- Konu Sahibi Konu Sahibi
5060 ti veya 5070 falan vento oşan bütçwmi aşmıyor diğeri aşıyor vento olan iyi midir?ekran kartı olarak ne düşünüyorsun alacağın zaman ?
5060 ti veya 5070 falan vento oşan bütçwmi aşmıyor diğeri aşıyor vento olan iyi midir?ekran kartı olarak ne düşünüyorsun alacağın zaman ?
iyidir hocam bütçe çıkmıyorsa 1000w olanı alabiliyor musun bütçede ?5060 ti veya 5070 falan vento oşan bütçwmi aşmıyor diğeri aşıyor vento olan iyi midir?
Hangisi ve kasa olarak başka bir vento önerisi alabilirmiyim amazondan tam set şeklinde sipariş edecektim stoku kalmamışta 1000w büyük ihtimalle bütçwmi çok aşacakiyidir hocam bütçe çıkmıyorsa 1000w olanı alabiliyor musun bütçede ?
Hocam kasa olarak istediğini alabilirsin gözüne hangisi hoş gelirseHangisi ve kasa olarak başka bir vento önerisi alabilirmiyim amazondan tam set şeklinde sipariş edecektim stoku kalmamışta 1000w büyük ihtimalle bütçwmi çok aşacak
ATX olanı almam gerek değilmi mATX değilHocam kasa olarak istediğini alabilirsin gözüne hangisi hoş gelirse
evet atx olsunATX olanı almam gerek değilmi mATX değil
Zahmet oldu kusura bakmayında ben bulamadım acaba amazondan bana uygun bir kasa önerebilir misiniz?evet atx olsun
hocam ventodan uygunua ve iyi bir kasa bulamadım ben deZahmet oldu kusura bakmayında ben bulamadım acaba amazondan bana uygun bir kasa önerebilir misiniz?
Ne yapmalıyım o zaman trendyoldan bakayım birde teşekkürler yardımınız içinhocam ventodan uygunua ve iyi bir kasa bulamadım ben de
rica ederim ventoyu neden almıyorsunu ki ?Ne yapmalıyım o zaman trendyoldan bakayım birde teşekkürler yardımınız için
Düzgün bir sitede stoğu yokta ondanrica ederim ventoyu neden almıyorsunu ki ?
pttavmdeki satıcıdan forumdaki arkadaşlar aldı diye biliyorum kasada sorun olmaz gibi geliyor banaDüzgün bir sitede stoğu yokta ondan
Kasa ve psunu birlikte olduğu kasayı alsam çokmu kötü olur kasa bulamıyorum düzgün ya 5 bin 4 bin oluyır yada abuk subuk şekilde oluyorpttavmdeki satıcıdan forumdaki arkadaşlar aldı diye biliyorum kasada sorun olmaz gibi geliyor bana