NZXT C1200 Gold 1200 Watt Nasıldır

Merhabalar, yeni topladığım sisteme sağlam bir PSU arıyorum, tam modüler olursa harika olur, forumdaki araştırmalarıma göre NZXT'nin C1200 Gold PSU'sunu önerdiler, bu psu RTX 5080 ve R9 9950X3D'yi besler mi, herhangi bir sorun çıkar mı? Çıkarsa, daha iyi ne önerebilirsiniz? Teşekkür ederim.
Thermaltake, Coolermaster, Asus eski ve güvenilir markalar. Şahsen yıllardır kullandığım , kullandığımız markalar..
Mesela Asus un Thor serisi liderdir. Pahalıdır. Ama çok güvenilirdir.
Asus üst segmenttir

Nzxt fiyat performans odaklı, minimalizm odaklı bir firmadır. C Serisi çok tutulur.

Cooler Master veteran/orta-üst segment olup çok geniş bir ürün gamı var. V serisi üst düzeydir. Ancak giriş seviye modelleri(MWE White/Bronze) modelleri de vardır.

Thermaltake çok geniş yelpaze-üst sınıf olup, Though Power serisi çok güvenilirdir.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Rica ederim , hayırlı olsun şimdiden. Türkiye ve beyaz psu derdi msi alsan kronik sorunlu , edge alsan dediğin gibi sorunlar var , nzxt alsan reditte sorunlar okudum gibi gibi.

Rica ederim , hayırlı olsun şimdiden. Türkiye ve beyaz psu derdi msi alsan kronik sorunlu , edge alsan dediğin gibi sorunlar var , nzxt alsan reditte sorunlar okudum gibi gibi.
Ben attığınız modeller ve thor arasında bi karar vereceğim, teşekkür ederim. Şimdi 5080'i de yok etmeyelim : D

Ben attığınız modeller ve thor arasında bi karar vereceğim, teşekkür ederim. Şimdi 5080'i de yok etmeyelim : D
Nvidia mimarisi sağlam hocam ortalama bir C+/B tier psuya da taksan sırıtmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama tabi ucuz ürün alacak kadar zengin değiliz sana da hak veriyorum :D Thor beyazı çok pahalı düz halinde kablolar beyaz değil diye biliyorum eğer psunun beyaz olması yetecekse düz thoru alabilirsin.

Ama tabi ucuz ürün alacak kadar zengin değiliz sana da hak veriyorum :D Thor beyazı çok pahalı düz halinde kablolar beyaz değil diye biliyorum eğer psunun beyaz olması yetecekse düz thoru alabilirsin.
Her şey bembeyaz hocam ya, hepsi ama yani :D Astral beyaz, anakart beyaz, fanlar, kasa ram hepsi beyaz olunca, PSU da beyaz olsun istiyor insan.

Bakılabilir.

şu daha iyi olacaktır ya çeşitli çeşitli sorunlar gördük @yusuf7878 de pek önermiyor kağıt üstünde taş gibi orası ayrı.
Pek o teste güvenim kalmadı. LTT Labs bir yerlerinden atıyor gibi geliyor. C1000 ve C1200 hala performans olarak yenilmez modeller.

Hocam gold core olan son nesilleri gayet iyi eski versiyonları sorunluydu
Gold Core serisi, düz C 2024 serisinin daha düşük segmentli versiyonu. Hem performans hem de iç bileşen kalitesi açısından geride. Sadece ses konusunda C1000 2024’ten daha iyi bir noktada. Düz 2024 serisini F/P açısından geçebilen bir model hala yok.

Son düzenleme:
Benim de almayı planladığım psudur. Forumda çokça önerilmiştir. Sağlamdır, sizin sistemi de besler.

Daha uygun fiyata düşürdüğüm için rog aura 1200w satın aldım. Memnunum, öneriyorum.

Thor serisine çıkmaya gerek yok diye düşünüyorum fiyatlar absürt.

Gold Core serisi, düz C 2024 serisinin daha düşük segmentli versiyonu. Hem performans hem de iç bileşen kalitesi açısından geride. Sadece ses konusunda C1000 2024’ten daha iyi bir noktada. Düz 2024 serisini F/P açısından geçebilen bir model hala yok.
Ha ben c1000 in versiyonuyla aynı sanıyordum c1000 gold core v3 alacağım çünkü bebde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri