❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ev, araba gibi şeylerde istediği fiyata yazamıyor bu arada hocam fazla yazan kişilere ceza var bilginiz olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce 16 tane alması etik mi hocam?
16 tane alanı da savunmayın hocam

16 tane 96 gb ceken bildigim var. Bunun satilma suresi var. Ramleri minimum 60 tan verir, cebinde 60 olan adam sari siteyi acip guven konusunda riskini alip cikarip nakit vermektense gidip parayi degerlendirip taksitle almayi seciyor. Zaten satmak isteyenin uygun yazmasi lazim ki sizler alin. Suana kadar sabibinden veya uzeri biyerden hicbir urun almadim ha mantikli olur ayni ilde oluruz alir miyim alirim ihtiyac duymadim diyeyim. arac alirken bile ya bildigim bi galeriye giderim o bana maaliyetini soyler ben onun karini bilirim yine de araci ‘‘mantikli fiyattaysa’’alirim çünkü adam senden benden uyguna cekip arabayi onun uzerine kullanici fiyatindan dusuk satiyorsa neden almayayim.
Yani uzun lafin kisasi serbest piyasa isterse 500.000 den ilana koyar sizin yapacaginiz ise onu tercih etmemek olur burda gelil beddua edip kin kusarak biyere varamayiz. Bunun dini ve vicdani tarafi saticiya kalmis bisey. Ben elimdeki 14 gunluk rami satmayi dusunuyordum al satci vesaire de degilim hazir sistem aldim ondan cikan rami saticam gittim 0 fiyatlarina 24-25 se 18k ya veririm dedim. buda %25-30 luk bi kar demek alici ile satici arasindaki fiyat dengesini mantikli kurmak lazim
Serbest piyasa dediğiniz şey böyle işlemiyor. Serbest piyasa fırsatçılık demek değildir. Eğer böyle olduğunu düşünüyorsanız bu ülkedeki enflasyondan da şikayet etmemelisiniz. Çünkü sorunun temelinde %50 bu yatıyor.

İndirimi görürsün, 2 tane alabiliyorsun ve alırsın. 1 tane kullanıp 1 tane satarsın bence laf etmemeli kimse. 2 tane satarsın eyw. Gidip de 16 tane alıp hepsini satarsan açgözlünün tekisindir. Fırsatçı tam olarak buna denir. Çünkü site kişi başına 2 adet sınırı vermiş.

Ev, araba gibi şeylerde istediği fiyata yazamıyor bu arada hocam fazla yazan kişilere ceza var bilginiz olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce 16 tane alması etik mi hocam?
Hocam onun etigi sana bana kalan bisey degil mesajda yazdigimi oku. Ahlak bekcisi degiliz hicbirimiz. Onun bunun giydigi tangaya 100-150k bayilan kitle var sizce o ne kadar etik onu tartismamiz lazim. Ornegin Abdullah Hacigulu severdim bi kac saat onceden mukemmel fiyatlar geliyor diye story atti sistem paylastiginda BOMBA INDIRIM boyle fiyat piyasada yok oyle indirim sadece 6 saat kalacak indirim vesaire dedi, once bi sistem paylasti onu aldim sonra gitti ertesi gun bunun daha iyisi diye bi tane daha sistem paylasti ben birinciyi iade ettim 2. yi alabilmek icin bi gun bekledim neyse gittim aldim daha iyi dedigi sistem 2 hafta boyunca o fiyattan kalip sonra 3.000 tl ye yakin daha da indi. Sizce burdaki etiklik nedir ama ben bu durumu gidip te hicbiryere sikayet etmedim.

İndirimi görürsün, 2 tane alabiliyorsun ve alırsın. 1 tane kullanıp 1 tane satarsın bence laf etmemeli kimse. 2 tane satarsın eyw. Gidip de 16 tane alıp hepsini satarsan açgözlünün tekisindir. Fırsatçı tam olarak buna denir. Çünkü site kişi başına 2 adet sınırı vermiş.
Evet rame ihtiyacım vardı alamadım, dediğiniz gibi 1 tane kullanmaya en kötü 1 tane satmaya alan adama lafım yok. Ama adam gidip 16 tane alıyorsa işte orada bir sorum vardır bence.

