Çözüldü✓ Sistemim ne eder araç alacağım

ben 2. elde koyabileceğiniz acilyetten dolayı en satılabilecek fiyatları yazıyorum şöyle
intel i5 14400F 6000
Thermalright Lga 1700 2500-3000
Gigabyte Z790 2. el bulamadım 0ı 15 ortalama 7000-8000
32 GB (2x16) Kingston 3200 MHz 6500-7000
MSI Spatium M480 Pro 6000-7000
Lian Li Vectör V100R 2000-2500
FSP Hydro G Pro 750W 2500-3000

TOPLAM: 36.500 yapıyor pazarlıklar v.s 32 33 minimum satarsınız direk hazır olarak satsanız ihtimal düşük biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi fiyat hocam her şeyiyle, araç olarak motor filan mı düşünüyorsunuz birde merak ettimde
Yazdıgın fiyatlar hikaye kanka 245kf 7k ya sıfır satıldı 14400f mi 6k ya gidecek ikinci el. 32k ya 0 5060 kasa var zaten ddr5
Edit: anakartın 2. Eli 5 6 k 7-8k ya satılıyordu 2 3 ay once ddr4 oldugu icin.

Yazdıgın fiyatlar hikaye kanka 245kf 7k ya sıfır satıldı 14400f mi 6k ya gidecek ikinci el. 32k ya 0 5060 kasa var zaten ddr5
ilana kyo gidiyormu görürsün onu da geçtim kıyasladığın işlemciye bak birisini kullanmak için 4 5 lira harcasan yetiyor birisi için gidip 10 20k masraf yapman gerekiyor kullana bilmen için saçma sapan bir karşılaştırma

ddr5 dediğin kasanın parçaları da ne kadar artık vasat parça koyabiliriz diye düşünülüp koyulmuş parçalar

ilana kyo gidiyormu görürsün onu da geçtim kıyasladığın işlemciye bak birisini kullanmak için 4 5 lira harcasan yetiyor birisi için gidip 10 20k masraf yapman gerekiyor kullana bilmen için saçma sapan bir karşılaştırma

ddr5 dediğin kasanın parçaları da ne kadar artık vasat parça koyabiliriz diye düşünülüp koyulmuş parçalar
Kardesim istersen git babasını koy 0 cihaz alacagım faturası bana kesilecek performanstada seninkini katlayacak. Kim niye 3060 pc ye 35k versin DDR 4 bide

Kardesim istersen git babasını koy 0 cihaz alacagım faturası bana kesilecek performanstada seninkini katlayacak. Kim niye 3060 pc ye 35k versin DDR 4 bide
tamam kardeşim sen almazsın :D 5 kişi yazdı 40 a sadece kasayı alayım diye 45 e biriyle anlaştım ona vercem üstündeki ssd ztn 8 10k ne anlatıyon sen işlemci 5500 6k olsa anakartta 6k olsa ekran kartı ztn 9 10k ee nerde kaldı senin 35k :D daha rami söylemedim onuda 5 e koysam ztn bin tane kişi yazar alayım diye ki 6 ya koysam ztn gider boş boş konuşma yani kendin de olsa bu paraya vermezsin konuşuyorsun kendi kendine ddr5 ten geçtim buna ddr5 ile kendini kandırmaya devam et 5 10 fps fark ya var ya yok gerek yok dünya para vermeye ddr5 e :D buda aynı oda aynı olsa olsa 5060 3060 farkı olur oda en fazla :D buna ddr5 rame para verene kadar 14600k 14700k alsan ztn 7600 ü 7500f i tokatlar

tamam kardeşim sen almazsın :D 5 kişi yazdı 40 a sadece kasayı alayım diye 45 e biriyle anlaştım ona vercem üstündeki ssd ztn 8 10k ne anlatıyon sen işlemci 5500 6k olsa anakartta 6k olsa ekran kartı ztn 9 10k ee nerde kaldı senin 35k :D daha rami söylemedim onuda 5 e koysam ztn bin tane kişi yazar alayım diye ki 6 ya koysam ztn gider boş boş konuşma yani kendin de olsa bu paraya vermezsin konuşuyorsun kendi kendine ddr5 ten geçtim buna ddr5 ile kendini kandırmaya devam et 5 10 fps fark ya var ya yok gerek yok dünya para vermeye ddr5 e :D buda aynı oda aynı olsa olsa 5060 3060 farkı olur oda en fazla :D buna ddr5 rame para verene kadar 14600k 14700k alsan ztn 7600 ü 7500f i tokatlar
Kendim rx6800 5600xli kasayı 20 ye verdim bro sen devam bu kafayla 45e anlastiysan ver kacirma bulunmaz boyle sazan bu devirde. 3060 10k mı kardesim en tepe model 3070/tilar 10k be

