🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

Arctic III Pro 360mm göre, 120mm fanların sessiz olması için curveyi %30'a indirmen lazım ve anca 70 derecede fln %50 yapacaksın sonraki sıcaklıklara ulaşmayacağı için %80 sonra %100 yap ama evet baya sesli fan, 140mm'i bilmiyorum. Kasam Lancool 3, 420m destekliyorama Lian Li LCD 140mm lerde kalın 28mm ler, arkadaki fanı değiştiremiyorum aio 420m olunca bu yüzden sanırım 420m almayacağım :ROFLMAO:, kasanın önüne dikine radyatörü takabilirim ama takmak istemiyorum sjsjjs

Ben zaten düşük rpme alıyorum ya arcticleri 700'e falan çektim.
Yalandan dönüyorlar ama sıvı soğutmaya dokunmadım :d.
Düşükte sessiz olsun kâfi.
Kulaklık kullanmadığım için kasadan gelen her sesi duyuyorum.
O kadar takintiliyim ki PSU'da cw var diye iade ettim.
Çok rahat onu duyuyordum.
Gene monitörde cw var diye iade ettim.
Hatalım 0 ses ve 0 cw'li kasa toplamak.
Bende ses sevmiyorum sıvıdan Vazgeçsek bitecek olayda işte 😂

Ben zaten düşük rpme alıyorum ya arcticleri 700'e falan çektim.
Yalandan dönüyorlar ama sıvı soğutmaya dokunmadım :d.
Düşükte sessiz olsun kâfi.
Kulaklık kullanmadığım için kasadan gelen her sesi duyuyorum.
O kadar takintiliyim ki PSU'da cw var diye iade ettim.
Çok rahat onu duyuyordum.
Gene monitörde cw var diye iade ettim.
Hatalım 0 ses ve 0 cw'li kasa toplamak.
Pek diyecek bir şey yok hocam, ayarı verdin mi pek kafan ağrımaz, önemli olan görseli istiyor musun? kasaya bakıyorum bakmıyorumu düşünmene bile gerek yok. İstiyorsan 🤑, istemiyorsan arctic, bu arada böyle diyorum ama arcticlerde çok şık fanlar, sadece mirror ve rgb strip yok :/

@LegendaryCrazy
@Perfectshot06 LCD-s mi yoksa lcd-c mi alsam diyorum lian sıvı ama s ağır basıyor daha geniş Ekran.
Lcd-c orta kısım tatlı ve dönüyor ama tutup kasayı sokup ortadan elimle çevirecek Halim yok 😂

@LegendaryCrazy
@Perfectshot06 LCD-s mi yoksa lcd-c mi alsam diyorum lian sıvı ama s ağır basıyor daha geniş Ekran.
Lcd-c orta kısım tatlı ve dönüyor ama tutup kasayı sokup ortadan elimle çevirecek Halim yok 😂
S'in ekranı baya büyük hocam, avcun kadar, plastiği de baya ilginç, C yi denemedim, C nin olayı ekranı çevirip, ekran değiştirmek / pompa hızı fln ayarlamak. Ekran odaklı istiyorsan S al, ayrıca S'in pompası daha iyi, ben dediğim gibi denedim gerçekten baya sessizdi, sadee temassızlık vardı, o da kusurlu üretim denk geldi diye düşünüyorum 2025 kasım da mı ne küsürlü bir parti vardı. O geldi diye düşünüyorum. Montajı fln çok rahat. Ancak Lian Li'den olmaması gereken kadar kablo var, radyatördeki gizlenmiş io kısmından 1 usb kablo, 1 iki uçlu pompa kablosu, radyatörün diğer tarafından, 3lü fan setinin alıcısından çıkan fana güç veren pwm 2 uçlu 1 kablo. Toplam 5, en az 5, şimdi ekranın kablosu var mıydı emin olamadım. O sırada arctic'de bile 2 kablo takıyorsun hocam...

