Yardım Maks 8K Bütçe Ergo Mouse Önerisi

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,254
Şuanda Da V3 Pro kullanıyorum ama şu scroll sorunu çok sinir etmeye başladı 8k bütçede da v4 proya geçebilirim scroll olayını çözmüşler ama aklımda zowie ec2 ve wlmouse sword x modelleri takıldı sizin de önerilerinizi bekliyorum

wlmouse sword x
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu cokguhzel ozellikle

wlmouse sword x

bu cokguhzel ozellikle
scroll sorunu olur mu acaba ondan endişeliyim

hocam bunun yerine bence 2 k daha arttırıp gpx 2 superstrike alırdım şuanda en iyi mouselardan biri

hocam bunun yerine bence 2 k daha arttırıp gpx 2 superstrike alırdım şuanda en iyi mouselardan biri
hocam bir mouse 10 bin vermek çok geliyor psikolojik olarak ya 7k neyse de

wlmouse sword x

bu cokguhzel ozellikle
300 mah olması kötüymüş bu mouselere zaten neden bu kadar düşük batarya koyuyorlar ki :D

300 mah olması kötüymüş bu mouselere zaten neden bu kadar düşük batarya koyuyorlar ki :D
başka öneriniz var mı hocam

deatheader v4 pro veya vıper v3 pro
kronik sorunu yoksa deathhader V4 proya geçerim şuanki mousetan memnunum ama scroll sorunu deli etti zaten garantisi de bitiyor elden çıkarmak istiyorum

kronik sorunu yoksa deathhader V4 proya geçerim şuanki mousetan memnunum ama scroll sorunu deli etti zaten garantisi de bitiyor elden çıkarmak istiyorum
Yüksek bütçelerde pek bilgim yok :D

elimde vıper v3 pro var scroll sorunu yasamadım ve ondada olmayacagını dusunuyorum ben kesınlıkle wraith urunlerıne degıl v4 proya yaklasırdım veya 2k daha arttırıp 10klık en ıyı mousea superlıghtın

Geri