❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 Monitör (OLED 27" 2K 180Hz) - 19,5 bin TL

2 yıl oldu G6 Oled 360 Hz kullanıyorum, ne bir yanma ne de başka bir sorun tavsiye ederim

Aldım iade ettim. Yazı okumak zulüm oldu. Sadece oyun flm için alcaksanız alın.

G6 mı daha iyi bumu

şu oled lere bi güvenim gelmedi. sanki yanacak gibi hissediyorum
düzeldi mi şu yeni modeller 7/24 açık kalabiliyor mu
3 sene garantisi yokmu ağabey bir şey olmaz heralde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aldım iade ettim. Yazı okumak zulüm oldu. Sadece oyun flm için alcaksanız alın.
Neden ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9 taksit olarak almak mantıklı mı sizce bütçeyi çok zorlarsam alırım çokça dizi film izler oyun oynarım

Metin arka planlı ekranlarda, örneğin web'de netlik ve keskinlik çok iyi değil. Yazılar bulanıkmış gibi hisettiriyor. Bu Samsung üretimi qd oled mat ekranların genel bir problemi sanırım. G6 ve G8'in pahalı modellerinde bile var mıdır emin değilim. Bunu yaşamak istemeyenler glossy woled panele sahip oled modellerinden almaları lazım diye okumuştum.

Metin arka planlı ekranlarda, örneğin web'de netlik ve keskinlik çok iyi değil. Yazılar bulanıkmış gibi hisettiriyor. Bu Samsung üretimi qd oled mat ekranların genel bir problemi sanırım. G6 ve G8'in pahalı modellerinde bile var mıdır emin değilim. Bunu yaşamak istemeyenler glossy woled panele sahip oled modellerinden almaları lazım diye okumuştum.
O zaman bize yaramaz gibi

mükemmel bir oled değil bu arada fiyatına göre mükemmel ona laf yok ama 15k civarına falan düşmesi gerekiyor tam anlamıyla f/p olması için ki yurtdışında bu fiyatlara satılıyor.

Geri