Yardım 2 oled monitör arasında kaldım

dostum hangisinde kararkıldın bende alıcam bunlardan bitanesini de arasında kalmıstım

Ney kuponu var hocam bunda veya kupon kodu ne?
Amazon da sürekli 1000 TL, 750 tl kupon oluyor. Onlardan biriyle alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hem 32 inç hem de 165 hz olması nedeniyle çok sıcak bakamadım hocam ya 32 büyük gelir bir de ara ara valo gibi oyunlar da oynuyorum 165 az gelir. Asus olanı almayı düşünüyorum.

Anladım hem 32 inç hem de 165 hz olması nedeniyle çok sıcak bakamadım hocam ya 32 büyük gelir bir de ara ara valo gibi oyunlar da oynuyorum 165 az gelir. Asus olanı almayı düşünüyorum.
Bende 360hz Oled ve 144hz oled tv var. Monitör yatıyor, aldığıma pişman oldum. 😃 Oled ile 4k birleşince çok başka oluyor. 2k ya 30k vereceğime 4k ya 35.5k veririm. Asıl olay 4k da başlıyor çünkü.

Bende 360hz Oled ve 144hz oled tv var. Monitör yatıyor, aldığıma pişman oldum. 😃 Oled ile 4k birleşince çok başka oluyor. 2k ya 30k vereceğime 4k ya 35.5k veririm. Asıl olay 4k da başlıyor çünkü.

Hocam son bir şey soracağım QD-OLED almak istesem en mantıklısı https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSLK4RX3?tag=akakceprime-21&psc=1 bu model midir?

Tamamdır teşekkürler bakalım şimdi qd oled yerine woled asusu tercih ettim 6 peşin taksite trendyoldan 31 e aldım indirim kuponum vardı. İnşallah sorunsuz gelir

hocam tandem oled olarak yenı nesilde bu ürüne denk geldim almalı mıyım sızce msı bir tık pahalı oldugu için bu gözüme çarptı alınır mı sızce ? fps oyunlarını ağırlıklı olarak oynadıgım için 4k almayı tercih etmıyorum cünkü fps düşürüyor malesef

hocam tandem oled olarak yenı nesilde bu ürüne denk geldim almalı mıyım sızce msı bir tık pahalı oldugu için bu gözüme çarptı alınır mı sızce ? fps oyunlarını ağırlıklı olarak oynadıgım için 4k almayı tercih etmıyorum cünkü fps düşürüyor malesef
Alınabilir model. Dual mode da var istersen. 1080p de 330hz sağlıyor.

2k olursa sanırım daha iyi olur peki bu attığım modelde ki asus lg panel mi samsung panel mi kullanıyor
Senin attığın xg27aqwmg de benim attığım lg de LG panel kullanıyor. Samsung dual mode bulunduran bir panel yok. Keşke olsa.

Senin attığın xg27aqwmg de benim attığım lg de LG panel kullanıyor. Samsung dual mode bulunduran bir panel yok. Keşke olsa.
Evet baktım demin Malesef LG üretiyormuş ve woled olarak görünüyor bu durumda lg ve woled olması banding riskini beraberinde getirir sanırım :/

hocam o benim beklediğimden mi qd gen 5 bekliyorum ben 4k 27 ya da 32 inç
okunurluk bayağı gelişti falan diye duymuştum benim için bayağı önemli
bir de ömür falan klasik artıyor parlaklık artıyor
Eğer nihai deneyimi istiyorsan gen 6 yı beklemen gerekebilir. Woled de en parlak hdr modunu kullanırsan karanlık sahneler fazla aydınlık oluyor. QD oled de bu sorun yok, ancak Samsung paneli korumak için en parlak moda zorunlu parlaklık limitleyici koydu. Tüm Samsung panellerde var. Samsung'un bunu kaldırmasını beklemen gerekebilir. Eğer parlaklık limitleyici olmasın istiyorsan trueblack modunu kullanman lazım. Ama trueblack modunda Peak parlaklık 1000nit yerine 460nit e düşüyor. İki ucu şeyli değnek anladın. 🙂

Evet baktım demin Malesef LG üretiyormuş ve woled olarak görünüyor bu durumda lg ve woled olması banding riskini beraberinde getirir sanırım :/
Eski nesil Woledde banding qd oled den daha kötü olsa da kabul edilebilir düzeyde. Tandem de daha fazla var çünkü ek katman yüzünden oluyor.

Geri