Seçili ürünlerde sepette %30 indirim mevcut ekstra 1500/300₺ kupon var ihtiyacı olan göz atabilir.
Dostum ben yapmıyorum hepsiburadanın bugu ben mobilden kullanıyorum forumu. Mobilden link atınca bilgisayardan nedense açmıyor Hepsiburadaya söyle şikayetini. Mobilden bağlantı çalışıyor.yakup bilerek mi yapıon anlamadım her gün yapıyorsun herkes ilk anasafyaya atıyor diyor
Uygulama üzerinden link atmayın bilgisayarda açınca anasayfaya atıyor telefonda açınca uygulama yüklemeye gönderiyor.Dostum ben yapmıyorum hepsiburadanın bugu ben mobilden kullanıyorum forumu. Mobilden link atınca bilgisayardan nedense açmıyor Hepsiburadaya söyle şikayetini. Mobilden bağlantı çalışıyor.
Bilgisayarım yok ne yapmalıyım bu durumda ?Uygulama üzerinden link atmayın bilgisayarda açınca anasayfaya atıyor telefonda açınca uygulama yüklemeye gönderiyor.
senin konularındaki linklerden bıktım vallahi hep anasayfaya atıyorSeçili ürünlerde sepette %30 indirim mevcut ekstra 1500/300₺ kupon var ihtiyacı olan göz atabilir.
Bilgisayarı yokmuş ne yapmasını bekliyorsun? Bir de telefondan açılıyor ana sayfaya da atmıyor. Telefondan açabilirsin linki.senin konularındaki linklerden bıktım vallahi hep anasayfaya atıyor
Konulara bakma geç kardeşim. Bu kadar bıkmana gerek yok abartma seviyende güldürdü. Hepsiburada bugu çıkalı 3-4 gün oluyor amma salladın sendesenin konularındaki linklerden bıktım vallahi hep anasayfaya atıyor
geçen hafta da mavi ürünelrinde indirim konun vardı onda da böyle olmuştuKonulara bakma geç kardeşim. Bu kadar bıkmana gerek yok abartma seviyende güldürdü. Hepsiburada bugu çıkalı 3-4 gün oluyor amma salladın sendeneyse engelle geç sana faydamız dokunmasın.