selamlar 9800x3d ve sapphire 9070xt nitrolu sistemim var. aslında ihtiyacım yok evet. şu an ki 360hz oled monitörümü 23 24k civarına satabilirim üstüne 13k koyarak 500hz geçmiş olacağım. Fakat şöyle bir artım var, kendi monitörümü sattıktan sonra amazondan 500hz oled olan monitörü 9 taksit ile almış olacağım bu da 6 aylık taksiti kendi monitörümün satış parası karşılıyor ben geriye kalan kısmı 3 ay da taksit taksit ödemiş oluyorum. ödemeye de 6 ay sonra başlıyorum böyle bakınca çok avantajlı ve iyi bir yükseltme olarak durmuyor mu sizce?Hocam sisteminiz nedir? Gerek duyuyor musunuz gerçekten?
9800X3D 9070XT sisteme 500 Hz almak sadece CS/Valo oynuyorum demek hocam. Aksi halde o sistem bende de var şuan 500 FPS falan vermez 2K'da.selamlar 9800x3d ve sapphire 9070xt nitrolu sistemim var. aslında ihtiyacım yok evet. şu an ki 360hz oled monitörümü 23 24k civarına satabilirim üstüne 13k koyarak 500hz geçmiş olacağım. Fakat şöyle bir artım var, kendi monitörümü sattıktan sonra amazondan 500hz oled olan monitörü 9 taksit ile almış olacağım bu da 6 aylık taksiti kendi monitörümün satış parası karşılıyor ben geriye kalan kısmı 3 ay da taksit taksit ödemiş oluyorum. ödemeye de 6 ay sonra başlıyorum böyle bakınca çok avantajlı ve iyi bir yükseltme olarak durmuyor mu sizce?
evet hocam valorant için aslında. hikayeli oyunları oynuyorum fakat valorant kadar değil canım sıkılınca bf6 ve arc giriyorum onlarda da 360 yine alamıyorum zaten saf 2k da9800X3D 9070XT sisteme 500 Hz almak sadece CS/Valo oynuyorum demek hocam. Aksi halde o sistem bende de var şuan 500 FPS falan vermez 2K'da.
Kesinlikle para israfı olacağını biliyorum ben olsam almam. 9070 XT 30K'ya satıp 60-65K'ya 5080 alsanız daha mantıklı olmaz mı?evet hocam valorant için aslında. hikayeli oyunları oynuyorum fakat valorant kadar değil canım sıkılınca bf6 ve arc giriyorum onlarda da 360 yine alamıyorum zaten saf 2k da