Oneplus 15 Alınır mı veya telefon önerisi olan var mı?

Bartuu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,194
Merhaba arkadaşlar telefon bakıyorumda maksimum 75-80k bütçem var dün oneplus 15'e denk geldim biraz inceledim hoşuma gitti ama telefon konusunda pek bilgim olmadığı için hemen almak istemedim. Çoğunlukla oyun için kullanıcam telefonu daha iyi bi önerisi olan varsa yazabilirse sevinirim.

OnePlus'ın Türkiye'den çekilme ihtimali var. S25 Ultra veya S25 Plus tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar telefon bakıyorumda maksimum 75-80k bütçem var dün oneplus 15'e denk geldim biraz inceledim hoşuma gitti ama telefon konusunda pek bilgim olmadığı için hemen almak istemedim. Çoğunlukla oyun için kullanıcam telefonu daha iyi bi önerisi olan varsa yazabilirse sevinirim.
Alınmaz kamera sensörleri çok eski ve amiral değil. magic 8 pro veya find x9 pro daha mantıklı.

One Plus batmak üzere olan bir şirket ama onun kurucularından olan Carl Pei'nin kendi Markası olan Nothing i önerebilirim şu an yazılımsal olarak google pixel ile kapışan bir cihaz bizzat kendim Phone (3) modelini kullanmaktayım ve çok memnunum araştırın bloatware olmayan bir yazılıma sahip ilginizi çekerse fiyatlarıda bütçenizin altında memnun edecek cihazlardan birisi.

kesinlikle s25 ultra al başka cihaz bakma. bende bi s25 ultra kullanıcısıyım. ama şuan 512 si yüksek fiyatlı. 256 sı hepsiburadada 74k ydı dün hala duruyosa yapıştır

kesinlikle s25 ultra al başka cihaz bakma. bende bi s25 ultra kullanıcısıyım. ama şuan 512 si yüksek fiyatlı. 256 sı hepsiburadada 74k ydı dün hala duruyosa yapıştır
samsungdan baydım hocam ya bu zamana kadar hep samsung kullandım başka cihaz bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

One Plus batmak üzere olan bir şirket ama onun kurucularından olan Carl Pei'nin kendi Markası olan Nothing i önerebilirim şu an yazılımsal olarak google pixel ile kapışan bir cihaz bizzat kendim Phone (3) modelini kullanmaktayım ve çok memnunum araştırın bloatware olmayan bir yazılıma sahip ilginizi çekerse fiyatlarıda bütçenizin altında memnun edecek cihazlardan birisi.
Flagship işlemcili bakıyorum hocam sdragon elite gen 5 li

samsungdan baydım hocam ya bu zamana kadar hep samsung kullandım başka cihaz bakıyorum
sadece güncelleme desteği için bile samsung tek seçenek oluyo. ki arayüz olarak da en iyilerinden. ama illa başka bişe alacam diyosan oppo find x9 pro veya honor magic 8 pro olabilir. hala bunların s25 ultra yanında bi anlamları yok ama. bi kere ultra cihazlar gerçek amiral gemisi hissiyatını sonuna kadar yaşatıyo. diğer s serileri ile dahi kıyaslama.

Oyun performansı açısından yorum yapamam ama telefonun hızı konusunda şu an Samsung ile apple rakip olamayacak kadar yavaşlar.

Xiaomi 15T Pro 12/512 44.999tl

bu cihazin ustundekilere para vermek gereksiz olabilir hocam. teknoloji markette incelemenizi tavsiye ederim.

s26 ultrada cyberpunk 2077 falan oynayabiliyormuşsun samsung dexteyken arkasına da bi soğutucu koysan monitörde bilgisayar gibi oynatır :kekw:
tek sıkıntısı bütçeni aşıyor
honor veya oppo bakabilirsin
redmagic nasıl o satılıyor mu tr de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,903
Üyeler
190,825
Son üye
Requlity