Öneri 4000-5000 TL Bütçeye Psu Önerisi

Önceden hesaplamıştım kaba hesapla 450-500 watt çekiyor sistem yüksek ihtimalle yeter ama dediğim gibi 750-850 orta şeker olsun upgrade yaparken psuyu düşünmeyeyim 1000e de gerek yok 5090 takacak maddiyet uzun zaman olmaz yüksek ihtimal :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlar iyi gözüküyor da bi listede incelendikten sonra tierine bakmak lazım psular hakkında o kadar detay bilgim yok
Sistemine 750w bile yeter ama temizinden 850w daha mantıklı
@jombo bu adam müsait olduğunda bakar konuya o daha iyi bilir benden psu işini

sen bilirsin hocam bütçe varsa daha yüksek almak mantıklı tabii düşünmezsin bir daha acaba psu yeter mi diye
Hocam aslında bütçeyle çok sıkıntım yok. Aktif olarak psum olduğu için almak için acelem yok güzel bir fırsat bulursam 1000wattlık psu da alabilirim 750 de alabilirim. Örnek veriyorum 8k lık a tier psu 6ya düşmüştür alırım fırsat geldi mi ama yoksa bütçenin üstüne fazla çıkmayı düşünmüyorum

Sistemine 750w bile yeter ama temizinden 850w daha mantıklı
@jombo bu adam müsait olduğunda bakar konuya o daha iyi bilir benden psu işini
Mevcut sistemde 650 bile yetiyor rahatça ben kafam rahat etsin diye 750-850 arası bakıyorum:D

Hocam aslında bütçeyle çok sıkıntım yok. Aktif olarak psum olduğu için almak için acelem yok güzel bir fırsat bulursam 1000wattlık psu da alabilirim 750 de alabilirim. Örnek veriyorum 8k lık a tier psu 6ya düşmüştür alırım fırsat geldi mi ama yoksa bütçenin üstüne fazla çıkmayı düşünmüyorum

Mevcut sistemde 650 bile yetiyor rahatça ben kafam rahat etsin diye 750-850 arası bakıyorum:D
850 al 5070ti 9070xt falan alırsan yine beslesin

Dandik modüler tercih etmektense düzgün modüler olmayan ürün almayı tercih ederim o sıkıntı değil benim için. Attığınız ürünün ses seviyesi hakkında bilginiz veya yapılan bir testi var mı

@jombo hocamın sıcak fırsatlara attığı bu ürün de dikkatimi çekti. Örgü kablo olması da güzel duruyor B+ ile C tieri arasında uçurum fark var mıdır
Uçurum fark var evet çünkü biri giriş seviye diğeri üst seviyede :D arkadaşların attığı high poweri alabilirsin fiyatı dahilinde daha iyisi yok desek yeridir.

Uçurum fark var evet çünkü biri giriş seviye diğeri üst seviyede :D arkadaşların attığı high poweri alabilirsin fiyatı dahilinde daha iyisi yok desek yeridir.
Bakayım hocam ona teşekkür ettim fakat ses konusunda sıkıntı çıkarmaz değil mi kasam masanı üstünde duruyor da

Bakayım hocam ona teşekkür ettim fakat ses konusunda sıkıntı çıkarmaz değil mi kasam masanı üstünde duruyor da
Standart hocam ne çok sesli ne çok sessiz. Boştayken ses yapmaz ancak yükteyken kulaklığı çıkardığında duyabilirsin muhtemelen ama dediğim gibi yüksek sesli değil.

Standart hocam ne çok sesli ne çok sessiz. Boştayken ses yapmaz ancak yükteyken kulaklığı çıkardığında duyabilirsin muhtemelen ama dediğim gibi yüksek sesli değil.
Hocam bende 9060 xt ile kullanmalık bir psu arıyorum https://pckolik.com.tr/urun/1st-pla...1-aktif-pfc-7-yil-garantili-siyah-guc-kaynagi
Bunu önermistiniz arada 900 tl farkla highpower almaya değer mi ne diyorsunuz
https://www.akakce.com/power-supply...-hp1-j800gd-f12s-800-w-fiyati,1093205688.html

Önceden hesaplamıştım kaba hesapla 450-500 watt çekiyor sistem yüksek ihtimalle yeter ama dediğim gibi 750-850 orta şeker olsun upgrade yaparken psuyu düşünmeyeyim 1000e de gerek yok 5090 takacak maddiyet uzun zaman olmaz yüksek ihtimal :D

Fiyatlar iyi gözüküyor da bi listede incelendikten sonra tierine bakmak lazım psular hakkında o kadar detay bilgim yok
enermaxın bu serisi çok f/p alırsın ve unutursun

enermaxın bu serisi çok f/p alırsın ve unutursun
IRON tier listine baktım Enermax A- gözüküyor High power B+ ve Enermax modüler. Aradaki fark da 200 TL. @jombo hocam enermaxı önermeme sebebiniz var mı yoksa gözden mi kaçtı

IRON tier listine baktım Enermax A- gözüküyor High power B+ ve Enermax modüler. Aradaki fark da 200 TL. @jombo hocam enermaxı önermeme sebebiniz var mı yoksa gözden mi kaçtı
Hangi enermax ? maxpro ııı ise giriş seviye o psu revo ııı ise güzel evet.

Geri