245kf-5070 55K vatan bayram sistem

Gider göstermenin devleti dolandırmak olduğunu düşünen birisine bir şey açıklamaya gerek yok. Anlayabilecek kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Adam şirketine faturalı vade farksız 6 taksitli PC satıyor bunu alıp gider gösteriyim diyince devleti dolandırmış oluyorsun diyorsun. Bu forumun sahibi dahil TR’de bunu yapmayan biri olduğunu sanmıyorum çünkü bu tamamen yasal bir şey? Konudan bi habersin ama vergi kaçırmak böyle bir şey değil emin olabilirsin.
Herkesin yapıyor olması bu durumun etik olduğu anlamına mı geliyor?
O zaman insanlar kaçak elektrik kullandığında da bir şey demeyelim
Çünkü kullan kişiye niye kullanıyorsun diye sorduğumuzda herkes yapıyor ben niye yapmayayim diyecek kişi.
O zaman bizde haklısın kardeşim sende yap o zaman mi diyelim?
Bu olay vergi kaçırmak değil vergiden kaçınmak biliyorum.
Arkadasim şirket üstüne pc aldı. Ona da aynı şeyi söyledim.
Yanlışa yanlış demeye devam edeceğim.
Norveç gibi olmak istiyoruz ama kimse kendinden başlasin istemiyor.
Da neyse hocam fazla uzattım herkes kendi bildiğini okuyacak sonuçta.
Dediğin gibi bu olay ne de olsa "yasal".

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bağırtmayı umarım şimşek gösterir sana, hem şirketim diyorsun hem de fatura kesmiyorsun ee nasıl gelir göstereceksin bunun satışını yaptığında? Demek ki faturasını kesmeyeceksin uzatma yaptığın yasal değil umarım forumdan da uzaklaştırılırsın @Perfectshot06
Banlik bir durum yok.

al satçı değilim arkadaşlar ekran kartımı yükseltmek istiyordum komple kasayı alıp ekran kartını kullanıp kalanını satsam zarar eder miyim kar etmek gibi bir amacım yok eski kartımı takarım nasıl fikir sizce?

İşlemci ne sıkıntısı dostum mis gibi işlemci ?
Yani bilmiyorum intele on yargılıyım biraz, alınır mı sizce bu fiyata çok iyi gibi

Arkadaşlar anakart giriş seviyesiymis darboğaz yaparmış alınır mı sizce yinede

Son düzenleme:
Yani bilmiyorum intele on yargılıyım biraz, alınır mı sizce bu fiyata çok iyi gibi

Arkadaşlar anakart giriş seviyesiymis darboğaz yaparmış alınır mı sizce yinede
Anakart kime darboğaz yapacak

ihtiyacı olup da şu sistemi almayıp hala başka alternatif arayanın aklını sorgularım

overclock mu yapacaksın ki? ayrıca baktım da anakartın soğutma blokları h810'lara göre baya iyi. haa yine beğenmezsen demonte yollamıyorlar mı, hiç kutusunu açma ona göre ikinci elden sat kendine b860 anakart al, ben olsam öyle yapardım yani. hatta şu da aklıma geldi YAPILIR MI BİLMİYORUM ama teslim alınca vatan şubesine git değişim talep et :DDDD

Anakart z890 yaparak alınabilir ektra verilen 6315 TL H810 ve Z890 arasındaki piyasa fiyatına yakın bir fark. Fiyat başarılı düşünen kaçırmasın.

Alınır mı beyler anakart ve işlemci sıkıntı gibi
Alınır hocam. Anakart ile ilgili şüphen varsa z890 yapabilirsin.

Anakart z890 yaparak alınabilir ektra verilen 6315 TL H810 ve Z890 arasındaki piyasa fiyatına yakın bir fark. Fiyat başarılı düşünen kaçırmasın.

Alınır hocam. Anakart ile ilgili şüphen varsa z890 yapabilirsin.
O kadar bütçem yok hocam bu şekilde aksam almayı düşünüyorum alınır mı?? Stok bitmez umarım

Geri