❌İndirim Bitti! XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING WHITE 16GB GDDR6 256Bit AMD EKartı 30.409TL

nitrolar bundan en az 8-9 ay önce o fiyata düştü o dönem gümüş altında alabilirdin mesela bence ürün alırken o kadar düşünmemek lazım yoksa jahudilere döneriz :kekw:
pulse giga zaten 1-2 kere özel kampanya ile o fiyata düştü aradan geçen süre enflasyon faiz vs bakarsan bu şuan bedava

Garanti 650 tl bonus verdi sanırım 150 daha verecek 29600 e geldi bana kart
Yok ya kasımda 33.400e 4 taksit nitro sattılar aldım ben de orada, vatan indirimleriydi

7800x3d için anakart önerebilecek varmı vatanda
Vatanda var mı bilmiyorum ama MSI b650-a veya gaming plus uyguna bulursanız Üzmez. Uzun süre götürür diyebilirim. Bütçenize göre b veya x serisi önerileri yönlendirebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen aynı ürünün siyah rengini 34K'ya alıp iptal etmiştim. Şimdi bunu aldım. 30.5 K'ya iyi fiyat geldi. Yanında da 22.800'e 9800X3D aldım.

7800 XT'yi ikinci elde 15K civarına satarım. 7500F de 5K eder herhalde.

5000 + 1750 TL paraf puan gelecek. Çok iyi oldu. 00.00'dan sonra da iPhone 15 alırım al sat için, yanında sıvı soğutma ile birlikte. iPhone 15'i de tanıdık telefoncu 44K civarına alabileceğini söyledi. Oradan da 10K paraf puan gelir.
7800xt 15 civarına düşünüyorsanız takip olabilirim 😅

Vatanda var mı bilmiyorum ama MSI b650-a veya gaming plus uyguna bulursanız Üzmez. Uzun süre götürür diyebilirim. Bütçenize göre b veya x serisi önerileri yönlendirebilirsiniz.

7800xt 15 civarına düşünüyorsanız takip olabilirim 😅
msi b850 gaming plus wifi bunu aldım

Gücü tek kablo üzerinden değilde mümkünse 2 kablo ile bağlayın daha sağlıklı olur
Merhaba yeni psu aldum tek çıkıştan 600W verebiliyor. MSI A850GS. Yetmez mi?

Banada az önce geldi kart yalnız kutu açılmış kutuda yırtılma var ama ekran kartının olduğu statik poşet açılmamış gibi duruyor, fiyatta uyguna gelmiş oldu ama bilemedim değişim talep olmaz değil mi yada kutu hasarı ayıp sayılır mı thh ye gitsem ayıp oranında indirim için
Hocam benimkiden aynen öyleydi. Kutu hasarlıydı. Ben açıp kurdum direkt. Siz ne yaptınız?

Merhaba yeni psu aldum tek çıkıştan 600W verebiliyor. MSI A850GS. Yetmez mi?

Hocam benimkiden aynen öyleydi. Kutu hasarlıydı. Ben açıp kurdum direkt. Siz ne yaptınız?
Daha kurmadım kutu olayı canımı sıktı ama 7900gre var şimdilik takmadım kasam mini itx bu sığmaz ,bir daha da bu fiyata beyaz 9070xt zor gibi hemde 6 taksit aldım, ama crimson desert alamadık vatan yok amd nin listesinde

Geri