mehmet çavuş
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
hayırlı akiamlar ben msı ventus 2x rtx 4060 ti 16 gb kullanıyorum bende fan 1300 rpm gelince ufak bi rahatsız edici fan sesi oluşuyo normal mi o ses yoksa bi sıkıntı mı var
Hava sesiyse normal kankahayırlı akiamlar ben msı ventus 2x rtx 4060 ti 16 gb kullanıyorum bende fan 1300 rpm gelince ufak bi rahatsız edici fan sesi oluşuyo normal mi o ses yoksa bi sıkıntı mı var
Sesi atma şansın var mı ?hayırlı akiamlar ben msı ventus 2x rtx 4060 ti 16 gb kullanıyorum bende fan 1300 rpm gelince ufak bi rahatsız edici fan sesi oluşuyo normal mi o ses yoksa bi sıkıntı mı var
şansım yok ama normal fan sesi farklı bi ses yok bide sıcaklık 72 dereceye gelince felan 1400 1500 rpm çıkıyoSesi atma şansın var mı ?
Çift fan için normal ventus zaten giriş seviye hava sesinden başka bir şey gelmiyorsa kafana takma.şansım yok ama normal fan sesi farklı bi ses yok bide sıcaklık 72 dereceye gelince felan 1400 1500 rpm çıkıyo
önüne geçemem mi peki azda olsa biraz rahatsız ediyo sesÇift fan için normal ventus zaten giriş seviye hava sesinden başka bir şey gelmiyorsa kafana takma.
UV rehberi bakabilirsin hafif UV yapıp kartın sıcaklığını düşürürsen hallolur.önüne geçemem mi peki azda olsa biraz rahatsız ediyo ses