Dijitsu dq33 /38000 65 inç 21900 TL alınır mı

Aziz_fb

80+
Reaksiyon skoru
0
4K Qled ve Google Tv olarak yazmışlar sadece büyük ekranda salonda maç izlemek için almayı düşünüyorum ürün bim mağazalarından 21900 TL peşin fiyatına 4 taksit olarak sunuluyor
Bim online da 23900 tl 4 taksit olarak sunuluyor sizce alınır mı max bütçe 25k

4K Qled ve Google Tv olarak yazmışlar sadece büyük ekranda salonda maç izlemek için almayı düşünüyorum ürün bim mağazalarından 21900 TL peşin fiyatına 4 taksit olarak sunuluyor
Bim online da 23900 tl 4 taksit olarak sunuluyor sizce alınır mı max bütçe 25k
Dijitsu ürünlerini tavsiye etmiyorum kullanılan anakartlarda sürekli bir yazılım hatası, emmc çökmesi, besleme kondansatör arızası veyahut led arızası ile geliyor malzeme kalitesi vasat bilginiz olsun

Dijitsu ürünlerini tavsiye etmiyorum kullanılan anakartlarda sürekli bir yazılım hatası, emmc çökmesi, besleme kondansatör arızası veyahut led arızası ile geliyor malzeme kalitesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

65 içte f/p diyebileceğimiz önerileriniz varsa alırım hocam çok para vermek istemiyoruz ama ailecek maç izliyoruz Ekrem büyüklüğü yeterli gelmiyor salon büyük biraz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

65 içte f/p diyebileceğimiz önerileriniz varsa alırım hocam çok para vermek istemiyoruz ama ailecek maç izliyoruz Ekrem büyüklüğü yeterli gelmiyor salon büyük biraz
Bütçe nedir hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri