❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam siz bir şey yaptınızmı yoksa kendisimi onaylandı tekrardan.Bende iptal işlemleri başlatıldı diyor dünden beri ama kesin iptal olmadı daha.
Müşteri hizmetleri ile görüştüm iptal edilen ürünü de göndereceklerini ayrıca gün içerisinde Gskill de gönderilecek dediler. Sanırım ikisini birden verdiler. Fatura adresim yanlıştı onu da düzenlediler sağ olsunlar, şirket adına almıştım çok iyi oldu.

• Beğen
Reaksiyonlar: HCI4
Konu dışı tek bir şey söylemek istiyorum, bedava ürün aldım diye kimse bedava ürün vermek zorunda değil anlarım da sarı site akakçe fiyatlarının üstünde vatan garantili ram kaynıyor. İnsanları enayi falan mı zannediyorsunuz siz? Böyle indirimleri gerçekten ihtiyacı olan insanlar değerlendiremiyor o zoruma gidiyor, herif kaç paket ram almış markasını modelini sorguluyor. Ben indirimi değerlendiremedim, hiç umrumda da değil iki sistemimde 2x16 + 2x16 ramlerim var sağlık olsun. Bu açgözlülükle mutlu olamazsınız gençler, bilin istedim.

Fatura kesildikten sonra iptal olan var mı? ya da yukarıdaki gibi farklı model geleceğini fatura kesildikten sonra mı öğrendiniz? Bende fatura kesildi kargo bekleniyor hala bu yüzden soruyorum.

2x16 beyaz ram satacak varsa talibim, model ve fiyat yazarsanız anlaşabiliriz

Stok olmadığı için bana trident z5 yerine ripjaws s5 gelecekmiş. Aldığım fiyata bakarak zararım yok tabi ama muadil olarak çok mu zarardayım?
Cl28 den CL36 ya aşırı fark yok ama cl28 miss gibi iken CL36 verilmesi kötü bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak ya bizimkiler kargo bekliyor hala :(
Benimde hocam ya hala kargo ya verilmesini bekliyor

Benim siparişler dünden beri onay bekliyorda kaldı. Benim gibi olan var mı?

Alanlara hayırlı olsun şimdiden. Bendede şuan aktif trident z5 2x16 var. Görseydim bi 2x16 daha alıp 64 gb yapma işi güzel olurdu 4 channel ile. Konudan sonra 2. El ilanlara baktımda. 0 a yakın satan insanlara tek diyeceğim yastığınızın iki tarafıda sıcak olur inş :kekw:

Valla şöyle söyleyeyim az önce forumdan bir arkadaş istedi ne teklif verdiyse uzatmadım kabul ettim. Bence böyle şeyler kişisel değerlendirilmeli. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Diğer fikirlere de saygı duyuyorum.
Konu dışı tek bir şey söylemek istiyorum, bedava ürün aldım diye kimse bedava ürün vermek zorunda değil anlarım da sarı site akakçe fiyatlarının üstünde vatan garantili ram kaynıyor. İnsanları enayi falan mı zannediyorsunuz siz? Böyle indirimleri gerçekten ihtiyacı olan insanlar değerlendiremiyor o zoruma gidiyor, herif kaç paket ram almış markasını modelini sorguluyor. Ben indirimi değerlendiremedim, hiç umrumda da değil iki sistemimde 2x16 + 2x16 ramlerim var sağlık olsun. Bu açgözlülükle mutlu olamazsınız gençler, bilin istedim.

Valla şöyle söyleyeyim az önce forumdan bir arkadaş istedi ne teklif verdiyse uzatmadım kabul ettim. Bence böyle şeyler kişisel değerlendirilmeli. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. Diğer fikirlere de saygı duyuyorum.
Ne kadara verdiniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri