Yardım Max 3000tlye günlük kullanım için kulak üstü kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
18
Bütçe
3000
Merhabalar günlük kullanım için kız arkadaşıma Max 3000 TL olacak şekilde kulak üstü kulaklık almak için öneri istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dışarıda Günlük kullanım için kulaküstü alınmaz. Kulakiçi al.

Kablosuz istiyorsanız bunu alın ben kullanıyorum baya iyi bir ürün ses kalitesi güzel https://www.akakce.com/bluetooth-ku...-570bt-siyah-kulak-ustu-fiyati,381475256.html
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam attığımı kullanoiyorum ses kalitesi güzel
Bunuda alabilirsiniz
Ya hocam JBL nedir Allah aşkına bomboş kulaklık Anker alsın çok daha iyi

https://amzn.eu/d/0hGiKHt7 buna bakmıştım ben de sanırım 720 veya bunu alırız gibi
Markayi ilk defa duyuyorum bence benim söylediğimi alın zaten kız arkadaşıniz için alıyorsunuz rengide güzel

Ben
Ya hocam JBL nedir Allah aşkına bomboş kulaklık Anker alsın çok daha iyi
Elinizde varmı bilmeden konuşmayın lütfen ben kullanıyorum ve memnunum diyorum yılların markasına laf atıyorsunuz JBL bu alanda kendisini kanıtlamış bir markadır

Markayi ilk defa duyuyorum bence benim söylediğimi alın zaten kız arkadaşıniz için alıyorsunuz rengide güzel
Marka anker iyi hocam benim JBL in vardı bir süre kullanıl kardeşime verdim bri arkadaşta anket vardı ses kalitesi olarak anket daha iyi gelmişti bana

Marka anker iyi hocam benim JBL in vardı bir süre kullanıl kardeşime verdim bri arkadaşta anket vardı ses kalitesi olarak anket daha iyi gelmişti bana
Ankerde iyi marka onuda alabilirsiniz fakat arkadaşın bilmeden konuşması bence garip

Ben

Elinizde varmı bilmeden konuşmayın lütfen ben kullanıyorum ve memnunum diyorum yılların markasına laf atıyorsunuz JBL bu alanda kendisini kanıtlamış bir markadır
Hocam kullandım kulağa oturmuyor pedleri küçücük çok daha iyi kulaklıklar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri