🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

Montaj kiti nasıl eksik geliyor yav, İnteli boşverde, AMD'de iki braket var, üst ve aşağı takıyorsun sonra magnetic swapı geçiriyorsun build bitiyor, uf hatırlayınca yükseldim, Arctic'in montajı çok zor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla mı bulsana bana onu bakayım
Konusu var incele görürsün orjinal vida olmamsiti ilk seriye bedava kit yolladılsr LCD-s de 😂.
O değilde kasayı aldım şimdi.
Bft anakart lazım gigabyte x870 stelhead stok yok.
Elimde x870e pro içe x3d satmam lazım.
Ve cl26 gskill Trident Neo Z var gümüş mikelaj çok siriticsk kasada.
Bugün gigabyte 5080 auros master Alicaktim stok geldi kart limit yok arkadaşa asrtal aldım bahtsizlik.
Tam böyle kasa yapicaktim :(
1774574269404.webp

Montaj kiti nasıl eksik geliyor yav, İnteli boşverde, AMD'de iki braket var, üst ve aşağı takıyorsun sonra magnetic swapı geçiriyorsun build bitiyor, uf hatırlayınca yükseldim, Arctic'in montajı çok zor...

Valla mı bulsana bana onu bakayım

bu mu
Yes

Konusu var incele görürsün orjinal vida olmamsiti ilk seriye bedava kit yolladılsr LCD-s de 😂.
O değilde kasayı aldım şimdi.
Bft anakart lazım gigabyte x870 stelhead stok yok.
Elimde x870e pro içe x3d satmam lazım.
Ve cl26 gskill Trident Neo Z var gümüş mikelaj çok siriticsk kasada.
Bugün gigabyte 5080 auros master Alicaktim stok geldi kart limit yok arkadaşa asrtal aldım bahtsizlik.
Tam böyle kasa yapicaktim :(
Alıntıyı görüntüle

Yes
Ben küçük kasa sevmiyorum ama güzel duruyor, Allah var :D

Tatlı durur LCD almayacaksan sl en güzel kombo hem ucuz hem güzel.
LCD alacaksan TL güzel duruyor.
Millet içini sokup birleştiriyor kasayı siyah beyaz yapıyor aynalı yapıyor tam modluk kasa 😂
Valla lcd olayı beni pek sarmıyor sl infinity görünüş ve performans olarakta baya iyi bu yazılımının üzerinden 3 bölgeli rgbi kontrolü de var ortasında ki rgb yi kapatınca tl ler gibi oluyor zaten :d
1 aydır İndirim bekliyordum bu kasada görünüş ve boyut olarak bence mükemmel bi kasa

Eğer dediğimi yaparsam şöyle bişey olucak 🤌
Ekran Alıntısı.webp

Valla lcd olayı beni pek sarmıyor sl infinity görünüş ve performans olarakta baya iyi bu yazılımının üzerinden 3 bölgeli rgbi kontrolü de var ortasında ki rgb yi kapatınca tl ler gibi oluyor zaten :d
1 aydır İndirim bekliyordum bu kasada görünüş ve boyut olarak bence mükemmel bi kasa

Eğer dediğimi yaparsam şöyle bişey olucak 🤌
Alıntıyı görüntüle
TL'in sağ ve sol rgb şeridi ayrı kontrol edebiliyorsun, fotolardaki bir tarafın mavi bir tarafın turuncu olması gibi. Bunda 3 zone olması; 1)fan kanatlarının rengi, 2) üsteki şerit ve aynanın rengi, 3) aynanın içi

TL Böyle; (gerçi fotodaki TL LCD)

Ama aynı şey, SL de zaten TL ile aynı oluyor. sadece bizde SL alırken TL de alabiliyorsun jsjs fiyatlara bak yav

Ekler

• Screenshot 2026-03-27 043416.webp
    Screenshot 2026-03-27 043416.webp
    88.8 KB · Hit: 23
  • Screenshot 2026-03-27 043535.webp
    Screenshot 2026-03-27 043535.webp
    17.1 KB · Hit: 23
Fan setupu kurma fikri cık aklımdann

İstese direk üstüne geçirmeli yapar truz marka yuvarlak ekran montajliyorlar artich var reddit konusu geçen de face'de biri o ekrâni satiyordu 2.000 TL 😂 al tak kurtul
Tam geliyor kalıp gibi.
Bizde var mı o ekranlardan?

TL'in sağ ve sol rgb şeridi ayrı kontrol edebiliyorsun, fotolardaki bir tarafın mavi bir tarafın turuncu olması gibi. Bunda 3 zone olması; 1)fan kanatlarının rengi, 2) üsteki şerit ve aynanın rengi, 3) aynanın içi

Ama aynı şey, SL de zaten TL ile aynı oluyor. sadece bizde SL alırken TL de alabiliyorsun jsjs fiyatlara bak yav
Hocam söylemesen farketmezdim bile .d Benim için sağ sol kontrolü çok önemli değil olmasa da olur ama bilgilendirme için teşekkür ederim.
hangisini alırsak alalım fiyatlar cebimizi yakıyor ama yapcak bişey yok fiyatlara fazla bakmayın canınız sıkılır :D

Fan setupu kurma fikri cık aklımdann
Yapmaaaaaaaaa :D

var mı kelepir fiyatına bir şeyler

https://www.gaming.gen.tr/urun/8553...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu mu alsam lian li nin kare olanı mı

Beyler bugün yeni aldığım cooler master elite 600 kasa geldi. 7 fanı içinde geliyor. Yemin ederim hayran oldum. Lian li sonsuzluk aynası işine fena imreniyordum ama bu beni pişman etmedi.
Gayet iyi duruyor fiyat neydi

var mı kelepir fiyatına bir şeyler

https://www.gaming.gen.tr/urun/8553...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu mu alsam lian li nin kare olanı mı
Programlarinin arasında çok büyük fark var eğer fark fazla değilse Lian li alın derim ama
Buda ürün olarak güzel bir ürün olarak duruyor

arkadaşlar beyaz kasa alsam sararma sorunu falan oluyor mu ilerleyen zamanlarda, bir de tozu çok belli ediyor mu siyaha göre? sürekli bakım ve toz temizliği istiyorsa beyazdan uzak duracağım

Lian Li Curved sıvı soğutma ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?
çıkmaz ayın son çarşambasına bu gidişle. teeee 2025 q4 de çıkıyordu birde. Muhtemelen Argesi tam bitmeden çıkarmak istemiyorlar. Q4 2026 olabilir tahmnim türkiyeye gelişi

Güzel duruyormuş ama sende kasa fanlar strimerler Lian Li, TRYX aio, bir uygulama daha inerse sistemi kullanamaycaksın😂 lian li derim
şu an benim sistem o kadar hafif ki ya. geçen baktım %3 falandı. idle bence gayet iyi

Geri