Kendim rx6800 5600xli kasayı 20 ye verdim bro sen devam bu kafayla 45e anlastiysan ver kacirma bulunmaz boyle sazan bu devirde. 3060 10k mı kardesim en tepe model 3070/tilar 10k be
Tamam kardeşim sensin :D ilana gir bakayım bu sistemin aynısını tek tek topla ikinci elden kaça geliyor sıfırını zaten söylemiyorum bile 3070 ti nerde 10k la :D biz mi görmüyoruz günün 5 saati ilanlarda geziyorum eve geliyorum yine aynı birde en tepe diyor puhahahah ufak atta civcivler yesin dostum benim senin kafa 2 3 sene öncesinde kalmış

ayrıca bir sen zekisin demi 5 tane alayım diye mal bir sen biliyorsun aynen :D sen giriş seviye parçalı sistemler almaya devam et sana dramsiz ssd ler falan layık palit ekran kartı falan kullan 20 ye satmışmış xd geçen z trio 6800 sattım 2028e kadar garantili 14500 e ne anlatıyon 20 ye de 2 3 sene oldu sanırım satalı gece gece ne güldüm ya osurdum gülerken

SİSTEM ÖZELLİKLERİ:
İşlemci:
Intel i5 14400F (Kutu, fatura ve garanti yoktur; sorunsuzdur ikinci el aldım testleri sorunsuz 2 3 aydır kullanıyorum )
Contact Frame: Thermalright Lga 1700 gray yeni alındı kutulu faturalı garantili
Sıvı Soğutucu: Deepcool LE360 V2 360mm (Kutu, fatura 28/08/2025 tarihli ve garanti mevcuttur – İncehesap’tan alınmıştır ilk sahibiyim)
Anakart: Gigabyte Z790 D (28/12/2025 Faturalı, kutu yoktur; yaklaşık 2 yıl garanti – Hepsiburada’da üzerinden satıcıdan alınmıştır ilk sahibinden 2 aylıkken alındı)
RAM: 32 GB (2x16) Kingston 3200 MHz (Kutu, fatura ve garanti yoktur ikinci el aldım memtes86 sonucu temiz)
SSD: MSI Spatium M480 Pro (Kutu ve fatura 18/07/2025 tarihli mevcut, yaklaşık 1+ yıl garanti – Vatan’dan alınmıştır ilk sahibiyim)
Ekran Kartı: Gigabyte Eagle OC RTX 3060 12 GB (Kutu mevcut, garantisiz; temiz ve sorunsuz ilk sahibinden aldım)
Kasa: Lian Li Vectör V100R (2-3 aylık, sıfır ayarında; kutu, fatura 16/01/2026 tarihli ve garanti mevcut – İncehesap’tan alınmıştır ilk sahibiyim)
PSU: FSP Hydro G Pro 750W (Kutu ve fatura 2023 tarihli olması lazım mevcut, garantisi bitmiştir; sorunsuz – QP Bilişim’den alınmıştır ilk sahibiyim)

MONİTÖR:
Model:
Dell G2524H
Boyut: 25 inç
Yenileme Hızı: 280 Hz
Ekstra: Beyaz VESA aparatı mevcuttur
Garantisi mevcut değildir kutu fatura var ölü pixel ghosting kesinlikle yoktur.

Sizce ne kadara satabilirim acil olarak ama ölüde olmadan ve ayrıca bu sistem sizde olsa kendiniz satmayacağınız saçma sapan fiyatlarınızı buraya yazıp kalabalık yapmayın rica ediyorum!!
Satabiliyorsan 36 yada 37 civarına sat derim sadece kasayı

Satabiliyorsan 36 yada 37 civarına sat derim sadece kasayı
yarın 45 e vercem gibi hacı zaten 3 5 parçada nerdeyse o paraya ulaşıyorsun ikinci el fiyatlarına bakınca kimse de gidip benden bu işlemciyi 4 e satmamı anakartı 4e satmamı beklemesin piyasası belli veya ssd yi çer çöp ssd lerine 3k yazmışlar 500gb ben bunu hangi akla hizmet 5 e koyayım öyle bir şey yapsam alan kişi der aha mal buldum ucuza satıyor diye sevinir adam tamam belki gerçek ederi değildirde bende gideri varken bu piyasada niye malımı öldüreyim ztn komplesini 40 altına vereceksem vermem dursun kenarda 40k kredi çekerim 2 3 ayda göbeğimi kaşıyarak öderim gerek yok yani bu sistemin aynısını bu kalitede dizmeye kalksam hayatta dizemem kim ne derse desin

Tamam kardeşim sensin :D ilana gir bakayım bu sistemin aynısını tek tek topla ikinci elden kaça geliyor sıfırını zaten söylemiyorum bile 3070 ti nerde 10k la :D biz mi görmüyoruz günün 5 saati ilanlarda geziyorum eve geliyorum yine aynı birde en tepe diyor puhahahah ufak atta civcivler yesin dostum benim senin kafa 2 3 sene öncesinde kalmış

ayrıca bir sen zekisin demi 5 tane alayım diye mal bir sen biliyorsun aynen :D sen giriş seviye parçalı sistemler almaya devam et sana dramsiz ssd ler falan layık palit ekran kartı falan kullan 20 ye satmışmış xd geçen z trio 6800 sattım 2028e kadar garantili 14500 e ne anlatıyon 20 ye de 2 3 sene oldu sanırım satalı gece gece ne güldüm ya osurdum gülerken
YA kardesim gece gece patlatma ya 14500e 6800 satmısmıs yav hele hele 2028 garanti diyor 2023te üretimi bitmis olan kartı 2026 da sıfır olarak aldında 2028 e kadar garantili sekilde mi sattın.

Ekler

• Screenshot_20260327_202050_sahibinden.webp
    Screenshot_20260327_202050_sahibinden.webp
    124.3 KB · Hit: 13
  • Screenshot_20260327_202043_sahibinden.webp
    Screenshot_20260327_202043_sahibinden.webp
    142.4 KB · Hit: 14
YA kardesim gece gece patlatma ya 14500e 6800 satmısmıs yav hele hele 2028 garanti diyor 2023te üretimi bitmis olan kartı 2026 da sıfır olarak aldında 2028 e kadar garantili sekilde mi sattın.
dostum benim bir halt bildiğin yok boş yapma be vatandan 2025 te alınma pentadan da sorguladım pentaya göre 2027 ye garantili faturaya göre 2028 bir şey bildiğin yok konuşma rezil etme kendini sattığımında dekontunu da atarız sıfır sıkıntı :D

donanım market dediğin eleman kartları sıfır diye paketleyip satan yer la :D gitmiş bana mining çıkması kart atıyor dfglhkşjfşklhsfgj

neyse sen boş konuşmaya devam paşam benim ben yarın satıyorum ztn 45 e np sen bak keyfine o almazsa 43 e başkası alıyor oda almazsa bilgisayarcı bile 40 veririm şuan evinden gelir alırım dedi adamla aynı mahalledeyiz bu kadar kişi bir halt bilmiyor sen biliyorsun tm :D

dostum benim bir halt bildiğin yok boş yapma be vatandan 2025 te alınma pentadan da sorguladım pentaya göre 2027 ye garantili faturaya göre 2028 bir şey bildiğin yok konuşma rezil etme kendini sattığımında dekontunu da atarız sıfır sıkıntı :D

donanım market dediğin eleman kartları sıfır diye paketleyip satan yer la :D gitmiş bana mining çıkması kart atıyor dfglhkşjfşklhsfgj

neyse sen boş konuşmaya devam paşam benim ben yarın satıyorum ztn 45 e np sen bak keyfine o almazsa 43 e başkası alıyor oda almazsa bilgisayarcı bile 40 veririm şuan evinden gelir alırım dedi adamla aynı mahalledeyiz bu kadar kişi bir halt bilmiyor sen biliyorsun tm :D

