❌İndirim Bitti! MSI MAG 321UP QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 165 Hz OLED Oyuncu Monitörü 34.799 TL

neyse en son nesil panel değildi ben zaten almazdım 240hz olan panelleri bekliyorum (kendimi avutma şeklim)

fiyat çok eyi arkadaşlar
bende gigabyte glossy 1440p oled var inanın 4k keskinliği oled olmasından daha önemli çoğu durumda. özellikle dlss 4k da inanılmaz keskin sırf bu yüzden çoğu oyunu 4k mini led va ekranda oynuyorum. 1440p çamur gibi 4k ya alıştıktan sonra
ha yok hala 4k deneyim etmediyseniz bulaşmayın
diğer taraftan oled gerçekten ayrı bir dünya
5070ti ve üstü kartınız varsa direkt 4k monitör tavsiye ederim
çok masraflı:)
malesef

ben aldım bu ekranı 1440p oledi dikey yapıp forum okurum artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mou32 fw update olmaması dışında daha iyi
speaker var
kvm var
tam pivot ayağı var
type c 18w
malzeme kalitesi muhtemelen daha iyi ayağı daha az yer kaplar
ben de onu kaçırdığım için bunu aldım
Fw update konusu biraz garip. Aslında yazılımını kontrol ettim aorus ile tasarım dışında aynı osd ve aynı özelliklere sahip. Type b ile pc bağlantısı, control center'da update kısmı da var ama sürüm yayınlayan yok 😅

Glossy ve qd oled olunca marka bağımsız deneyim gayet güzel oluyor hayırlı olsun.

Bemce 5k daha koyup 240 hz almak daha mantıklı 80 hz az değil.
X24 yani 240Hz olan modeli sadece yenileme hızı olarak farklı değil. Onda Gen 4 qd-oled+penta tandem var, eğer 5k fazla koyup alabiliyorsanız kesinlikle onu alın

32 çok büyük fps oyunları vs zevk vermiyor bide keskinlik delisiyim ben 25 ppi farkı hissediyorum

Bunu takip et o zaman, son nesil panel var hemde

X24 yani 240Hz olan modeli sadece yenileme hızı olarak farklı değil. Onda Gen 4 qd-oled+penta tandem var, eğer 5k fazla koyup alabiliyorsanız kesinlikle onu alın

radarımda bu düştüğü an yapıştırıcam Gaming gende taksit olsa keşke

27" ama bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila