4k 32" daha güzel 27 niye alıyosun.27 lazımmm
34 bin'e samsung g81sf almıştım iade edilip bu alınır mı sizce? 165 hz ve 240 hz arası çekincelerim var sadece.
Fw update konusu biraz garip. Aslında yazılımını kontrol ettim aorus ile tasarım dışında aynı osd ve aynı özelliklere sahip. Type b ile pc bağlantısı, control center'da update kısmı da var ama sürüm yayınlayan yokfiyat çok eyi arkadaşlar
bende gigabyte glossy 1440p oled var inanın 4k keskinliği oled olmasından daha önemli çoğu durumda. özellikle dlss 4k da inanılmaz keskin sırf bu yüzden çoğu oyunu 4k mini led va ekranda oynuyorum. 1440p çamur gibi 4k ya alıştıktan sonra
ha yok hala 4k deneyim etmediyseniz bulaşmayın
diğer taraftan oled gerçekten ayrı bir dünya
5070ti ve üstü kartınız varsa direkt 4k monitör tavsiye ederim
çok masraflı
malesef
ben aldım bu ekranı 1440p oledi dikey yapıp forum okurum artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mou32 fw update olmaması dışında daha iyi
speaker var
kvm var
tam pivot ayağı var
type c 18w
malzeme kalitesi muhtemelen daha iyi ayağı daha az yer kaplar
ben de onu kaçırdığım için bunu aldım
32 çok büyük fps oyunları vs zevk vermiyor bide keskinlik delisiyim ben 25 ppi farkı hissediyorum4k 32" daha güzel 27 niye alıyosun.
X24 yani 240Hz olan modeli sadece yenileme hızı olarak farklı değil. Onda Gen 4 qd-oled+penta tandem var, eğer 5k fazla koyup alabiliyorsanız kesinlikle onu alınBemce 5k daha koyup 240 hz almak daha mantıklı 80 hz az değil.
32 çok büyük fps oyunları vs zevk vermiyor bide keskinlik delisiyim ben 25 ppi farkı hissediyorum
radarımda bu düştüğü an yapıştırıcam Gaming gende taksit olsa keşkeX24 yani 240Hz olan modeli sadece yenileme hızı olarak farklı değil. Onda Gen 4 qd-oled+penta tandem var, eğer 5k fazla koyup alabiliyorsanız kesinlikle onu alın
![]()
MSI MAG 272UP QD-OLED X24 Monitör
MSI MAG 272UP QD-OLED X24 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bunu takip et o zaman, son nesil panel var hemde
Trendyolda çarktan falan güzel bi kupon tuttursan peşin fiyatına taksitten yapıştırırsın aslındaradarımda bu düştüğü an yapıştırıcam Gaming gende taksit olsa keşke
27" ama buX24 yani 240Hz olan modeli sadece yenileme hızı olarak farklı değil. Onda Gen 4 qd-oled+penta tandem var, eğer 5k fazla koyup alabiliyorsanız kesinlikle onu alın
![]()
MSI MAG 272UP QD-OLED X24 Monitör
MSI MAG 272UP QD-OLED X24 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bunu takip et o zaman, son nesil panel var hemde