North Bayou modelleri arasındaki farklar nedir?

dostecann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
735
Hayırlı bayramlar dostlar... Monitör standı alayım masamda yer açılsın birde açılan boşluğa büyükçe bir mousepad alayım diye karar verdim. Monitörüm ASUS VG249QM5A...

Direkt en ucuz yer hemde Amazon diye buna karar kıldım; https://amzn.eu/d/03OHydtv

Hangi yılın modeli olduğuna dair bilgi bulamadım. Birde ekstra 300 TL online FPS oyunları için mousepad tavsiyesine açığım varsa.

çok bir fark yok. bulduğunuz en uygun F80'i alın geçin.

Eğer elinizdeki mousepad sizi idare ediyorsa bütçeyi biraz artırıp daha iyi seçeneklere çıkabilirsiniz; wraith spirit of aim, klassegear vs.
Sprit of aim den daha iyi

çok bir fark yok. bulduğunuz en uygun F80'i alın geçin.

Eğer elinizdeki mousepad sizi idare ediyorsa bütçeyi biraz artırıp daha iyi seçeneklere çıkabilirsiniz; wraith spirit of aim, klassegear vs.
Biraz değil baya artırmak gerekiyor :D. Bu fiyata yeni mouse alırım ben. Daha önce bu fiyatta mousepad kullanmadığımdan olabilir, çok fark ediyor mu? Çünkü sonuçta elektronik bir şey değil. Kumaşı ve dikişi kaliteli olsun yeterli diye düşünüyorum.

Biraz değil baya artırmak gerekiyor :D. Bu fiyata yeni mouse alırım ben. Daha önce bu fiyatta mousepad kullanmadığımdan olabilir, çok fark ediyor mu? Çünkü sonuçta elektronik bir şey değil. Kumaşı ve dikişi kaliteli olsun yeterli diye düşünüyorum.
3 sene QCK+ kullandım, Wraith spirit of aime geçtikten sonra daha önce mousepad kullanmadığımı fark ettim. Mouse mousepadin üstünde yağ gibi kayıyor desek yalan olmaz.
Çok hardcore fps oynamıyorsanız müthiş önemli değil tabii ki ancak PC başında zamanınızın büyük bir kısmını valorant, cs gibi competitive oyunlar oluşturuyorsa mousepad önemli bir rol oynuyor.

@CRØXY @Dontaçhi Dostlar sipariş verdim şimdi Amazon üzerinden. Diğer forumda zaten 2026 model olduğu söyleniyor umarım öyledir. Benim masamın üst yüzeyi cam. Sıkıştırarak kullanılır mı? Yüzeyden kayar mı?

@CRØXY @Dontaçhi Dostlar sipariş verdim şimdi Amazon üzerinden. Diğer forumda zaten 2026 model olduğu söyleniyor umarım öyledir. Benim masamın üst yüzeyi cam. Sıkıştırarak kullanılır mı? Yüzeyden kayar mı?
Benim attığımı verdiysen 2026 diğerini bilmiyorum sıkıştırarak sıkıntı olmaz benim masanın dışı kaygan bi kaplama kaymıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri