🔥İndirim Qcy H3 Pro Hybrid Anc Bluetooth 5.4 Kafaüstü Kablosuz Kulaklık 1375TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
922
QCY H3S daha mı iyi bundan? Daha iyiyse eğer 1699'a geliyor o da. Çift sürücüsü var, H3 Pro'nun tek sürücü.

Anker Q21i den geçilir mi?

spora akar mı kulak içi qcy melobuds pro varda spora böyle büyük lazım kulaküstü.

Spor için düşünüyorum alınır mı kafadan kolay düşer mi benchpresste filan ?

Ürünü tavsiye etmiyorum. Ses kalitesi Q10'a bile yaklaşamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle geçilmez pişman olursunuz.
abartmayın hocam, doğru ekolayzer ayarı ile q30 dan bile iyi bence.

Ürünü tavsiye etmiyorum. Ses kalitesi Q10'a bile yaklaşamaz.

Kesinlikle geçilmez pişman olursunuz.
Önerdiğin bir ayar var mı Q21i için

abartmayın hocam, doğru ekolayzer ayarı ile q30 dan bile iyi bence.
Ürüne 1 senedir EQ ayarı yapıyorum. Sonunda dayanamadım koydum kenara öyle duruyor. Q10 kullanıyorum Q30'da var. Anker'in kulaklıklarıyla ben kıyaslamam bile.

Bunun pro olmayan H3 olan modelinden de var o daha rezalet bir kulaklık çıktı. QCY'nin kulak içi kulaklığını da aldım o da çöp ötesi. QCY'nin beğendiğim hiçbir ürünü olmadı. Ne duymak istediğinizle alakalı da olabilir. Benim QCY'de duyduğum ses tenekemsi bir ses hoşuma gitmiyor.

Ürüne 1 senedir EQ ayarı yapıyorum. Sonunda dayanamadım koydum kenara öyle duruyor. Q10 kullanıyorum Q30'da var. Anker'in kulaklıklarıyla ben kıyaslamam bile.

Bunun pro olmayan H3 olan modelinden de var o daha rezalet bir kulaklık çıktı. QCY'nin kulak içi kulaklığını da aldım o da çöp ötesi. QCY'nin beğendiğim hiçbir ürünü olmadı. Ne duymak istediğinizle alakalı da olabilir. Benim QCY'de duyduğum ses tenekemsi bir ses hoşuma gitmiyor.
Yaklaşık 4 saat ayar yaparak ve q30 ile karşılaştırarak kullandım ve bana kalırsa q30 dan bir tık daha iyi ama kesinlikle doğru ayarlarla geçerli bu dediğim şey, kulaklıklığın stok ayarları rezalet bana kalırsa. Bunları 4 senelik bir q30 kullanıcısı olarak söylüyorum bu arada.

Geri