❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
50k'lık rami 10k'ya alabileceğini sanan hatta oldu da aldı bunun kendine hak olduğunu sanan arkadaşlar var. O aradaki farkı orada çalışan bir garibandan çıkarmayacak mı vatan? Sen o adamın ekmeğine çöküyorsun resmen. Bırakın bu işleri.
Ne alaka yav 6 ay önce 10 k bile olmayan ürünü şimdi 30 40 a satıyorlar. Hak hukuka girilecekse vatan gibi firmalar zararlı çıkar bu konuda

iptal olursa THH ye başvursak bir şey çıkar mı

Sabah sabah adrenalin salgılamasını iki katına çıkardı Vatan. Teşekkürler. 😂

Sahte yada alakasız bir alışverişten bu görsel. Doğrulanmadı. Gruplarda daha önce paylaşıldığı yazıldı. Fatura görmek lazım.
YAhu dostum adamlar 18k olan anakarti 4-5 bine 50-60 bin olan 5080 16 bine sattılar millete gonderdiler. Ben arkadaşa onu anlatmaya çalışıyorum. Bu vatanın ilk yaptığı şey değil ki

Müşteri tarafına olumlu sonuç çıkmaz gibi aksine vatan dava edebilir kimi firma müşteriye öyle yapıyor
iptal olursa THH ye başvursak bir şey çıkar mı
🥲😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5080 16 o mı yok daha neler ne zaman nasıl kaçırdık yav
YAhu dostum adamlar 18k olan anakarti 4-5 bine 50-60 bin olan 5080 16 bine sattılar millete gonderdiler. Ben arkadaşa onu anlatmaya çalışıyorum. Bu vatanın ilk yaptığı şey değil ki
😭🥲
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatları giren eleman ay elim kaydı kuzenim yazdı falan mı yapıyor acaba hatalı girince fiyatları 😂

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri