🔥İndirim Tecno Camon 30 4G 8/256 9.999tl

Ya babama bir telefon alıcam ama kasma donma oluyor vs vs dıyor bunda sorun yasarmı acaba oppo bi telefonu var a4 mu ne

Dostum sana bir soru.
S25 edge alacağım ben.
Sence 10k'ya böyle bir telefon alıp 4 ay bundan net paylaşıp yd s25 edge'yi 25k'ya almak mı yoksa Direkt TR cihaz 40'a almak mı?
hocam selamlar bi ara baya yd telefonlar ile haşır neşirdim 8 ay muhabbeti baydığı için tr cihazına geçmiştim ancak şuan server kayıtlar açık bildiğim kadarı ile direk kayıtlı şekilde alamıyormusunuz (yd fiyatlarına güncel olarak hakim değilim).

30S almak daha iyi değil mi? 10-11k o da hatta nfc lazım değilse cmf olur

Böyle markalardan ürün almıyorum. Genelde bir süre sonra arayüz sapıtıyor. Kağıt üstünde her şey çok iyi ama kullanımda uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sana bir soru.
S25 edge alacağım ben.
Sence 10k'ya böyle bir telefon alıp 4 ay bundan net paylaşıp yd s25 edge'yi 25k'ya almak mı yoksa Direkt TR cihaz 40'a almak mı?
5k için uğraşmaya değer mi bilemedim. Evde hiç yedek telefon yok bunu arada yedek telefonda yaparım dersen belki bi miktar mantıklı. Ama sırf 5k kar etmek için böyle şeylerle uğraşmaya değmez gibi.

Açıkcası Fiyat Bandına Göre İyi Sayılır İşlemci Hariç Diğer Xiaomi Modellerine Göre Şarj Hızı Ve Ekran Dikkat Çekiyor 1080p/60 Fps 2K/30 Fps 10K'lık Cihaz İçin Gayet İyi Bence
bu bantta dimensity 6300 gibi islemciler de var haklısınız. bunula beraber 5G destegi de veren modeller var. fakat kamera ve ekran kalitesine bakildiginda malesef gerideler. komple paket olarak 10kya duzgun bir cihaz gibi duruyor.

Dostum sana bir soru.
S25 edge alacağım ben.
anladığım kadarıyla 2.el temiz bir cihaz alacaksiniz 40kya cunku tr garantili sifir s25edgeler 48k.

su anda piyasaya bakildigi zaman amiral gemisi cihazlar 8 elite gen 5 ve dimensity 9500 kullaniyor biliyorsunuz.

bu iki amiral gemi soctan birini kullanan en uygun fiyatli telefon poco f8 ultra 12/256 55k fiyati var.

bir de gecen senenin amiral gemi soclarini kullanan cihazlar var. bunlar da ( sd 8 elite, sd 8 gen 5, dimensity 9500s, dimensity 9400+)

burada da ilgili soclari kullanan en uygun fiyatlı cihaz poco f8 pro 12/256 40k fiyatı var.

işin özetine gelirsek, son seviye soclarla bir önceki senenin amiral gemi socları arasında son kullanıcının fark edebilecegi bir farklılık olduğunu düşünmüyorum. hatta indirimler takip edilip bir önceki senenin amiral gemi soclarina sahip cihazlari almak coğu zaman dah mantikli oluyor.

o yüzden tavsiyem yd cihaz yerine 40k olan butcenizi +5k yukseltirseniz

Xiaomi 15T Pro 12/512 44.999tl olur. Komple paket olarak amiral gemilerinden cok da eksik kaldigi bir nokta oldugunu dusunmuyorum.

Xiaominin meshur arayuzundeki reklam muhabbetlerinin bu cihazda olmadigi hwp incelemelerinde bahsedilmis.

bir diger husus telefonun bataryasi 5.500mah olmasina ragmen cok verimli kullanildigi ve uzun sure kullanim vaad ettigi. ondan da gsmarena da bahsedilmis.

dolayisiyla Magic 7 Pro 12/512 nin 55k olduğunu düşünürsek, 15T Pro 12/512 45k fiyatiyla komple paket olarak gayet iyi bir cihaz. 45kya tavsiye olunur. hatta bu sene 11 kasim indirimlerinde veya oralara kalmadan 12/512 40kyi gorurse rakipsiz oluyor.

Ya babama bir telefon alıcam ama kasma donma oluyor vs vs dıyor bunda sorun yasarmı acaba oppo bi telefonu var a4 mu ne

10klik bir cihazda ne kadar kasma donma oluyorsa o kadar kasma donma oluyor.

eger baba telefonu olacaksa galaxy a17 5G 6/128 11.499tlye daha mantikli olabilir.

ama 10kdan 1 kurus yukariya butce cikmiyorsa bu cihaz mantikli.

kutudan kilif + ekran koruyucu + 70w adaptor de cikiyor. 10kya direkt al kullan telefon.

30S almak daha iyi değil mi? 10-11k o da hatta nfc lazım değilse cmf olur
camon 30s in tek artisi kavisli ekran. geri kalan tum kisimlarda camon 30 daha iyi.

kavisli ekranda da ekran koruyucularin tam oturmadigini dusunursek duz 30 almak daha mantikli.

edge ekran takintisi varsa belki camon 30s de tercih edilebilir tabii.

Son düzenleme:
Böyle markalardan ürün almıyorum. Genelde bir süre sonra arayüz sapıtıyor. Kağıt üstünde her şey çok iyi ama kullanımda uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.

5k için uğraşmaya değer mi bilemedim. Evde hiç yedek telefon yok bunu arada yedek telefonda yaparım dersen belki bi miktar mantıklı. Ama sırf 5k kar etmek için böyle şeylerle uğraşmaya değmez gibi.
2 sene tecno pova 4 kullandim. arayuzde bir sapitma yoktu. (hatta arayuzu su an kullandigim realme 12+ dan daha iyi oldugunu soyleyebilirim.)

bu tarz dusuk butceli telefonlarda onemli olan belli periyotlarda factory reset atmak ve kullanilmayan uygulamalari durdurmak / devre dışı bırakmak. ancak o sekilde tam anlamiyla cihazi akici kullanabiliyorsunuz. bu tarz dusuk butceli cihazlarda biraz telefonun dilinden anlamak gerekiyor.

Bu fiyat bandında benzer ekranlı çok telefon var
evet ama komple paket olarak 10k altına bu kadar dengeli telefon olduğunu sanmıyorum.

Dostum sana bir soru.
S25 edge alacağım ben.
eğer çift cihaz taşımayı sorun etmeyeceksen şöyle bir artısı olur, s25 edge de mobil veri yerine wifi kullanmış olursun bu sayede şarjın daha çok dayanır pil derdini biraz kurtarır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,410
Üyeler
190,368
Son üye
Lector
Geri