🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

Geçen bana da İncehesap üzerinden oldu... GarantiPay ile ödedim, parayı çekti, site hata verdi, sipariş oluşmadı, desteğe mesaj attım hallettiler ama sipariş yaptılar aynı üründen 2. kez almış oldum. 24 pin strimer almıştım, şu an elimde 4 tane oldu haha
Elimde panaroma tryx fanları var 6 adet tek parça geçirmeli birde düz kablolusu var 3 adet şeytan diyor kullan fana para verme.
Tek sorun reverse yok.
@Perfectshot06
IMG_20260327_033607.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Loky
Elimde panaroma tryx fanları var 6 adet tek parça geçirmeli birde düz kablolusu var 3 adet şeytan diyor kullan fana para verme.
Tek sorun reverse yok.
@Perfectshot06 Alıntıyı görüntüle
Onların hiç kalitesini bilmiyorum hocam ama benim fotoda görmüşündür, altta asiahorse cosmiq fanlar var, önü Lian Li LCD fanlar yaptım arka içinde daha takmadığım 140mm LCD fan var ama yine de aşağıya almadım. Daisychain fanın varsa, hiç para harcamaya gerek yok. Başka bir postda şimdi Lian Li fanın olduğunu gördüm, hevesin geçmiş seninde, seti sonra tamamlarsın, tabi buildi bitireyim kurtulayım fikrin yoksa.

24p aldım geçen ondan çıktı kontrolcü. Tekli daha iyi benim için :d
Sitedeki beyaz :d

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tek sorun reverse yok.
@Perfectshot06 Alıntıyı görüntüle
Tryx fanları nasıl ses'de?
Birde benim sıvı soğutmadan mı fanlardan mı ne ara sıra titreşim ses geliyor. Sence neyden olabilir?

Kart, nzxt ve soğutucumuz neden aynı? Ve bende sadece 24p aldım?

Alıntıyı görüntüle
Ucuz yahni hoam 40k ya 5070 ti iyi ya, ucuz yahni dedim tabi ama Gaming Trio'dan aşağı kalır yanı yok. Arctic de en iyi diyebilirim. NZXT olayını anlamadım, bende NZXT yok, 24 pin strimer daha gelmedi mi hocam

24 pin strimer da neden sadece siyah çıkıyor diyorum, keşke siyah ve beyaz diye ikiye ayırsalar. Ben siyah usb yi napayım. Tabi kullanacağımdan değil, elimde çoktan beyaz usb var.

• Beğen
Ucuz yahni hoam 40k ya 5070 ti iyi ya, ucuz yahni dedim tabi ama Gaming Trio'dan aşağı kalır yanı yok. Arctic de en iyi diyebilirim. NZXT olayını anlamadım, bende NZXT yok, 24 pin strimer daha gelmedi mi hocam
Geldi hocam çok oldu.
Fanları takarken before/after yaparım diye toplu takıcam. Tek işte fanda kararsız kaldım? Sende lianli,arctic,asianhorse fan biri olarak. Sence hangisi sessiz?

Onların hiç kalitesini bilmiyorum hocam ama benim fotoda görmüşündür, altta asiahorse cosmiq fanlar var, önü Lian Li LCD fanlar yaptım arka içinde daha takmadığım 140mm LCD fan var ama yine de aşağıya almadım. Daisychain fanın varsa, hiç para harcamaya gerek yok. Başka bir postda şimdi Lian Li fanın olduğunu gördüm, hevesin geçmiş seninde, seti sonra tamamlarsın, tabi buildi bitireyim kurtulayım fikrin yoksa.
Bilmiyorum kararsızım boş kasa çok para verdim sıvıya çok para verdim saticam.bu hafta ins.
Sitedeki beyaz :d

Tryx fanları nasıl ses'de?
Birde benim sıvı soğutmadan mı fanlardan mı ne ara sıra titreşim ses geliyor. Sence neyden olabilir?
Normal gibi muazam degil orta fanları.
Bugün kasayı teslim ettim arkadaşa sıvı ses iyidi.
Lian fanlari program kurmadan önce resmen kasa uçuyordu sesten.
Kurup sessiz aldım iyidi.
Sivi güzel o parayı hak ediyormu dersen soğutma olarak güzel ama kavis ekran işi bildiğin tuzak birde sanki oled ekran matti bugün dikkat ettim hoşuma gitmedi mat sevmiyorum bu arada.

