350K'ya Sanayiye Uğratmayacak Araba Önerisi

Üzgün Araba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
189
Yazın 4 ay çalışıp üstüne motoru satıp bi araç almayı düşünüyorum 300 -350 civarı okula git gel şehir içi gezmek için genelde beni yoemayack sürekli masraf çıkarmayacak bi araba arıyorum bu fiyatlara çok bişey beklemek tabi mantıklı değil ama mümkünse dış görünüşü azıcık düzgün bişey olsun öneriniz olursa sevinirim teşekkürler

su videoya bakmanızı tavsiye ederim kısa video zaten cok bilgili bir adam

Toyota derim.
İş arkadaşım var askerliğinden bahsediyordu. Komutanları Toyota Prado almıştı.
Bu akıl küpleri adamı uzak tutmak için meşgül etmek için benzin deposuna dökmedikleri şey kalmamıştı.

Diyor ; Avuç avuç toz şeker döküyorduk depoya, Su döküyorduk, Narin kum Toz döküyorduk motoru boza bilecek her türlü şeyi dökdük ama arabanın umurunda değildi. 😂

Yani Japonlar yapmış aga. Genel olarak görünümü ve komforu olmasada Sanayi yüzünü zor gören marka.

Ben 2016 Toyota Corolla Fielder Hybrid aldım. Arabada marş yok. Derbiyaj yok,
Vites kutusunda 1 adet planetar dişli üzerinde durmuş her şey. Kavrama yapan veya sürtünme yapan dişli yok.
Vites kutusunda 2 adet elektrikli motor var.

1 dişli ile Hızlanma olayı nasıl oluyor sorarsan motor devirinin ters istikametinde elektrik motoru dönünce ve hızlanınca araba vites geçiriyormuş gibi hızlanıyor.

Frenleme yaparken fren balatasıyla fren yapmıyor. Elektrik motoruyla frenleme yapıyor ve bataryayı elektrikle dolduruyor. Ekstrem halda balatayla frenleme yapar.

Toyota mantığı Ne kadar az parça o kadar az sorun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100km - 4-5 Litre yakıyor.

Yazın 4 ay çalışıp üstüne motoru satıp bi araç almayı düşünüyorum 300 -350 civarı okula git gel şehir içi gezmek için genelde beni yoemayack sürekli masraf çıkarmayacak bi araba arıyorum bu fiyatlara çok bişey beklemek tabi mantıklı değil ama mümkünse dış görünüşü azıcık düzgün bişey olsun öneriniz olursa sevinirim teşekkürler
corolla falan bakabılırsın yada benzınlı dızel clıo symbol falan

Toyota derim.
İş arkadaşım var askerliğinden bahsediyordu. Komutanları Toyota Prado almıştı.
Bu akıl küpleri adamı uzak tutmak için meşgül etmek için benzin deposuna dökmedikleri şey kalmamıştı.

Diyor ; Avuç avuç toz şeker döküyorduk depoya, Su döküyorduk, Narin kum Toz döküyorduk motoru boza bilecek her türlü şeyi dökdük ama arabanın umurunda değildi. 😂

Yani Japonlar yapmış aga. Genel olarak görünümü ve komforu olmasada Sanayi yüzünü zor gören marka.

Ben 2016 Toyota Corolla Fielder Hybrid aldım. Arabada marş yok. Derbiyaj yok,
Vites kutusunda 1 adet planetar dişli üzerinde durmuş her şey. Kavrama yapan veya sürtünme yapan dişli yok.
Vites kutusunda 2 adet elektrikli motor var.

1 dişli ile Hızlanma olayı nasıl oluyor sorarsan motor devirinin ters istikametinde elektrik motoru dönünce ve hızlanınca araba vites geçiriyormuş gibi hızlanıyor.

Frenleme yaparken fren balatasıyla fren yapmıyor. Elektrik motoruyla frenleme yapıyor ve bataryayı elektrikle dolduruyor. Ekstrem halda balatayla frenleme yapar.

Toyota mantığı Ne kadar az parça o kadar az sorun.

100km - 4-5 Litre yakıyor.
300 bıne alabılıyor demı usta o arabayı :D

Hyundai Getz 1.4 Doch

corolla falan bakabılırsın yada benzınlı dızel clıo symbol falan

300 bıne alabılıyor demı usta o arabayı :D
Genel olarak toyota dedim de ben sizin parayla 400 bin civarında aldım. resimleri var profilimde :D sjjhdsgjk

O bütçede Punto bakılabilir. Full boyalı olmasını tolere edebilirsen aşağıdaki ilanı düşünebilirsin. 2013 olduğu için mantıklı duruyor. Daha az boyalı olsun dersen daha eski yıllardan da bulunabilir. Atmosferik 1.4 motor sanayiye kolay kolay uğratmaz. Uğratsa bile parçaları ucuz olduğu için sorun yaşamazsın. Dış görünüş olarak da hala güncel gözüken bir araç.

Fiat palio 1.3 dizel

O paraya öyle bir araba zor bulursun.
Münkün oldukça küçük model, küçük motor ve yüksek model yılı bak. Kazasız ve boyasız değişensiz olursa daha da iyi olur. Güzelliği ikinci sıraya atacaksın. Sade Tampon değişmiş veya çizilmişse sıkıntı yok. Metal parça değişmişse yürüyen veya taşıyan parçalar da zarar görmüş olabilir. Güvendiğin birinden alırsan, sana eksiklerini de söyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,851
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme
Geri