❌İndirim Bitti! MSI MAG 321UP QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 165 Hz OLED Oyuncu Monitörü 34.799 TL

X24 yani 240Hz olan modeli sadece yenileme hızı olarak farklı değil. Onda Gen 4 qd-oled+penta tandem var, eğer 5k fazla koyup alabiliyorsanız kesinlikle onu alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu takip et o zaman, son nesil panel var hemde
  • MPG 322UR QD-OLED X24
  • MAG 321UP QD-OLED X24
Bu modellerde penta tandem. Ayrıca yeni dark armor kaplama var ve trueblack500 yani daha parlak. Oled care 3.0 ve yakınlık sensörü ile geliyorlar
Desktop Screenshot 2026.03.26 - 14.36.16.93.webp

Desktop Screenshot 2026.03.26 - 14.35.35.89.webp

Hocam sizi bulmuşken sorayım mag321up denk getirdim. 8 aylık temiz, 25 civarı ikinci elde alabiliyorum. Değer mi sizce? Monitörden beklentim parlak kaplama olması ve canlı renkler. 165hz kağıt üstünde çok yetersiz kalıyor. Güncel monitörlere göre yenileme hızı çok büyük bir handikap mıdır? Teşekkür ederim şimdiden
Evet. Bu yıl gelicek ama yazı bulabilir.

Hocam sizi bulmuşken sorayım mag321up denk getirdim. 8 aylık temiz, 25 civarı ikinci elde alabiliyorum. Değer mi sizce? Monitörden beklentim parlak kaplama olması ve canlı renkler. 165hz kağıt üstünde çok yetersiz kalıyor. Güncel monitörlere göre yenileme hızı çok büyük bir handikap mıdır? Teşekkür ederim şimdiden
Oled'in tepki süresi cok iyi olduğundan 165hz de rahatlıkla yeter. Bence fiyatına değer.

27 " 32"
1440p- 4k farkı çok
yani kazanmanız için yüksek fps ye ihtiyacınız yoksa 1440p oled e yüksek paralar yatırmanızı tavsiye etmem... 4k 1440p farkı ips oled farkı gibi bir şey.
1440p nin piksel sayısı 2160p den yarıdan fazla düşük
haliyle netlik o kadar fark ediyor.
bu monitör geldi
gigabyte gibi kapsamlı resim ayarı yok
fabrikadan kalibre gelmiyor üst seviye oledler gibi
hatta bendeki 27 gigabyte 1440p oled bile kalibrasyon raporlu geldi

fabrika ayarı felaket kötü hatta berbat.
p3-srgb dışında tüm ayarlarda kontrast patlaması var
black crush var
userda bile black crush için siyah yükseltmesi yapmak gerekti
gamma ayarı yok hiç bir resim ayarında

detaylı renk ayarı yok user da bile en fazla r-g-b
firmware versiyonu 0.19 geldi
neredeyse son sürüm - eotf hdr seçeneği mevcut
hdr parlaklığı gigabyte a göre düşük
sdr parlaklığı gigabyte a göre düşük

text kalitesi beredeyse ips kadar iyi
ekran parlak
iğrenç bir pro color var
ben masaüstü display p3 ayarı açtım nokta hatasız gamma-kontrast veriyopr ancak renk sıcaklığı bile değişmiyor (buna da şükür)
srgb modu da kusursuz
diğer tüm modlar çöp

ama oled işte üstüne 4k olunca muhteşem resim alınıyor kısıtlı da olsa bu msi ...
msi.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri