Vatan yanlış yapmaz ama hele son ram indiriminden sonraVatan Bilgisayar'daki Thermaltake View 380 XL 850W Gold paketindeki PSU modeli hakkında yaptığım incelemeye göre net bilgiler şunlardır:
Bu kasa paketinde (P/N: CA-3Z2-85M6WE-00), Thermaltake'in güncel ve yüksek performanslı Toughpower GT 850W 80+ Gold serisi güç kaynağı kullanılmaktadır.
yapay zeka bunu diyor yapay psu katmıştır içine safksdjhbdfsknbd
Hocam parasında değilim sorunsuzluk istiyorumBu arada PSU ne olursa olsun bence bu fiyata yinede iyi. Ayrı ayrı toplamak istesen minimum 10k tutar çünkü.
şöyle düşün BakBu arada PSU ne olursa olsun bence bu fiyata yinede iyi. Ayrı ayrı toplamak istesen minimum 10k tutar çünkü.
evet aynı psu sadece kasanın farkı büyük olması boşta bile uğultu fazla psu olarak kötü fanlar zaten reverse değil kötü gözüküyor ben inanılmaz pişman oldumses yapar yüke binince o da soğutmak için 1000rpm yavaş bir hız değil normal seviyede sendeki psu ile bundaki birmidir sendekimi de 850 w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu psu kullanıyor sanırsam
Thermaltake Toughpower Gt 850w Gold 80plus Full Modüler Siyah Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Thermaltake Toughpower Gt 850w Gold 80plus Full Modüler Siyah Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben şuan çok arada kaldımevet aynı psu sadece kasanın farkı büyük olması boşta bile uğultu fazla psu olarak kötü fanlar zaten reverse değil kötü gözüküyor ben inanılmaz pişman oldum
seni aldığın kasadan görüntü olarak o yüzden vageçtim şuan seni kasayı psu ile 1 aldın ise senden ricam modelini yazabilirmisinevet aynı psu sadece kasanın farkı büyük olması boşta bile uğultu fazla psu olarak kötü fanlar zaten reverse değil kötü gözüküyor ben inanılmaz pişman oldum
https://www.itopya.com/thermaltake-view-380-850w-80-gold-argb-usb-32-siyah-atx-mid-tower-kasa_u30365 kasa buseni aldığın kasadan görüntü olarak o yüzden vageçtim şuan seni kasayı psu ile 1 aldın ise senden ricam modelini yazabilirmisin
Hocam tam psu modeli lazım sizin kasada hangi model var
İyimi hocam kötümüKasa psu gx3 modelitughpower
Ona göre iade ediyimKasa psu gx3 modelitughpower
Şöyle söyleyim ayriyeten başka yerleri de aradım sordum tam bilgi veremiyorlar ben teslim alfım sadece full modüler değil ekran kartın yeni nesil ise belkide giriş için dönüştürücü lazım olabilir ama kalite olarak sağlam kaliteye sahip bu seriyi sende araştır bir internette derim ama kasa cidden güzelİyimi hocam kötümü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ona göre iade ediyim
Rica etsem bi fotoğraf atabilirmisiniz kart olarak 5070 ti Alicam sorunsuz çalışsın yeterŞöyle söyleyim ayriyeten başka yerleri de aradım sordum tam bilgi veremiyorlar ben teslim alfım sadece full modüler değil ekran kartın yeni nesil ise belkide giriş için dönüştürücü lazım olabilir ama kalite olarak sağlam kaliteye sahip bu seriyi sende araştır bir internette derim ama kasa cidden güzel