Maksimum 70K Bandında Hazır Sistem Önerisi

EPekzy

80+
Reaksiyon skoru
156
Bütçe
70000
Arkadaşlar merhaba bütçem maksimum 70k civarında mümkünse taksitle alabileceğim bir sistem arıyorum istediğim en önemli unsur Nvidia RTX 5070 ekran kartı ve beni 3-4 sene rahat götürecek bir işlemciye sahip olması.

Şimdiden teşekkürler.

edit: şu sistemler arasından da önerebileceğiniz varsa sevinirim.

Son düzenleme:
reis bir dünya sistem aradan seçip yazsan 2-3 seçenek insanlar öneri verebilir. Bu soru pek olmamış gibi ...

Arkadaşlar merhaba bütçem maksimum 70k civarında mümkünse taksitle alabileceğim bir sistem arıyorum istediğim en önemli unsur Nvidia RTX 5070 ekran kartı ve beni 3-4 sene rahat götürecek bir işlemciye sahip olması.

Şimdiden teşekkürler.

edit: şu sistemler arasından da önerebileceğiniz varsa sevinirim.

1000062435.webp

Bu sistemi seçip bu özelleştirmeleri yap. Aynı ramden 1 tane daha ekleyince 8.5 civarı oynuyor baya uyguna güzel upgrade seçenekleri mevcut. Parça parça sıfır toplasan indirim bile kovalasan 75K ya zar zor toplarsın.

Alıntıyı görüntüle
Bu sistemi seçip bu özelleştirmeleri yap. Aynı ramden 1 tane daha ekleyince 8.5 civarı oynuyor baya uyguna güzel upgrade seçenekleri mevcut. Parça parça sıfır toplasan indirim bile kovalasan 75K ya zar zor toplarsın.
Evet baya iyi gözüküyor bu upgrade'ler ile en kuvvetli seçenek olarak bunu düşünüyorum şuan. Sağ olasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ideal bir sistem buna da bakabilirsin
Hocam teşekkür ederim peşin fiyatına taksitli bir satıcı arıyorum o yüzden zor olur bunu ödemem

İlla 5070 olmak zorunda mı , daha performanslı 9070xt sistemler de tercih eder misin?

İlla 5070 olmak zorunda mı , daha performanslı 9070xt sistemler de tercih eder misin?
Hocam amd ekran kartlarında acı tecrübelerim var antipatik yaklaşıyorum biliyorum mantıklı değil ama maalesef sıcak bakmıyorum. Teşekkürler yine de

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

bu var peşin fiyatına tüm kartlara 9 taksit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama bütçeyi biraz aşıyor sanırım
Sistem çok iyiymiş bi düşünücem bütçeyi zorlayabilirsem olabilir sağ olasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye