Öneri S25 Ultra için şarj aleti önerisi

Arkadaşlar ben de dün S25+ aldım. Ek olarak amazon satıcısından 45w samsung orjinal adaptör aldım 1479 liraya geldi.

Kablosu bile çıkmayan adaptöre bu kadar para vermeyip iade etsem mi diye düşünüyorum.

Lenovonun 68W olan şarj cihazı nasıldır? gerçekten 45w tam güçte şarj verir mi? PPS desteklediğine dair bir kaynak da bulamadım. Ne dersiniz, siz olsanız ne yaparsınız?
https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-68w-usb-c-sarj-cihazi.html

Arkadaşlar ben de dün S25+ aldım. Ek olarak amazon satıcısından 45w samsung orjinal adaptör aldım 1479 liraya geldi.

Kablosu bile çıkmayan adaptöre bu kadar para vermeyip iade etsem mi diye düşünüyorum.

Lenovonun 68W olan şarj cihazı nasıldır? gerçekten 45w tam güçte şarj verir mi? PPS desteklediğine dair bir kaynak da bulamadım. Ne dersiniz, siz olsanız ne yaparsınız?
https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-68w-usb-c-sarj-cihazi.html
Lenovo sanırım bu şarj aletini motorola markasıyla da satıyormuş. Daha doğrusu motorola telefonların kutusundan çıkıyor. Model numarası ve tasarım eşleşiyor. Chargerlab protokol test cihazıyla PPS profillerini tespit etmiş. Samsung SFC 2.0 45W ve SFC 3.0 60W için uyumlu görünüyor.

Bence 100W 5A kablo ile birlikte fiyatı çok iyi. Denemeye değer.

v2-183c77122371252abd59e5c371501b59_1440w.jpg

Kaynak: https://zhuanlan.zhihu.com/p/627469134

Son düzenleme:
@Mindustry S25+ cihazım için alttaki 3 adaptör arasında kaldım. Alttaki diğer iki Baseus ve Belkin marka adaptörler için de protokol test cihazı ile test edilmiş görseller var mı? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

Baseus PicoGo GaN Super Hızlı1C 45W (kablo çıkmıyor) 799TL
Belkin Kompakt Duvar Şarj Cihazı 45 W (kablo çıkmıyor) 779 TL
Lenovo 68W (kablosu dahil) 909TL
Belkin için:
2025112606524849.jpg

Baseus için:

Renklerinin farklı olması yanıltmasın model numaralarına dikkat edin.

Lenovo 68W fiyat performans açısından daha mantıklı gibi. Hem de samsung S26 Ultra'daki SFC 3.0 60W modu gelecekte farklı modellere de gelir. Lenovo 68w şarj aletinin gelecekte geçmeniz muhtemel samsung cihazlar için de avantajlı olacağını tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
@Mindustry

Baseus PicoGo GaN Super Hızlı1C 45W 799TL
Trendyolda indirim kuponum da vardı , fiyatı daha daha düşürttüm. Fiyat performans olarak şimdilik bu ürünü aldım artık. Sizin verdiğiniz linklerden iyice inceledim. yapay zekalarla karşılaştırma yaptım. geniş protokol destekleme aralığı ve yeni nesil gan teknolojisine sahip olduğu için bunda karar kıldım hocam. 1500 liraya aldığım orjinal samsung 45w adaptörü de iadeye göndereceğim pazartesi.

Trendyol satıcılı 799TL, Başa yerlerde 1700 liradan aşağı yer yok. Kaçırılmayacak bir fiyat bence

@Mindustry

Baseus PicoGo GaN Super Hızlı1C 45W 799TL
Trendyolda indirim kuponum da vardı , fiyatı daha daha düşürttüm. Fiyat performans olarak şimdilik bu ürünü aldım artık. Sizin verdiğiniz linklerden iyice inceledim. yapay zekalarla karşılaştırma yaptım. geniş protokol destekleme aralığı ve yeni nesil gan teknolojisine sahip olduğu için bunda karar kıldım hocam. 1500 liraya aldığım orjinal samsung 45w adaptörü de iadeye göndereceğim pazartesi.

Trendyol satıcılı 799TL, Başa yerlerde 1700 liradan aşağı yer yok. Kaçırılmayacak bir fiyat bence
Hayırlı olsun. Telefonun kutusundan çıkan standart 3A kablo artık s25 serisinde SFC 2.0 45W için yeterli oluyor. Kablo almanıza gerek yok. Samsung Süper Hızlı Şarj için bir rehber hazırlamıştım. Detaylar için bakabilirsiniz.

@Mindustry
baseus sipariş verdim ancak bugün biraz araştırma yaptım, baseus markasının türkiyede teknik servisi sıkıntılı gibi hocam ne dersiniz?
ürünleri https://www.despec.com.tr/ ithal ediyor, sitelerine girince teknik servis talebi oluşturulacak bir yer yok. Servis ile iletişim oldukça zor görünüyor. Nitekim şikayetvar da servisle iletişimsizlik konulu şikayetler var. Türkiye'de teknik servisi yok gibi. ekşi sözlükte de yazmışlar.
siparişi iptal edip başka marka mı baksam

Son düzenleme:
@Mindustry
baseus sipariş verdim ancak bugün biraz araştırma yaptım, baseus markasının türkiyede teknik servisi sıkıntılı gibi hocam ne dersiniz?
ürünleri https://www.despec.com.tr/ ithal ediyor, sitelerine girince teknik servis talebi oluşturulacak bir yer yok. Servis ile iletişim oldukça zor görünüyor. Nitekim şikayetvar da servisle iletişimsizlik konulu şikayetler var. Türkiye'de teknik servisi yok gibi. ekşi sözlükte de yazmışlar.
siparişi iptal edip başka marka mı baksam
Zaten Türkiye'de düzgün teknik servis hizmeti veren bir firma var mı bilmiyorum. Lenovo'nun ve Samsung'un teknik servisi BDH Bilişim'miş. Bu firmayla benim deneyimim olumlu ama epey de şikayetçi olan var. Bence teknik servisi yok sayın. Tüketici hakem heyeti iyi çalışıyor. Üründe sorun olursa şikayet edip hakkınızı alıyorsunuz.

Çok öneren oluyor ama Anker'in de teknik servisi rezil durumda.

Son düzenleme:
Eski konulara baktım fakat önerilen ürünlerde stok yok veya fiyatlar değişmiş. Araştırdığım kadarıyla şunları buldum.
Belkin
Anker
Ugreen

Hangisini almak daha mantıklı veya başka önerisi olan var mı.
Orijinal al geç.

Geri