oguuzysr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 849
BenHerkesin rami geldi bizimki hala kargoya teslimat bekleniyorda arkadas ya var mi kargoya cikmayan baskasi
BenHerkesin rami geldi bizimki hala kargoya teslimat bekleniyorda arkadas ya var mi kargoya cikmayan baskasi
Ne aldiniz hocam benim goodram 2x32 6000 cl30 olanlari aldim onu bekliyorum sizinde ayni mi acaba
Allah sayılarını arttırsın maşallah hocamBende remleri teslim aldım.
Alıntıyı görüntüle
3 dakikada biten stoktan nasıl 3 farklı hesaptan total 6 ürün aldın?Bende remleri teslim aldım.
Alıntıyı görüntüle
64gb mı bunlar yoksa 96gb olan mı tam anlayamadım kutulardanBende remleri teslim aldım.
Alıntıyı görüntüle
Almışsındır sen ram yine ama hocam kaçırmasın bu fırsatı.Şaka yaw yapay zeka ile yaptım![]()
bugün vatandan aradılar 2x32 beyaz yerine siyah gönderebiliriz diye goodram 2x16 yerine de gskill gönderebiliriz dediler şuan kargo teslimatı bekleniyor faturaları da kesilmediHerkesin rami geldi bizimki hala kargoya teslimat bekleniyorda arkadas ya var mi kargoya cikmayan baskasi
Vallahi çok ihtiyacım olmasına rağmen ben almadım. Daha doğrusu yetişemedim. Nasip kısmet bu işler. 32gb ram kullandığımıza şükredelimAlmışsındır sen ram yine ama hocam kaçırmasın bu fırsatı.
Şükret hocam haline ben 2K da 16GB ram ile oynamaya çalışıyorum. Maalesef yetişemedim, sağlık olsun. Millet bu kadar pahallı satmasa belki sarı siteden alabilirdik ama orası zaten Allah'a emanet.Vallahi çok ihtiyacım olmasına rağmen ben almadım. Daha doğrusu yetişemedim. Nasip kısmet bu işler. 32gb ram kullandığımıza şükredelim![]()