Kız konularına çok fazla takıyorum

Çok az bir sabredersen bu yapayzekalı kızlardan toplu üretim yapılıcak. Alırsın bir tane olursun Şahzade😅
Ama sen aldğında trip atan kız denk gelirse orasına karışmam. Garanti servis bile uğraşmaz trip atan robot kızla, o kadarını bilesin :kekw::kekw::kekw:

Aha böyle

Çok az bir sabredersen bu yapayzekalı kızlardan toplu üretim yapılıcak. Alırsın bir tane olursun Şahzade😅
Ama sen aldğında trip atan kız denk gelirse orasına karışmam. Garanti servis bile uğraşmaz trip atan robot kızla, o kadarını bilesin :kekw::kekw::kekw:

Aha böyle
Reis senin yorumlari cok seviom tam kafa adamsin

reis sen daha neden bir kız ile konuşmak istediğini bile bilmiyorsun.

Ağır hasarlı biriyle ilk duyguları yaşayıp aşık olmaman dileğiyle HLSHJDAKHDKJSAHDKSAJHD ( tabi ağır hasarlı olup olmadığını anlaman da çok zor. ) Hayatında başarılar dostum :)))
uyarabilirdim ama hikayenin tadı kaçardı yaşasın boşverin hocam

o üniversitede yok o kızla yok bu kızla öyle bir şey yok
gider instagram istersin sapık gibi bakarlar
paran yoksa kızlara yedirmezsen hiçbiri olmaz sadece arkadaş olursun dertlerini dinlersin

Şu qn yks kpss calisiyorum ve eylül ayına kadar büyük ihtimal hiç bir sekilde sosyal hayatım olmayacak full derslere odaklanicam kpss den yuksek almam lazım hergun sabahtan aksama kadar kutuphanedeyim, ve
Normaldede sosyal hayatim olmadigindan ve üstüne üstlük bu durumun devam etmesine içimdeki birikimi tetikliyor ne yapicam bilmiyorum. Sınav bitsin sonrasında üniversitede her türlü kız insan tipiyle gezicem tozucam amacım bu çünkü illallah ettim yani şu kız konularindan dolayi dini gücüm zayifladı dini umursamiyorum diyebilirim normalde her yil ramazanda oruç tutarim ama bu ramazansa tutmadım zaten bi kız ile birsey yaşarsam diğer dünyada affı yok oruç tutsamda o günahın üstüne çok bi etkisi olmayacak o yüzden rahat bi yaşam sürmek istiyorum artık bundan 3 yıl önce tam tersi sevaba günaha dikkat ederek yasamaya calisiyordum ama artık kafa kaldirmiyor hayatta yaşanması gereken seyleri yasayamadigim için sürekli tetikleniyorum.
herhalde her erkekte oluyor bu tezekten olay anlamdım gitti sıkıntı oluyor adamın aklına ilk kız geliyor çözümü dişi varlıklarda arıyoruz ama boşa
doğru çözümün olduğu yol yerine başka saçma alakasız yerlere gidiyoruz

ulan en son forumca toplanıp sizin gibilere slikon kadınlar alıcaz kardeşim şu nefsinize az hakim olun ne yapmak istiyorsan karınla yapsan nabiyon kütüphanede woah ohh bu gün 200 soru çözücem yoksa üniversiteye gidemem kızlara dokunamam falan diyip kendini motive mı ediyon

Oğlum bu nasıl kafaya vallaha allah kurtarsın kardeşim. İnanırsın inanmazsın sana kalmış bir şey de 25 yaşına kadar birlikte oldum oldum olmadı hayat boş geçti mantığı nasıl bir düşünce anlayamıyorum :D
Bi gidip psikolojik destek almanı öneririm

herhalde her erkekte oluyor bu tezekten olay anlamdım gitti sıkıntı oluyor adamın aklına ilk kız geliyor çözümü dişi varlıklarda arıyoruz ama boşa
doğru çözümün olduğu yol yerine başka saçma alakasız yerlere gidiyoruz
Boş zamanında asılan bir nesilden bunu beklemek normal ama tabii ki insan doğası gereği yapıyor

Hiç bir yere gelemicem bı arkadaş daha üniversiteye gidince kız arkadaşı olcak sanıyo 18 sene kimse sana baktımıki unide baksın tamamen tiple alakalı zaten iyi olsaydın çoktan lisede bile olurdu bence duşuncelerini bi duşun knk yoksa hayal kırıklığı yaşarsın üniversiteyede kimse fantazi yapmaya gitmiyo 18+ filmi azalt

Karı kız işleri boş iş bu yaşıma kadar çok bir faydasını görmedim boş para harcamaktan başka günde 5 kızla takılırdım kendine yatırım yapmazdım şimdi para yok diye sürünüyoruz hayatını kurmadan bulaşma bu işlere hiç he diyorsan yeterli gelirim var dert değil ikisine de vakit bulursun bir çevre yapmaya bakar eylüle kadar da pek bir süre yok sık kendini bir şey kaybetmezsin

Geri