Hocam onun etigi sana bana kalan bisey degil mesajda yazdigimi oku. Ahlak bekcisi degiliz hicbirimiz. Onun bunun giydigi tangaya 100-150k bayilan kitle var sizce o ne kadar etik onu tartismamiz lazim. Ornegin Abdullah Hacigulu severdim bi kac saat onceden mukemmel fiyatlar geliyor diye story atti sistem paylastiginda BOMBA INDIRIM boyle fiyat piyasada yok oyle indirim sadece 6 saat kalacak indirim vesaire dedi, once bi sistem paylasti onu aldim sonra gitti ertesi gun bunun daha iyisi diye bi tane daha sistem paylasti ben birinciyi iade ettim 2. yi alabilmek icin bi gun bekledim neyse gittim aldim daha iyi dedigi sistem 2 hafta boyunca o fiyattan kalip sonra 3.000 tl ye yakin daha da indi. Sizce burdaki etiklik nedir ama ben bu durumu gidip te hicbiryere sikayet etmedim.
Hocam senin dediğin duyrulmuş halka açık bir indirim yani planlanmış, bu indirim belki entegre hatası belki anlık bir stok bitirme indirimi. Paylaşılan yerler sadece forum ve telegram gibi yerler. 16 adet almak ile bu senin yaşadığın olayın uzaktan yakından alakası yok iyimserlik yapıcak hiç bir tarafı yok. 16 adet 8 hesap demek bu basbaya fırsatçılık.

Ne demek sana bana kalan bir şey değil? Ahlak bekçiliği ne demek ya?
Bu toplum, bu bahanelerle "ne'melazım" diye diye bu duruma gelmedi mi? Bugün size dokunmayan bir konu yarın günü gelir ne'melazım dediğiniz için size de dokunur da bu konu altında konuşulanları hatırlarsınız umarım.

Dediginiz ceza daha gecen yil gelen bi kanun bende biliyorum. Sabibinden cikali nerden baksak 15 yil olmustur 14 yil boyunca neredeydi. Sizce suan ulkedeki enflasyonun tek sorunu alip satanlar mi yoksa bizim yerli ureticimizin yeteri kadar urun saglayamamasi mi. Ben burda 16 tane alan adam oh almis 16 tane almis iyi yapmis demiyorum adamin yargisini biz veremeyiz onu anlatmaya calisiyorum. Siz sabaha kadar linc etseniz de gunun sonunda cebine koydugu paraya bakacak. Ben alip satmadim he iki tane alip satabilir miydim konuya bakacak olursaniz konudaki ilk mesaj benim. Firsati gordum hatta kullanmak icin ne alinir diye sorayimd dedim, evet alacak nakitim de vardi o surecle ugrasmak istemedim. Aldim sisteme taktim direkt ama burada alip da satan arkadaslara da beddua etmek ne kadar etik onu da bi dusunun bence

SADHASKJDSAHDKJ 16 Tane 96Gb alana fırsatçı değil başka bir şey denir ama etik gereği söyleyemiyoruz.

Geldi ramlar 4 tane almıştım 32gb ddr4 olan iptal edildi bunlar geldi :)

Ekler

• 2026_03_26_13_40_32_IMG_6112.webp
    2026_03_26_13_40_32_IMG_6112.webp
    1.7 MB · Hit: 87
Dediginiz ceza daha gecen yil gelen bi kanun bende biliyorum. Sabibinden cikali nerden baksak 15 yil olmustur 14 yil boyunca neredeydi. Sizce suan ulkedeki enflasyonun tek sorunu alip satanlar mi yoksa bizim yerli ureticimizin yeteri kadar urun saglayamamasi mi. Ben burda 16 tane alan adam oh almis 16 tane almis iyi yapmis demiyorum adamin yargisini biz veremeyiz onu anlatmaya calisiyorum. Siz sabaha kadar linc etseniz de gunun sonunda cebine koydugu paraya bakacak. Ben alip satmadim he iki tane alip satabilir miydim konuya bakacak olursaniz konudaki ilk mesaj benim. Firsati gordum hatta kullanmak icin ne alinir diye sorayimd dedim, evet alacak nakitim de vardi o surecle ugrasmak istemedim. Aldim sisteme taktim direkt ama burada alip da satan arkadaslara da beddua etmek ne kadar etik onu da bi dusunun bence
Beddua etmedik hocam, fırsatçılık yapanların elinde patlaması dileğiyle dedim sadece.

Bu 16 urun mevzusunda da adami onlemesi gereken bizler degil vatan bilgisayardi. Odeme yontemine ipye bakarak iptal etmek isteselerdi 100 kere ederlerdi. Sizce onlar mi daha iyi biliyordur urunlerinin kimlere gittigini yoksa biz mi .

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri