5070ti da kal satarken daha az değer kaybeder rt dlss gibi konularda daha üstün broadcast rtx studio vs.gibi yazılımlarda daha üstün oyunlarla anlaşmaları oluyor genelde ayrıca amd nin mfg yi 90xx serisine getirmeyeceği konuşuluyor
9070ct al geçArkadaşlar öncelikle herkese selamlar 3-4 gün önce vatan indirimlerinden 41.147TL'ye 5070Tİ aldım magazada şu an bekliyor 35bin TL gibi bir fiyatlara 9070XT bulunuyor sizce iade edip 9070XT mi tercih etmeliyim en son NVIDIA 780 Ti kullanmıştım yaklaşık 10 yıldır AMD kullanıyorum büyük bir problem yaşamadım bu konuda biraz şanslıyım.
nerede 41k ya bulamadım ben, ben 48k olarak düşünerek sormuştumhala 5070ti. neden 2 yıllık bi kart alsın kendi adına sıfır garantili ve taksitli alabiliyoken. ki 41k ya 5070ti almak çok iyi bişe. ben kasımda 53k ya asus tuf aldım öyle düşün.
Vatanda düşmüştü geçen inno x3 oc.nerede 41k ya bulamadım ben, ben 48k olarak düşünerek sormuştum
zevk sahibi biri olduğun v2 ultimate kullanmandan belli![]()
9070xt ile de render alırsın sadece daha uzun sürecek.Yanlış hatırlamıyosam 3070-3080 arasında performansta render olarak.Ben de CS envanterini satıp 3080'ı değiştirmeyi düşünüyorum. 38 39K para yapıyor envanter. 4080 baktım, video edit işleri ile uğraştığım için ama oyun performansı 9070XT ile kafa kafaya. Arada da 6-8K fiyat farkı var. Ben de emin değilim. 3080 bana çok çektirmeye başladı, gerek ShadowPlay, gerek yazılım sorunları soğudum karttan. Klip aldığım zaman kliplerin başını siyah alıyor, bozuk çıktı veriyor, tamamen çöp oluyor videolar.
Ne anlatıyon5070 > 9070xt
öyle hocam mfg ciktiktan sonra (6x mfg de gelitor) amd nin bi sansi kalmadi41e aldıysan boşver daha yükseğe alsaydın iade edip 9070xt derdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne anlatıyon
Daha hamle yapmadı ki adamlar . Şansı kalmadı ne rekabete katilacaklardiröyle hocam mfg ciktiktan sonra (6x mfg de gelitor) amd nin bi sansi kalmadi