TUNCMATİK AKIM KORUMALI PRİZ ALINIR MI

7 senedir tunçmatik kullanıyorum. duvardan tel şarz ettiğimde batarya ısınıyor ama akım korumadann yaptığımda buz gibi. geçen elektirik git gel yaptı üstündeki kırmızı şalter atmış korumuş yani. stabil akım veriyor . sorun yaşayanlar hiç duymadım. genelde ups cihazlarında sorun oluyor. prizden ne olacak Allah aşkına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde ben eski oldfuğu için 800 joule. seninli 1050 gayet yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşım bunu aldı geçen hafta

Tektük şikayetler gelseydi tamam hak verirdim size hocam ama azımsanmayacak kadar şikayetler okudum ve bizzat bende mağdurlardanım.
Risk almak isteyen varsa buyursun ama kişisel görüşüm tavsiye etmiyorum.
kişisel tecrübelerine göre insanları yanlış yönlendiriyorsun, bu konuda ne senin ne benim ne ahmetin ne mehmetin kişisel görüşünün bir önemi yok, akım korumalı priz aşırı yüksek akımlarda bilgisayarın sigortasıdır, 50-100 bin ödediğin aleti korur olmazsa olmazdır.

kişisel tecrübelerine göre insanları yanlış yönlendiriyorsun, bu konuda ne senin ne benim ne ahmetin ne mehmetin kişisel görüşünün bir önemi yok, akım korumalı priz aşırı yüksek akımlarda bilgisayarın sigortasıdır, 50-100 bin ödediğin aleti korur olmazsa olmazdır.
Dostum ne olmasını istiyorsun sen tam olarak? Kendi yaşadığım sorun ve birçok insanın yaşadığı sorunu söyledim. Risk almak istiyorsalar buyursun.
Ben tecrübemi söyledim, tavsiye etmedim ve bir dahaki tecrübeme kadarda tavsiye etmeyecem. Başkası kullanıyordur memnundur almasını tavsiye eder o zaman kişide ona göre fikir yürütür ve alıp almamasınada kendisi karar verir.

İlla almamalısın demiyoruz zaten. ben tavsiye etmiyorum sadece. :D

Akım korumalı priz dediğinde çok büyük bir şey bekleme ek koruma gibi düşün öncelikle dışarıdaki sigorta kutusunu kontrol et pc için odana ayrılan 16 amper değerinde sağlam bir sigorta ve kaçak akım koruma sigortası olsun. Tunçmatik olayına gelirsek çoğu markaya göre iyi durumda içerisinde tek değil 3 adet varistör bulunuyor + 1 adet otomatik 10 amperlik otomatik sigorta bulunuyor fiyatıda standart çoklu prizlerle hemen hemen aynı durumda. Çok daha iyi bir koruma istersen ups evet mantıklı ama onun da kendi için avantaj ve dezavantajları var. Standart korumalı prizler içerisinde tunçmatik gayet iyi bir tercih.

Bizim 1 yıllık son model buzdolabına tekli aldık. 1 ayda buzdolabının ışığı gitti.Ardından prizin kendisi bozuldu. Değişim istedim, onu satarak brennenstuhl marka aldım. 3-4 aydır sıkıntısız devam ediyor.

arkadaşlar akım korumalı priz almalı mıyız almamalı mıyız kafam karıştı bende ps5 ve tv için almayı düşünüyorum sizce gereksiz mi

Babamlara bu markayı aldığımızdan beri çok şükür dolabı yanmadı bir daha.

Schneiderin teklisi var ona 5 li bağlıyorum üstüne üstündeki USB’lere tel takıyorum 4-5 senedir yık demedi

Merhabalar yeni sistem aldım, ve akım korumalı prizde almak istiyorum bu alınır mı?

kendim için de bu ürüne şimdi baktım da biraz araştırdıktan sonra amazon geçtiğimiz ocak ayında bu ürünü geri çağırmış haberin olsun

tesisatta topraklama yoksa akım korumaları prizlerden çok medet ummayın sonra üzülmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,749
Üyeler
190,436
Son üye
riderofthefury
Geri