2. Elde alacağım da nasıl anlarım sahte olup olmadığını?
Zamanında sıfır ps3 almıştım sonrasında kolda bir sıkıntı yaşadım gittim tamirciye bu kol sahte dedi tamiri yapılmaz dedi sizinkide o mantık o zaman ps3 çıkalı 15 senemi neydi sizinkide o mantık.bende anlamadım cihazın orjinali kalıyorda kolun niye orjinali kalmıyor veya içinden çıkarıp satıyorlarmı acaba kolu.Yani halihazırda ps almış olanların içinden çıkma ihtimali de mi yok? Bakın eğer bu orj ise direkt alacağım. 1.200'e koymuş
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hiç bilmiyorum. Bir teyit etme yolunu bulsam da alsam stres oldum çünkü. Çakma ps4 dualshock kolu var bende şu an. Orijinal kullanmak istiyorum hissiyat tuşlar falan berbat şu anZamanında sıfır ps3 almıştım sonrasında kolda bir sıkıntı yaşadım gittim tamirciye bu kol sahte dedi tamiri yapılmaz dedi sizinkide o mantık o zaman ps3 çıkalı 15 senemi neydi sizinkide o mantık.bende anlamadım cihazın orjinali kalıyorda kolun niye orjinali kalmıyor veya içinden çıkarıp satıyorlarmı acaba kolu.