Senin bisey bildigin yok bilgisayarcı 40 veriyormus sallama kral neyse bu saatten sonra ugrasamam seninle hayaller aleminde yasıyosun

Tabi tabi sizin olmayan kart miningli olur

Ekler

• Screenshot_20260327_221746_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20260327_221746_Samsung Notes.webp
    56.6 KB · Hit: 13

Senin bisey bildigin yok bilgisayarcı 40 veriyormus sallama kral neyse bu saatten sonra ugrasamam seninle hayaller aleminde yasıyosun

fglşkhjsşhjfgjsflşfjlşjsfglşh dostum şizofren misin 25 yaşında adamım senin gibi liseliye yalan borcum mu var benim :D kanıtlayamaacağım şey yok maçan yetiyorsa gel iddia ya 14500e 6800 sattıysam 15k ben senden alırım satmadıysam ben sana vercem söz bu sistemi de yarın satıcam 45 e ona da söz :D bilgisayarcınında ss lerini atarım sıfır sıkıntı boş boş atıp tutma hayal dünyasıymış laubali şey seni

ayrıca madde falan mı kullanıyorsun dostum benim attığın kartları diyorum :D 3070 leri gözleri kullanmıyorsun galiba okurken bekle 6800 kartımın seri no sorgusunu atıcam sana pentadan :D

Sana bir şey kanıtlamak zorunda değilimde havanı alacağım dur :D

Al çok bilmiş bir şeyler öğrenirsin abinden :D

bunuda ne yaparsan yaparsın kullanırsın bir yerde msi da da daha 3 4 ay garantili

dur hatta buda gazını almaz senin bekle dekontunu yazışmayı atcam bekle az daha alayım havanı

Ekler

• WhatsApp Image 2026-03-27 at 22.37.35.webp
    WhatsApp Image 2026-03-27 at 22.37.35.webp
    9.7 KB · Hit: 9
  • GHFGH.webp
    GHFGH.webp
    148.8 KB · Hit: 9
  • Ekran görüntüsü 2026-03-27 224048.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-27 224048.webp
    113.4 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
fglşkhjsşhjfgjsflşfjlşjsfglşh dostum şizofren misin 25 yaşında adamım senin gibi liseliye yalan borcum mu var benim :D kanıtlayamaacağım şey yok maçan yetiyorsa gel iddia ya 14500e 6800 sattıysam 15k ben senden alırım satmadıysam ben sana vercem söz bu sistemi de yarın satıcam 45 e ona da söz :D bilgisayarcınında ss lerini atarım sıfır sıkıntı boş boş atıp tutma hayal dünyasıymış laubali şey

fglşkhjsşhjfgjsflşfjlşjsfglşh dostum şizofren misin 25 yaşında adamım senin gibi liseliye yalan borcum mu var benim :D kanıtlayamaacağım şey yok maçan yetiyorsa gel iddia ya 14500e 6800 sattıysam 15k ben senden alırım satmadıysam ben sana vercem söz bu sistemi de yarın satıcam 45 e ona da söz :D bilgisayarcınında ss lerini atarım sıfır sıkıntı boş boş atıp tutma hayal dünyasıymış laubali şey seni

ayrıca madde falan mı kullanıyorsun dostum benim attığın kartları diyorum :D 3070 leri gözleri kullanmıyorsun galiba okurken bekle 6800 kartımın seri no sorgusunu atıcam sana pentadan :D

Sana bir şey kanıtlamak zorunda değilimde havanı alacağım dur :D

Al çok bilmiş bir şeyler öğrenirsin abinden :D

bunuda ne yaparsan yaparsın kullanırsın bir yerde msi da da daha 3 4 ay garantili

dur hatta buda gazını almaz senin bekle dekontunu yazışmayı atcam bekle az daha alayım havanı
Ya sen neyi kanıtlıyosun kral enayiliğini mi 2025 de 0 6800 almıssın tokatlanıp bide bunu belgeliyosun😂 komiksin valla ne diyim.

Geri