kötü bir şey yazmamış kiTam uzun uzun yapıcaktım açıklama kısmında bilinmeyen dilde yazdığın şeyi gördüm.
Yok değil.Bilinmeyen Dili Yazan Çocuğun Abisi Irakta Uzman Çavuş şuan ayıp etme
Parça durumu iyiyse düşünülebilir.250bin km de geely alınır mı peki 180bin tl civarında değişen yok
Yani hocam ilan atabilirsen 250bin tl ye kadar çıkma şansım var daha üstü çok zor ne önerebilirsin bana1. Motoru, radyatörü,antifirizi devirdaim i hortumları ve hortum kelepçeleri iyi olan her araba uzun yol yapabilir. Kısaca alacağın araçta soğutma sisteminin sorunsuz çalışması gerek. 2. Tofaşlar fazla yakıt tüketir. Bunun da sebebinden biri de 20-50 yağ koymaları 15-40 koysalar yakıt azalır ama yağ eksiltebilir.
3.Favorit yada Lada tavsiye etmem yazın conta yakma ihtimalleri daha fazla soğutma sistemi fabriika çıkışlı kullanmamak gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parça durumu iyiyse düşünülebilir.
Tipo yada uno bakabilirsin hocam(Uno pahalı 1.6 karbüratörlü olacak) Ama eski araba bilinçli adamlardan alınmalı . Uzun yıllar binen kişilerden. Motor su deposu kirliyse radyatör kapağı paslıysa uzak dur. Fiat marea ya da bakabilirsin.Yani hocam ilan atabilirsen 250bin tl ye kadar çıkma şansım var daha üstü çok zor ne önerebilirsin bana