🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

Lian Li Curved sıvı soğutma ne zaman gelecek bilgisi olan var mı ?
En erken temmuz fln, en geç sene sonu hatta sene sonu çıkarsa, bize gelecek senenin başında gelir😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çıkmaz ayın son çarşambasına bu gidişle. teeee 2025 q4 de çıkıyordu birde. Muhtemelen Argesi tam bitmeden çıkarmak istemiyorlar. Q4 2026 olabilir tahmnim türkiyeye gelişi

şu an benim sistem o kadar hafif ki ya. geçen baktım %3 falandı. idle bence gayet iyi
Ben öyle anlamam, ben r23 de 18500 alırdım, şimdi 17500 alıyorum %7 düşüş.

çıkmaz ayın son çarşambasına bu gidişle. teeee 2025 q4 de çıkıyordu birde. Muhtemelen Argesi tam bitmeden çıkarmak istemiyorlar. Q4 2026 olabilir tahmnim türkiyeye gelişi

şu an benim sistem o kadar hafif ki ya. geçen baktım %3 falandı. idle bence gayet iyi
En erken temmuz fln, en geç sene sonu hatta sene sonu çıkarsa, bize gelecek senenin başında gelir😂

Ben öyle anlamam, ben r23 de 18500 alırdım, şimdi 17500 alıyorum %7 düşüş.
Beyaz sistem topluyorum, DDR5 parçaları ufak ufak almaya başladım (tamamlamam 4-5 ay sürecek). Sizce beklemeli miyim yoksa başka bir modele mi yöneleyim?

Beyaz sistem topluyorum, DDR5 parçaları ufak ufak almaya başladım (tamamlamam 4-5 ay sürecek). Sizce beklemeli miyim yoksa başka bir modele mi yöneleyim?
BEKLE. ÇIKMAZSA ZATEN ALIRSIN BAŞKASINI. PAHALANAN BİR ŞEY DEĞİL SONUÇTA AIO'LAR

Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 sevmiyorum ama 1tane alasım var siyahmi beyazmı alsam kararsızım.
veya 217 cezbediyor beni.
217'nin bu versiyonu yerine ahşap modeli daha iyi. Kesinlikle öneririm. Ülkeye gelmeden önce takip ettiğim bir modeldi. Geldiği gibi de almıştım. Çok güzel ve kullanışlı bir kasa. RGB meraklısı olmayan tayfa için biçilmiş kaftan. İçindeki fanların sayısına, boyutuna ve kalitesine bakılınca fiyat hiçbirşey.

Kesinlikle öneririm.
1774601489789.webp

217'nin bu versiyonu yerine ahşap modeli daha iyi. Kesinlikle öneririm. Ülkeye gelmeden önce takip ettiğim bir modeldi. Geldiği gibi de almıştım. Çok güzel ve kullanışlı bir kasa. RGB meraklısı olmayan tayfa için biçilmiş kaftan. İçindeki fanların sayısına, boyutuna ve kalitesine bakılınca fiyat hiçbirşey.

Kesinlikle öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Wood anakart la güzel combo patlar.

Gayet iyi duruyor fiyat neydi

Programlarinin arasında çok büyük fark var eğer fark fazla değilse Lian li alın derim ama
Buda ürün olarak güzel bir ürün olarak duruyor
Ben 6240 TL'ye almıştım. Dün 5900'e satılıyordu Vatanda.

Geri