radicalbrain
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
son vatan computer bükücü.ahhh vatannn üzümlü kekimmmm....
son vatan computer bükücü.ahhh vatannn üzümlü kekimmmm....
telegramda çeşitli indirim kanalları mevcut araştırınız link ve özel mesaj cevaplamıyorum herşeyin kolayına kaçmayıp interneti birazda nasıl kazanç sağlarım mantığıyla kullanmak gerekdiye düşünüyorumHocam bu indirimleri nasıl yakalıyonuz ya 10 bine 5080 nedir beleş fiyat harbi ben bırak 5080'i 5070 alsam o fiyatta sevinçten deliririm.
çoğu kanalda fırsattan çok reklam var araya da bir kaç fırsat yerleştiriyorlar o kadar takip ettiğim bir kaç kanal var ama hepsinin bildirimleri kapalıtelegramda çeşitli indirim kanalları mevcut araştırınız link ve özel mesaj cevaplamıyorum herşeyin kolayına kaçmayıp interneti birazda nasıl kazanç sağlarım mantığıyla kullanmak gerekdiye düşünüyorum
Harbi bi tag lazım vatanı katleden diye edkdkkdkddson vatan computer bükücü.
Neden bende ram harüç tüm parçalar var eski parçalarım. Yan pc yapmak için rame çok para vermek istemiyordum. 3700e işi hallettim. Amacına göre alındığı sürece sıkıntı yok bence.cl46 hiç almasan daha iyiydi![]()
suleyman pro 5 tl pc topluyorumu gercek hayatta yapmıssın hocam valla brraavoogeçen sene buna benzer extrem bir indirim olmuştu yine vatanda sadece bir kaç dakika sürmüştü ve alınan tüm ürünler gönderilmişti tarihini tam hatılamıyorum
Neyse bende aldıklarımı atmayayım şimdi buraya sonra al satcı fırsatcı oluruz şunu söyleyeyim yakın zamanda Asus rtx 5070 rog strixi 20 bine aldımahhh vatannn üzümlü kekimmmm....
Herkese açık olmayan telegram grupları var sanırım onlara girmek lazım, asıl güzel indirimler onlar paylaşıyor ama nasıl gireceğimi bende bilmiyorum.çoğu kanalda fırsattan çok reklam var araya da bir kaç fırsat yerleştiriyorlar o kadar takip ettiğim bir kaç kanal var ama hepsinin bildirimleri kapalı
nasıl denk getirdinNeyse bende aldıklarımı atmayayım şimdi buraya sonra al satcı fırsatcı oluruz şunu söyleyeyim yakın zamanda Asus rtx 5070 rog strixi 20 bine aldım
bilen var mıHerkese açık olmayan telegram grupları var sanırım onlara girmek lazım, asıl güzel indirimler onlar paylaşıyor ama nasıl gireceğimi bende bilmiyorum.
Bizde 4060 lı laptopu 19k ya aldık diye seviniyoruzahhh vatannn üzümlü kekimmmm....
Yuh hocam soymuşsunuz vatanıBurdan dönmez sanırım artık alan arkadaşlara hayırlı olsun güzel günlerde olsun.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
35K>100KBurdan dönmez sanırım artık alan arkadaşlara hayırlı olsun güzel günlerde olsun.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle