Bu fiyat aralığına hangi PC alınır

sonhry

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
105000
Merhaba, 100-110 bin arasında bir bütçem mevcut.

Daha dün gece baktığım 105 bin liralık bilgisayar bu sabah 122 bin lira olmuş ve bugün alacakken 17 bin lira zam geldiğini gördüm. Kafalarına göre zam getiriyorlar.

Vatandan alabileceğim hiç kasmadan en yüksek fpslerde oynayabileceğim bir bilgisayar önerir misiniz lütfen

Almak isteyipte 17 bin zam gelen bilgisayar buydu

illa vatandan olmayacaksa bu sistemi işlemci ve soğutucu özelleştirerek alabilirsiniz
Hocam merhaba, hemen hemen aynı fakat işlemci birinde R7 bunda R5 pek anlamadığım için soruyorum çok fark ediyor mu? Derdim valorant gibi oyunlarda 500-600 fps altında almak istemiyorum

(2k 300 hzlik monitörüm mevcut ona da uyması gerekiyor)

Hocam merhaba, hemen hemen aynı fakat işlemci birinde R7 bunda R5 pek anlamadığım için soruyorum çok fark ediyor mu? Derdim valorant gibi oyunlarda 500-600 fps altında almak istemiyorum

(2k 300 hzlik monitörüm mevcut ona da uyması gerekiyor)
hocam yazmışımya zaten işlemciyi 7800x3d seçin soğutucuyuda sıvı soğutma yada kaliteli bi hava soğutma seçin diye özelleştirme kısmından. sadece valo tarzı oyunlar oynayacaksanız bu paraları vermenize gerek yok ayrıca. 60-70k ya da benzer fps alabileceğin bi kasa bakabilirsin

Daha dün gece baktığım 105 bin liralık bilgisayar bu sabah 122 bin lira olmuş ve bugün alacakken 17 bin lira zam geldiğini gördüm. Kafalarına göre zam getiriyorlar.

Vatandan alabileceğim hiç kasmadan en yüksek fpslerde oynayabileceğim bir bilgisayar önerir misiniz lütfen

aynen öyle sabah bir arkadasa tavsiye ettim 20 dk sonra 122 oldu

hocam yazmışımya zaten işlemciyi 7800x3d seçin soğutucuyuda sıvı soğutma yada kaliteli bi hava soğutma seçin diye özelleştirme kısmından. sadece valo tarzı oyunlar oynayacaksanız bu paraları vermenize gerek yok ayrıca. 60-70k ya da benzer fps alabileceğin bi kasa bakabilirsin
Hocam şöyle soylim sadece valo değil, tekte alıp uzun bir yil kullanmak istiyorum. Yillardir bilgisayarım yok ve oynamam gereken oldukça oyun var fps ve hikayeli oyunlar o sebeple istiyorum.

Aynı zamanda 5060 ti 8 GB R7 5700 32 gb ddr4 luk bir bilgisayarim var ve valo cs gibi oyunlarda en düşük ayarda 200 FPS alıyorum 🙌

Hocam şöyle soylim sadece valo değil, tekte alıp uzun bir yil kullanmak istiyorum. Yillardir bilgisayarım yok ve oynamam gereken oldukça oyun var fps ve hikayeli oyunlar o sebeple istiyorum.

Aynı zamanda 5060 ti 8 GB R7 5700 32 gb ddr4 luk bir bilgisayarim var ve valo cs gibi oyunlarda en düşük ayarda 200 FPS alıyorum 🙌
siz bilirsiniz hocam 70kya 5070li bi kasa alıpta bütün oyunları rahat oynayabilirsiniz oda gayet uzun ömürlü olur hem yarı fiyatına gelir ama para sizin paranız tabi.
elinizdeki kasadanda daha fazla fps almanız gerek muhtemelen birkaç ayar gerekiyordur çünkü ben 5500 6600 ile 300 civarı ortalama fps alıyorum cs2 de sizinde en az o kadar almanız gerek

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
siz bilirsiniz hocam 70kya 5070li bi kasa alıpta bütün oyunları rahat oynayabilirsiniz oda gayet uzun ömürlü olur hem yarı fiyatına gelir ama para sizin paranız tabi.
elinizdeki kasadanda daha fazla fps almanız gerek muhtemelen birkaç ayar gerekiyordur çünkü ben 5500 6600 ile 300 civarı ortalama fps alıyorum cs2 de sizinde en az o kadar almanız gerek
Herkes aynı şeyi söylüyor fakat çok fazla driver hatası da alıyorum. Teknik desteğe göndereceğim ve yeni bilgisayar almak istiyorum o sebeple bunu alacağım (eski pcyi kardeşime vereceğim)

İntel amd fark eder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistemi upgrade ettiğim şekilde alıp kasa psu soğutucu ekran kartı satıp isterseniz( anakartıda olur upgrade etmezsiniz sadece)
Sıvı soğutma 5070ti kasa ve iyi bir psu alabilirsiniz intelde anakartlar çok güzel bir kaç tane hayran kaldığım anakart oldu

İntel amd fark eder mi

Bu sistemi upgrade ettiğim şekilde alıp kasa psu soğutucu ekran kartı satıp isterseniz( anakartıda olur upgrade etmezsiniz sadece)
Sıvı soğutma 5070ti kasa ve iyi bir psu alabilirsiniz intelde anakartlar çok güzel bir kaç tane hayran kaldığım anakart oldu
İşlemci 265K
M2 xpg 1tb
Ramden 1 tane daha ekleyin
Geri kalanı sistemin üzerine ekleyip almak mantıklı geliyor bana sistem zaten olması gerektiğinden ucuz

Bu şekilde topladım farklı bir önerin var mıydı ram veya farklı bir konuda 🙏🙏

İntel amd fark eder mi

İşlemci 265K
M2 xpg 1tb
Ramden 1 tane daha ekleyin
Geri kalanı sistemin üzerine ekleyip almak mantıklı geliyor bana sistem zaten olması gerektiğinden ucuz
Bahsettiğim şekilde alırsanız 70k yapıyor

Anakart ekran kartı kasa psu ve soğutucu satarsanız nereden baksanız 30-40k geri gelicek 32gb Ram m2 işlemci size kalmış gibi oluyor

İstediğiniz bir kasa
İyi bir anakart
İyi bir psu 5070ti
Sağlam bir sıvı soğutma atarsınız oraya siten on numara olur bütçeyide çok yemez diye düşünüyorum bütçeniz 110k zaten 40k cepteydi üstüne bunları satıp bu şekilde alınca ciddi anlamda kar olursunuz

Anakart z890
265kf
Ram aynısından 1 tane daha ekleyip
M2 xpg olur
850W bitfenix kasa up yapıp
5070 satıp 5070 ti alırsanızda benzer mantık olur yine sonrasında sıvı soğutma alırsınız

Bu şekilde topladım farklı bir önerin var mıydı ram veya farklı bir konuda 🙏🙏
5070 için çok fazla hocam 104k

Bahsettiğim şekilde alırsanız 70k yapıyor

Anakart ekran kartı kasa psu ve soğutucu satarsanız nereden baksanız 30-40k geri gelicek 32gb Ram m2 işlemci size kalmış gibi oluyor

İstediğiniz bir kasa
İyi bir anakart
İyi bir psu 5070ti
Sağlam bir sıvı soğutma atarsınız oraya siten on numara olur bütçeyide çok yemez diye düşünüyorum bütçeniz 110k zaten 40k cepteydi üstüne bunları satıp bu şekilde alınca ciddi anlamda kar olursunuz

Anakart z890
265kf
Ram aynısından 1 tane daha ekleyip
M2 xpg olur
850W bitfenix kasa up yapıp
5070 satıp 5070 ti alırsanızda benzer mantık olur yine sonrasında sıvı soğutma alırsınız

5070 için çok fazla hocam 104k
Inno marka ekran kartlı sisteme bu para verilmez Vatandaki sistem gayet iyi.

Inno marka ekran kartlı sisteme bu para verilmez Vatandaki sistem gayet iyi.
hiç öyle uğraşmayıp itopyadaki u245kf sistemi özelleştirir alırsın

265k
Z890
32gb ram
1tb m2
5070
78k yapıyor
5070 i satarsın 28-27 birşeye kapalı kutu şekilde 41k ya almış oldun sistemi
Msi pano pz matx olan kasa 4.7k
Msi Mpg 850W GS gold psu (A tier) 8.2k
5070ti alırsın 50k de
Birde 5-6k lık 360 lık sıvı atarsın
68k burası yapıyor ki bizim elimizde daha psu kasa ve hava soğutma var onlardanda 5k gelir hiç al sat uğraşamam diyorsan direkt ilk halini al sıvı soğutma tak 5070 i satıp 5070ti alırsın yine worth

hiç öyle uğraşmayıp itopyadaki u245kf sistemi özelleştirir alırsın

265k
Z890
32gb ram
1tb m2
5070
78k yapıyor
5070 i satarsın 28-27 birşeye kapalı kutu şekilde 41k ya almış oldun sistemi
Msi pano pz matx olan kasa 4.7k
Msi Mpg 850W GS gold psu (A tier) 8.2k
5070ti alırsın 50k de
Birde 5-6k lık 360 lık sıvı atarsın
68k burası yapıyor ki bizim elimizde daha psu kasa ve hava soğutma var onlardanda 5k gelir hiç al sat uğraşamam diyorsan direkt ilk halini al sıvı soğutma tak 5070 i satıp 5070ti alırsın yine worth

Ben fazla fazla yazdım bir çok şeyi kasa psu değişmeye gerek yok 850W bitfenix de geçilir 2k fark verip sıvı atarsın 5070 satıp 5070ti alırsın baya up oğlu up işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,801
Üyeler
190,806
Son üye
MyEo
Geri