🔥İndirim Acefast A106 45 W Hızlı Şarj Adaptörü 439TL

Yapay zeka onları da desteklemez diyor,ama saçma sapan şeyler söylediği çok oluyor tabi.
Onun verdiği bilgiye güvenilmiyor. Bana da uyumlu olduğunu söylüyor. Kaynak linki isteyince saçmalıyor.
1000022072.webp

Bu dediği doğruysa s24 plus içinde geçerli mi hocam ? Elimde s24 plus var onunla da deneyebilirim geçerliyse
Tab S9 ve S24 plus'ta SFC 2.0 45W için şarj aletinin en az 3.3V-11V,4.05A PPS profilini desteklemesi ve 100W/5A kablo kullanmanız gerekiyor. Bu şarj aleti muhtemelen 3.3V-21V 3A PPS Profilini destekliyordur. Tahmin ettiğim gibiyse telefonunuz bu adaptörden en fazla SFC modunda 9V×3A=27W güç çekebilir.

Bu konu biraz karışık. Süper hızlı şarj için bir rehber hazırlamıştım. Ayrıntılar için bakın.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acefast 45W adaptör cihazınıza uymazsa Lenovo 68W adaptör + 100W/5A kablo 890 TL.
https://forum.donanimarsivi.com/kon...nda-bilmeniz-gerekenler.1213162/post-10944846

Son düzenleme:
60w araç şarjını aldım type c portundan kaliteli bir kablo ile kullanıyorum ama 15w gibi şarj ediyor ama takıldığında oynama vs yapmıyor bu açıdan güzel sadece hızlı şarj açısından beklentimi pek karşılamadı

Son 6 ayın en düşük fiyatında. Gan teknoloji olduğu için telefonu hızlı şarj edebiliyor ama detaylı bir inceleme bulamadım maalesef. Acefast iyi bir marka olduğunu düşünüyorum, ürünlerinden genel olarak memnun kaldım.
Not: Samsung telefonlarda tam 45 watt sarj olmuyor muhtemelen
Bu adaptör "45W" gücünü 20V x 2.25A = 45W formülüyle (laptoplar için) üretir. Ancak Samsung tabletin 45W için 9V x 5A = 45W gibi yüksek bir akım ister. Acefast A106'nın donanımı fiziksel olarak 2.1 Amper'in üzerine çıkacak şekilde tasarlanmamıştır.

Sonuç: Samsung tablet veya telefonun ekranında sadece "Süper Hızlı Şarj" (25W) yazar, "Süper Hızlı Şarj 2.0" (45W) yazmaz.
max 600 lira bütçe var bunu alıp geçeyim mi başka öneriniz var mı?

Son düzenleme:
redmi note 11s ama bu sene değiştirmeyi düşünüyorum

aynen hocam yarın şubeye teslim edicem kargoyu hiç iade etmek istemiyorum valla
En uygun 45 watt sarj cihazı ve kaliteli bir marka bence fiyatına göre 600 liraya alternatif 45 watt sarj cihazı bulamadım bu bütçeye en mantıklısı bence. Samsung s26 ve tab s11 serisi cihazlarda muhtemelen maksimum 45 watt veriyor büyük ihtimal önceki jenerasyon cihazlarda 27 watt civarı veriyor .Tek büyük eksisi o gibi bende aldım deneyeceğim bakalım . @Mindustry

Son düzenleme:
redmi note 11s ama bu sene değiştirmeyi düşünüyorum

aynen hocam yarın şubeye teslim edicem kargoyu hiç iade etmek istemiyorum valla
Redmi note 11S sadece xiaomi adaptörle 33W turbo şarj modunu destekliyor. Telefonunuzun USB PD desteğinin bilgisini bulamadım. USB PD, PPS destekli şarj aleti ve Redmi Note 11 Pro ile 27W, Redmi Note 10S ile 23W ölçmüştüm.

Ugreen adaptörde sorun ne?

Son düzenleme:
Redmi note 11S sadece xiaomi adaptörle 33W turbo şarj modunu destekliyor. Telefonunuzun USB PD desteğinin bilgisini bulamadım. USB PD, PPS destekli şarj aleti ve Redmi Note 11 Pro ile 27W, Redmi Note 10S ile 23W ölçmüştüm.

Ugreen adaptörde sorun ne?
bir port güç kesip geri veriyo bazen verip 1-2dk sonra kesip tekrar veriyo bazzen verip kesiyo ard arda

@Mindustry @Alpha45

hocalarım çekeyim mi şundan o zaman?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,199
Üyeler
191,448
Son üye
palamutunbiyografisi