Direksiyon setimi sistem yükseltmemi

Hocam az önce sipariş ettim ödeme sayfasında açılmadı ama çekti aldı ödemeyi sipariş ettim hocam tavsiyeniz için sağolun v10 ultra aldım tekrardan sağolun♥️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım hocam siparişimi ettim tavsiyeniz için teşekkürler.
Hayırlı olsun güle güle kullanın

Hocam az önce sipariş ettim ödeme sayfasında açılmadı ama çekti aldı ödemeyi sipariş ettim hocam tavsiyeniz için sağolun v10 ultra aldım tekrardan sağolun♥️

Aldım hocam siparişimi ettim tavsiyeniz için teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam.
Şu rehberden yararlanırsınız.

teşekkürler.

Hayırlı olsun hocam.
Şu rehberden yararlanırsınız.
teşekkür ederim hocam geldiğinde yardım alırım sağolun.

Ben VD6 kullanıyorum. Türkiye'de ilk alan kişi benim. Gelbura gümrükten çektiği gün gidip almıştım :D
Güzelmiş hocam iyi günlerde kullanın umarım bende memnun kalırım bu günün sabah 11 12 sinde gelir diye düşünüyorum bakalım pxn ye.

Güzelmiş hocam iyi günlerde kullanın umarım bende memnun kalırım bu günün sabah 11 12 sinde gelir diye düşünüyorum bakalım pxn ye.
Umarım kalırım memnun.

@Advocate hocam geldi elinizde montaj videosu varmı
V10 Pro/Ultra'da montaj videosuna gerek duyulacak ne var hocam? Masa aparatı zaten motora bağlı. Kabloların da takılacağı yerler belli zaten.
Size rehber konusunu atmıştım orda 2. mesajdaki videoyu izlerseniz adam kutudan çıkarıp kuruyor.

Hocam montajladım gibi direksiyondan gelen hafif sesler normal demi çok bilmiyorum onun için soruyorum kusura bakmayın

G29 mu aldınız Rampage mı? Ona göre sıkılma eşiğiniz değişir :D

@ywywywy Sisteminiz çoğu yarış ve simulasyon oyununu kaldırmaya yeter. Hevesiniz varsa PXN V10 Pro alıp deneyin derim. Yarış ve Sim dışında başka oyun oynamak istemeyeceksiniz.
Hocam ben de geçen sene direksiyon seti almayı düşünüyordum farklı modellere bakıyordum ama hediye 923 geldi. Şu an aylardır oynamadım. Çok da hevesliydim aslında küçük yaşlardan beri. Peki bu pxn 923 e göre nasıldır. Daha yüksek bütçede ne önerirsiniz? 25 35k arası.

Hocam ben de geçen sene direksiyon seti almayı düşünüyordum farklı modellere bakıyordum ama hediye 923 geldi. Şu an aylardır oynamadım. Çok da hevesliydim aslında küçük yaşlardan beri. Peki bu pxn 923 e göre nasıldır. Daha yüksek bütçede ne önerirsiniz? 25 35k arası.
Yüksek bütçelere PXN VD6 ve Moza R5 öneriyorum hocam. Sizin 923 ile aralarında jenerasyon farkı var. Bu direksiyon setleri Direct Drive. Sürüş hissiyatı olsun sessizlik olsun Logitech'in çöplerinden fersah fersah öndeler.

Geri