Geldi hocam çok oldu.
Fanları takarken before/after yaparım diye toplu takıcam. Tek işte fanda kararsız kaldım? Sende lianli,arctic,asianhorse fan biri olarak. Sence hangisi sessiz?
Hım ben tam bir örnek olamam hocam çünkü Arctic ve Lian Li 140mm ve Lian Li'ler LCD, bir fikir olur mu bilmem ama;

Lian Li TL LCD 140MM (1600 RPM...) > Arctic P14 PWM (1700-1800) > Asiahorse Cosmiq 3lü 120mm (1400 den sonra ses yapıyor, 2100rpme kadar çıkıyor hata 2200 gibi -2180 rpm-)

TL 140mm de var, o da kardeşim de pek deneyimleyemedim ama RPM'i 200 daha fazla LCD ye göre ve sesi sanki bir daha düşüktü? LCD olması özellikleri düşürüyor her ne kadar kanatları özel madden yapsalarda.

Geldi hocam çok oldu.
Yükte hepsi sesli benim görüşüm kısarsan fena değil ev serinse düşük ayarda kullanırsın sorun yaratmaz hiç biri bence.
Artich lian kullana biri olarak bence yükte aşırı ses yapıyor fanlar.
Bizim bura yazin 50 üstü mecbur kısamiyorsun son sürat dönüyor fanlar malasef.

• Beğen
Yükte hepsi sesli benim görüşüm kısarsan fena değil ev serinse düşük ayarda kullanırsın sorun yaratmaz hiç biri bence.
Yokla 1600 RPM'de Lian Li de sadee rüzgar sesi var sessiz, Arctic daha sesli, cosmiq zaten yine uçak motoru.

2200 ile 1600 rpmi karşılaştırmak yanlış olur, gerçi yine değerlere bakarsan 1600 rpm de Lian Li, hepsinden fazla cfm ve hava basıncı sunuyor.

Yokla 1600 RPM'de Lian Li de sadee rüzgar sesi var sessiz, Arctic daha sesli, cosmiq zaten yine uçak motoru.
Artich prolar çok sesli özellikle 14 yukte uçak gibi . Basınçtan herhalde.
Fiyata bak 😂 reverse var ama kol gibi.
Dümdüz fan
1774572875072.webp

Basınçtan yep rpm de fazla 2500, inanılmaz. Radyatör için yaptılar, radyatörün kanal dizaynı da değişti.

Dümdüz fan
Alıntıyı görüntüle
Lian Li fiyatı boşver

Hım ben tam bir örnek olamam hocam çünkü Arctic ve Lian Li 140mm ve Lian Li'ler LCD, bir fikir olur mu bilmem ama;

Lian Li TL LCD 140MM (1600 RPM...) > Arctic P14 PWM (1700-1800) > Asiahorse Cosmiq 3lü 120mm (1400 den sonra ses yapıyor, 2100rpme kadar çıkıyor hata 2200 gibi -2180 rpm-)

TL 140mm de var, o da kardeşim de pek deneyimleyemedim ama RPM'i 200 daha fazla LCD ye göre ve sesi sanki bir daha düşüktü? LCD olması özellikleri düşürüyor her ne kadar kanatları özel madden yapsalarda.
Ben zaten düşük rpme alıyorum ya arcticleri 700'e falan çektim.
Yalandan dönüyorlar ama sıvı soğutmaya dokunmadım :d.
Düşükte sessiz olsun kâfi.
Kulaklık kullanmadığım için kasadan gelen her sesi duyuyorum.
O kadar takintiliyim ki PSU'da cw var diye iade ettim.
Çok rahat onu duyuyordum.
Gene monitörde cw var diye iade ettim.
Hatalım 0 ses ve 0 cw'li kasa toplamak.

Geri