valla onu bilmem senin fukara olduğunu değiştirmez.ramin gelmedi brom ya tüh napsak![]()
valla onu bilmem senin fukara olduğunu değiştirmez.ramin gelmedi brom ya tüh napsak![]()
demek istediğim bu işte hocama ama işte forum tayfası bana dusman olduAlıntıyı görüntüle
Al işte, 3erli 5erli giriyorlar artık. Sinir olmak istemeyen sarı sitede ram kategorisine bakmasın.
Bir de ilana koyduktan sonra şöyle pişkin pişkin cevap veriyorsunuz ya gerçekten takdir edilesi.ettim zaten git rahat rahat yat kardeşim benim
Bunlar onaylanmadan satılığa mı koymuşAlıntıyı görüntüle
Al işte, 3erli 5erli giriyorlar artık. Sinir olmak istemeyen sarı sitede ram kategorisine bakmasın.
brom seni fena flexledim ters psikoloji yapmaya çalışmavalla onu bilmem senin fukara olduğunu değiştirmez.
Top sakallı gozluklu dizustu bilgisayar reyonlari satis personeli mi tanidik
Kanka adam zaten halisunasyon goruyo benim aldigim ramin daha ilani bile yok adam bana ilan koydu dedi ya doktor kendi haline birakin dedi sen de yanasma cok.al-sat gayet normal bi şey yetişseydinde sen alsaydın anormal olan teslim almadan iptal yiyecek ürüne açması![]()
Şaka mı la bu 12 k ne?o da bir şey mi Gigabyte 5080leri 12k ya satmışlardı, alamadık![]()
Kanka ben bu fotograftaki adama sordum butun al satcilari ai ile analiz ediceklermis sari siteye girip sonrasinda ise bize al satci olmayanlara ram + 5090 msi lighning z hediye gondereceklermis al sat yapmadigimiz icin oldul olarakAlıntıyı görüntüle
Tanıdık bu, kendisi kuzenim olur. Vatandaki fotoğrafı yok elimde teknosada çalışıyordu önceden. Yalnız ne alaka anlamadım nerden biliyorsunuz ki fiziksel özelliklerini?
Maalesef evet.Bunlar onaylanmadan satılığa mı koymuş![]()
kullandığın bir ürünü satmak ayrı, fırsattan yararlanıp kendine çıkar yaratmak ayrı.al-sat gayet normal bi şey yetişseydinde sen alsaydın anormal olan teslim almadan iptal yiyecek ürüne açması![]()