Tofaş Uzun Yol Yapar mı?

zeynelhm

80+
Reaksiyon skoru
64
100-150 Bin tl Arası Tofaş Alacağım Balıkesir Uşak arası Haftada 1kez git gel yapabilir mi gitgel 500km ye yakın yapıyor ama 250km sonrası 10 saat civarı kullanılmayacak Dinlenecek

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Tam uzun uzun yapıcaktım açıklama kısmında bilinmeyen dilde yazdığın şeyi gördüm.

düzgün bi tofaş almanyaya bile gider tek marş arabanın kasa yürüyen motor gayet iyi olması lazım

1. Motoru, radyatörü,antifirizi devirdaim i hortumları ve hortum kelepçeleri iyi olan her araba uzun yol yapabilir. Kısaca alacağın araçta soğutma sisteminin sorunsuz çalışması gerek. 2. Tofaşlar fazla yakıt tüketir. Bunun da sebebinden biri de 20-50 yağ koymaları 15-40 koysalar yakıt azalır ama yağ eksiltebilir.
3.Favorit yada Lada tavsiye etmem yazın conta yakma ihtimalleri daha fazla soğutma sistemi fabriika çıkışlı kullanmamak gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

250bin km de geely alınır mı peki 180bin tl civarında değişen yok
Parça durumu iyiyse düşünülebilir.

1. Motoru, radyatörü,antifirizi devirdaim i hortumları ve hortum kelepçeleri iyi olan her araba uzun yol yapabilir. Kısaca alacağın araçta soğutma sisteminin sorunsuz çalışması gerek. 2. Tofaşlar fazla yakıt tüketir. Bunun da sebebinden biri de 20-50 yağ koymaları 15-40 koysalar yakıt azalır ama yağ eksiltebilir.
3.Favorit yada Lada tavsiye etmem yazın conta yakma ihtimalleri daha fazla soğutma sistemi fabriika çıkışlı kullanmamak gerek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parça durumu iyiyse düşünülebilir.
Yani hocam ilan atabilirsen 250bin tl ye kadar çıkma şansım var daha üstü çok zor ne önerebilirsin bana

Yani hocam ilan atabilirsen 250bin tl ye kadar çıkma şansım var daha üstü çok zor ne önerebilirsin bana
Tipo yada uno bakabilirsin hocam(Uno pahalı 1.6 karbüratörlü olacak) Ama eski araba bilinçli adamlardan alınmalı . Uzun yıllar binen kişilerden. Motor su deposu kirliyse radyatör kapağı paslıysa uzak dur. Fiat marea ya da bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri