❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V3 5.841TL (Son 1 Yılın En İyi Fiyatı)

Dayanamıyorum alıcam galiba 😃 bayram harçlıklarımla bunlarda kronik var mı hocam razerın diğer bi modelinde kırılıyodu ya
Hiç sanmam biraz da şans işi bu tarz ürünler çok sattığı için olumsuz yorumlar elbet olabilir ama genel yorum ve değerlendirmeler gayet iyi fiyat artmadan bence al direkt :D

Kronik menteşe sorunlu bunu bilerek alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dayanamıyorum alıcam galiba 😃 bayram harçlıklarımla bunlarda kronik var mı hocam razerın diğer bi modelinde kırılıyodu ya
Evet kronik sıkıntılı olan bu

Barracuda mı neydi adı o model değil miydi kırılma sıkıntılı olan
barracuda modelinde kronik sorun var mı bilmiyorum ama bunda var olduğu kesin "razer blackshark v3 hinge problem" diye aratırsan görürsün
uğraşırım diyorsanız kırılırsa 3D parçayla çözümü var

barracuda modelinde kronik sorun var mı bilmiyorum ama bunda var olduğu kesin "razer blackshark v3 hinge problem" diye aratırsan görürsün
uğraşırım diyorsanız kırılırsa 3D parçayla çözümü var
Asıl barracuda sorunluydu öyle hatırlıyorum kafa bandı falan kırılıyordu baya dayanıksız bir kulaklık diye biliyorum ki her teknolojik aletin bir sorunu vardır kafamdan falan fırlatmazsam bir şey olmaz allahın izniyle sağolun cevabınız için

Menteşeleri plastik ise uzak durun arkadaşlar kırılır metal ise alınır. Kulaklıktaki en önemli nokta budur alacaksanız

Asıl barracuda sorunluydu öyle hatırlıyorum kafa bandı falan kırılıyordu baya dayanıksız bir kulaklık diye biliyorum ki her teknolojik aletin bir sorunu vardır kafamdan falan fırlatmazsam bir şey olmaz allahın izniyle sağolun cevabınız için
Hic oyle olmuyor bu arada :D blackshark v2 pro var bende. Ne firlatirim ne bi sey yaparim kafamdan masaya masadan kafama. 2 ay sehir disina ciktim geldim elime aldim takarken kirildi daha ilk gun

fiyat 8200 olmuş abi akşama alacaktım :D kaçırdık belki bida bir şey yaparlar
O kampanya son 1 yılın en iyi fiyatıydı bence yukarıda attığım bitmeden onu al ondan da 6 tane kalmış. o ürünün kasası daha sağlam ve daha esnek ayrıca 200 saate kadar pil ömrü var kaçırma bence.

Eğer düzelirse fiyatı onu iptal eder alırsın istiyorsan

O kampanya son 1 yılın en iyi fiyatıydı bence yukarıda attığım bitmeden onu al ondan da 6 tane kalmış. o ürünün kasası daha sağlam ve daha esnek ayrıca 200 saate kadar pil ömrü var kaçırma bence.

babamı ikna edemedim ki razer için bu akşam aldıracaktım yıkıldım :D neyse akşamı beklicem her türlü kalırsa alırız :D

Dayı ben razer aldım zaten. Sadece hangisi daha iyi merak ettim. ona göre iptl edip onu alcaktım. teşekkür ederim

Geri