Bak yine yeni hesapla gelmiş akıllanma 0İntouch 10.000 Mah Prime Dijital Göstergeli Dahili Çoklu Kablolu Powerbank,siyah,taşınabilir Şarj Cihazı
İntouch 10.000 mAh powerbank, Trendyol'da %32 indirimle 499 TL. Dijital göstergesi ve dahili çoklu kablosuyla öne çıkıyor. 12407 değerlendirme sonucu 5 üzerinden 4.18 puana sahip. 100'den fazla sipariş alan ürün, piyasanın en ucuzu.
729 TL ➜ 499 TL
%32 İNDİRİM
230 TL Tasarruf
Trendyol | Satıcı: TRENDYOL
🏷 İntouch
️ 4.2/5 (12407 değerlendirme)
![]()
İntouch 10.000 Mah Prime Dijital Göstergeli Dahili Çoklu Kablolu Powerbank,siyah,taşınabilir Şarj Cihazı - Fiyatı, Yorumları
10.000 Mah Prime Dijital Göstergeli Dahili Çoklu Kablolu Powerbank,siyah,taşınabilir Şarj Cihazı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
hayırdır kardes refli linkmı atıyoz ?Bak yine yeni hesapla gelmiş akıllanma 0
Oğlum diğer 2 hesabın banlandı saçma saçma konular açıyon diye niye hala deniyon ?hayırdır kardes refli linkmı atıyoz ?
kendım bizzat kullanıyorum sorunu sadece su 1 sene sonra flan kablo bıraz gıdıyo kendım lighnigt kablosunu kullanıyorum temassıuzlık flan yapıyo bazenİntouch 10.000 Mah Prime Dijital Göstergeli Dahili Çoklu Kablolu Powerbank,siyah,taşınabilir Şarj Cihazı
İntouch 10.000 mAh powerbank, Trendyol'da %32 indirimle 499 TL. Dijital göstergesi ve dahili çoklu kablosuyla öne çıkıyor. 12407 değerlendirme sonucu 5 üzerinden 4.18 puana sahip. 100'den fazla sipariş alan ürün, piyasanın en ucuzu.
729 TL ➜ 499 TL
%32 İNDİRİM
230 TL Tasarruf
Trendyol | Satıcı: TRENDYOL
🏷 İntouch
️ 4.2/5 (12407 değerlendirme)
![]()
İntouch 10.000 Mah Prime Dijital Göstergeli Dahili Çoklu Kablolu Powerbank,siyah,taşınabilir Şarj Cihazı - Fiyatı, Yorumları
10.000 Mah Prime Dijital Göstergeli Dahili Çoklu Kablolu Powerbank,siyah,taşınabilir Şarj Cihazı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
bugun actıgım sacma konular ne anlamadım hagısı sacma ?Oğlum diğer 2 hesabın banlandı saçma saçma konular açıyon diye niye hala deniyon ?
sanırım yine banlandıOğlum diğer 2 hesabın banlandı saçma saçma konular açıyon diye niye hala deniyon ?
Amac ne kanka bunlarda? Ürün satıcısı mı bunlar?Bak yine yeni hesapla gelmiş akıllanma 0
Ne bileyim deli midir nedir 3. Hesabi buAmac ne kanka bunlarda? Ürün satıcısı mı bunlar?