Elimde hydroshift 2 lcd c tl var bu mini v2 flowu alıp kasa içinde ki fanları bir de sıvı soğutmada ki tl fanları satıp hepsini sl infinity wireless taksam nasıl olur ?

Elimde hydroshift 2 lcd c tl var bu mini v2 flowu alıp kasa içinde ki fanları bir de sıvı soğutmada ki tl fanları satıp hepsini sl infinity wireless taksam nasıl olur ?
Tatlı durur LCD almayacaksan sl en güzel kombo hem ucuz hem güzel.
LCD alacaksan TL güzel duruyor.
Millet içini sokup birleştiriyor kasayı siyah beyaz yapıyor aynalı yapıyor tam modluk kasa 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S'in ekranı baya büyük hocam, avcun kadar, plastiği de baya ilginç, C yi denemedim, C nin olayı ekranı çevirip, ekran değiştirmek / pompa hızı fln ayarlamak. Ekran odaklı istiyorsan S al, ayrıca S'in pompası daha iyi, ben dediğim gibi denedim gerçekten baya sessizdi, sadee temassızlık vardı, o da kusurlu üretim denk geldi diye düşünüyorum 2025 kasım da mı ne küsürlü bir parti vardı. O geldi diye düşünüyorum. Montajı fln çok rahat. Ancak Lian Li'den olmaması gereken kadar kablo var, radyatördeki gizlenmiş io kısmından 1 usb kablo, 1 iki uçlu pompa kablosu, radyatörün diğer tarafından, 3lü fan setinin alıcısından çıkan fana güç veren pwm 2 uçlu 1 kablo. Toplam 5, en az 5, şimdi ekranın kablosu var mıydı emin olamadım. O sırada arctic'de bile 2 kablo takıyorsun hocam...
LCD-s tek sorun bazen montaj kiti eksik geliyor ilk seride duzeltiler sonradan bence yok ilk çıkan ni bence.

Biz ekran falan anlamıyoruz arctic yapmadığı sürece 😂.
Onlarda inatla yapmıyor.
Yav zaten pog pimleri var, abi bir yapın ekran, direk takalım 300x300 bile olur. 480x480 veya hd, fhd, 2k, OLED fln beklemiyorum... ki oled daha iyi olabilir, OLED'in kendi ışığı var ya belki daha az güç tüketiyor? buna bakayım kafama takıldı şimdi.

Neyse yatim ben iş var 2 gündür 3 saat yattım en son ölucem kalp kiriz felan 💙

Corsair'in LCD'sinden bile daha iyi LCD yapamıyorlarsa veya yaptıramıyorlarsa utansınlar **, workstation için aio yapma peşindeler...

Biz ekran falan anlamıyoruz arctic yapmadığı sürece 😂.
Onlarda inatla yapmıyor.
İstese direk üstüne geçirmeli yapar truz marka yuvarlak ekran montajliyorlar artich var reddit konusu geçen de face'de biri o ekrâni satiyordu 2.000 TL 😂 al tak kurtul
Tam geliyor kalıp gibi.

Tatlı durur LCD almayacaksan sl en güzel kombo hem ucuz hem güzel.
LCD alacaksan TL güzel duruyor.
Millet içini sokup birleştiriyor kasayı siyah beyaz yapıyor aynalı yapıyor tam modluk kasa 😂

LCD-s tek sorun bazen montaj kiti eksik geliyor ilk seride duzeltiler sonradan bence yok ilk çıkan ni bence.
Montaj kiti nasıl eksik geliyor yav, İnteli boşverde, AMD'de iki braket var, üst ve aşağı takıyorsun sonra magnetic swapı geçiriyorsun build bitiyor, uf hatırlayınca yükseldim, Arctic'in montajı çok zor...

İstese direk üstüne geçirmeli yapar truz marka yuvarlak ekran montajliyorlar artich var reddit konusu geçen de face'de biri o ekrâni satiyordu 2.000 TL 😂 al tak kurtul
Tam geliyor kalıp gibi.
Valla mı bulsana bana onu bakayım

bu mu

Geri