Çözüldü✓ Sapphire Nitro+ 9070 XT Ekran GPU/Driver Glitch Sorunu

Mesela şunu yapmadan konuyu açıyorsunuz konu açılalı 1 saat olmadan 8 sayfa oldu millet birbirini yiyor altta yok abi tayfunun dediği doğru forumda belli başlı markalara tapış ve gömüş…
Evet . Sorunu çözmek yerine markaya laf atılıyor :(. Küçük bir sorun olduğu belli

Valla ben yılbaşına kadar bekletip 5080 mı alsam diyorum ama zamlardan korkuyorum ne dedin bu işe çünkü alırsam 2k monitör almam direkt 4k geçerim bende biraz takıntı o direkt en güncele geçerim
5080 yerine 5070 ti orta üst seviye al geç

55-60 a orta üst seviye 5070 ti lar geliyor. 65k civarınada 5080 lar düşüyor bazen taksitle yakalarsam denerim acele etmeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet . Sorunu çözmek yerine markaya laf atılıyor :(. Küçük bir sorun olduğu belli
Kral 2022 den beri aldığım herşeyi araştırıyorum araştırarak alıyorum memnun Kalmadığım tek ürün corsair hs80 max oldu

Gigabyte b450M K
5600x
214xt
Team t force vulcan 3600mhz 2x8 ram
Samsung evo 970
Zotac 3060 12gb
Fsp hyper pro 550W
5700x3d
Gigabyte b550 gaming X
corsair rm750e gold
Sapphire 7800xt
7800x3d
Klevv 6000mhz cl 30
Gigabyte x870 aorus elite ice
Lian li hydroshift 360mm lcd
Lian li 207 rw
Asus Tuf Gaming ml1a 2k 240hz
Vgn 87 pro

Bu kadar ürün aldım kulaklık dışında sorun yaşadığım ürün yok ya ben çok şanslıyım yada burada gereksiz abartı var ciddi anlamda her forumda amd şöyle böyle bende yok bana etiketlemeyin beni bu tarz konulara fanboyluk yapmıyorum ben

HERKES NVİDİA ALSIN Kİ BİZ UCUZDAN AMD ÇEKELİM BEYLER TARTIŞMAYA GEREK YOK 6800XT KULLANIYORUM 2 SENEDİR 2. EL BİDE DAHA 1 KERE SORUN YAŞAMADIM BİLGİSAYARDAN ANLAYAN ADAM SORUN YAŞAMAZ KOLAY KOLAY

@Mehmet Yılmaz forumda belli başlı arkadaşlar var bunların tek yaptığı milletin yardım amaçlı açtığı konularda boş boş konuşmak. Şu arkadaşları artık banlasanız da forum bir rahata erse. Adam 9070XT glitch diye konu açmış, yorumlar Nvidia Türkiye pazarlama ekibinin yorumlarıyla dolmuş. Bence pazarlama ekibindeler bu arada, eğer Nvidia CEO'su babaları değilse başka bir açıklaması olduğunu sanmıyorum. Gelin biraz da bana sallayın, Sapphire 9070XT hem de Pulse modelini kullanıyorum. Hem de ekran kartına ayırabilecek 150bin TL dolaylarında param varken. İmzamdaki sistemleri kullanıyorum, intel i5 13th var biraz da ona sallayın. Ultra 5 240KF sistem almayı düşünüyorum, ölü soket falan biraz da öyle sallayın. Laptop aldım DDR4 ramli Erazer, buna da sallamanız lazım. Biostar B650MP-E'ye 7800X3D taktım onunla da alay edelim biraz. Bu kadar hayatsızlık gerçekten çok fazla, siz hayatta nasıl mutlu olacaksınız bu kadar nefret doluyken cidden anlamıyorum.

+ OLARAK KARTI 9 BİN TL YE ALDIM ŞUANA KADAR TÜM OYUNLARI 4K FSR KALİTEDE OYNADIM RAYTRAYCING KAPALI ŞEKİLDE NVİDİA RAKİBİNİ ALSAM 30K BAYILACAKTIM

9070xt Kullanacağım için göz atayım dedim , sorundan başka her şey yazılmış. Özür dilerim ama Ne yiyip içiyorsunuz da bu Kafayı yaşıyorsunuz. Bilen yardımcı olsun bilmeyen next desin.

@Mehmet Yılmaz forumda belli başlı arkadaşlar var bunların tek yaptığı milletin yardım amaçlı açtığı konularda boş boş konuşmak. Şu arkadaşları artık banlasanız da forum bir rahata erse. Adam 9070XT glitch diye konu açmış, yorumlar Nvidia Türkiye pazarlama ekibinin yorumlarıyla dolmuş. Bence pazarlama ekibindeler bu arada, eğer Nvidia CEO'su babaları değilse başka bir açıklaması olduğunu sanmıyorum. Gelin biraz da bana sallayın, Sapphire 9070XT hem de Pulse modelini kullanıyorum. Hem de ekran kartına ayırabilecek 150bin TL dolaylarında param varken. İmzamdaki sistemleri kullanıyorum, intel i5 13th var biraz da ona sallayın. Ultra 5 240KF sistem almayı düşünüyorum, ölü soket falan biraz da öyle sallayın. Laptop aldım DDR4 ramli Erazer, buna da sallamanız lazım. Biostar B650MP-E'ye 7800X3D taktım onunla da alay edelim biraz. Bu kadar hayatsızlık gerçekten çok fazla, siz hayatta nasıl mutlu olacaksınız bu kadar nefret doluyken cidden anlamıyorum.

Valla hocam cidden sıktırdılar

9070xt Kullanacağım için göz atayım dedim , sorundan başka her şey yazılmış. Özür dilerim ama Ne yiyip içiyorsunuz da bu Kafayı yaşıyorsunuz. Bilen yardımcı olsun bilmeyen next desin.
Gerçekten saçma insanlar sorun çözmek için acıyor hemen suçlu kart sistem de 10 tane parça var, ben hem Nvidia hem amd kullandım Nvidia kartım cipseti yandı donupte Nvidia Kötü demedim iki senedir amd kullanıyorum 6700xt ve 9070xt sadece uv yaptığımda uv tutmadığı için crash aldım onun dışında bir sorun almadım

HERKES NVİDİA ALSIN Kİ BİZ UCUZDAN AMD ÇEKELİM BEYLER TARTIŞMAYA GEREK YOK 6800XT KULLANIYORUM 2 SENEDİR 2. EL BİDE DAHA 1 KERE SORUN YAŞAMADIM BİLGİSAYARDAN ANLAYAN ADAM SORUN YAŞAMAZ KOLAY KOLAY
Hiç bu açıdan düşünmemiştim mantıklıymış:D

Ryzen 7 9800X3D'si yandı arkadaşımın o da bilinçsiz kullanıcıydı, Asrock anakart aldı ve çok bilinçsiz olduğu için anakartı yandı. Artık bilinçlendi bir daha X3D almasın değil mi? Hayır sen ne biliyorsun da sorun yaşayanlara laf ediyorsun? Sanki insanlar sorun arayıp buluyor da onun konusunu açıyor. Bu konuya katkın ne CAPS açık yazarak?

Gerçekten saçma insanlar sorun çözmek için acıyor hemen suçlu kart sistem de 10 tane parça var, ben hem Nvidia hem amd kullandım Nvidia kartım cipseti yandı donupte Nvidia Kötü demedim iki senedir amd kullanıyorum 6700xt ve 9070xt sadece uv yaptığımda uv tutmadığı için crash aldım onun dışında bir sorun almadım
Çipset ısınmadan yanmaz biliyorsunuz değil mi? Bunun AMD/NVIDIA ile alakası yok o çipseti soğutmak için öneri ve minimum bileşeni AMD/NVIDIA söylüyor zaten kart üreticilerine ASUS/MSI her neyse artık gidip dandik bileşenlerle yapmış olabilir. Ben de yıllarca NVIDIA kullandım ve bir sürü sorun yaşadım. Bir de herkes aynı kafada bir kişi bir kartta sorun yaşamadıysa direk gelip konuya bende sorun yok yazıyo :D

öylede hocam çoğu kişi pekde bilinçli değil adam giriyor ne varsa en son onu indiriyor kullanıyor. Adam uğraşmak istemezki stabil sürücü vb.
Ben sırasıyla manuel indirdim, windowsa indirtip kendim güncelledim veya eski sürücüleri denedim yine sorun yaşayabiliyorum bunun bilinçle alakası yok bunu anlamanız lazım.

Son düzenleme:
KOOAOOOSS KAAOOOSS EN SEVDİĞİMMM. Yazılımsal bi sorun büyük ihtimal ddu ile driverları sil yeniden kurulum dene hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri