❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam bu indirimleri nasıl yakalıyonuz ya 10 bine 5080 nedir beleş fiyat harbi ben bırak 5080'i 5070 alsam o fiyatta sevinçten deliririm.
telegramda çeşitli indirim kanalları mevcut araştırınız link ve özel mesaj cevaplamıyorum herşeyin kolayına kaçmayıp interneti birazda nasıl kazanç sağlarım mantığıyla kullanmak gerekdiye düşünüyorum

telegramda çeşitli indirim kanalları mevcut araştırınız link ve özel mesaj cevaplamıyorum herşeyin kolayına kaçmayıp interneti birazda nasıl kazanç sağlarım mantığıyla kullanmak gerekdiye düşünüyorum
çoğu kanalda fırsattan çok reklam var araya da bir kaç fırsat yerleştiriyorlar o kadar takip ettiğim bir kaç kanal var ama hepsinin bildirimleri kapalı

cl46 hiç almasan daha iyiydi 😄
Neden bende ram harüç tüm parçalar var eski parçalarım. Yan pc yapmak için rame çok para vermek istemiyordum. 3700e işi hallettim. Amacına göre alındığı sürece sıkıntı yok bence.

ahhh vatannn üzümlü kekimmmm....
Neyse bende aldıklarımı atmayayım şimdi buraya sonra al satcı fırsatcı oluruz şunu söyleyeyim yakın zamanda Asus rtx 5070 rog strixi 20 bine aldım

çoğu kanalda fırsattan çok reklam var araya da bir kaç fırsat yerleştiriyorlar o kadar takip ettiğim bir kaç kanal var ama hepsinin bildirimleri kapalı
Herkese açık olmayan telegram grupları var sanırım onlara girmek lazım, asıl güzel indirimler onlar paylaşıyor ama nasıl gireceğimi bende bilmiyorum.

Neyse bende aldıklarımı atmayayım şimdi buraya sonra al satcı fırsatcı oluruz şunu söyleyeyim yakın zamanda Asus rtx 5070 rog strixi 20 bine aldım
nasıl denk getirdin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese açık olmayan telegram grupları var sanırım onlara girmek lazım, asıl güzel indirimler onlar paylaşıyor ama nasıl gireceğimi bende bilmiyorum.
bilen var mı

Burdan dönmez sanırım artık alan arkadaşlara hayırlı olsun güzel günlerde olsun.

1774376940656.webp

1774377008455.webp

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri