Valorant'ta Durup Dururken Perma Ban Yedim (Madde 7)

1)Riot games’in adaletsiz hile sistemini eski adıyla Leaverbuster denen saçmalığı lolde bundan 10 sene önce tecrübe ettik. Vanguardla artık kernel seviyesine okuma yaptığı için bilgisayarınızda açtığınız amd anti lag gibi şeyleri bile hile algılayıp banlayabilir

2)akıl sağlığı ve psikoloji için riot gamesin herhangi bir oyunu oynanmaz. Kitle zaten belli 12-20 yaş arası toksik velet tayfa. Kitle böyleyken oyunlarından hayır mı bekliyosunuz? Riot games yıllardır “rapor sayısının fazlalığına göre tetiklenen” saçma sapan bir anti hileye sahipti

3)Kardeş seninde oynayan kitleden farkın yokmuş kusura bakma. Bi tomar parayı ne diye verdin?

Sadece skin….
Seni oyunda öne geçirmeyen bi oyuna para vermenize zerre acımıyorum akılsız başı kendiniz çekin. Kim bilir kaç bin liralar verdin insan o parayı sağlam bir MMORPG bulur çara item dizer önüne geleni keser geçer daha çok zevk alır

4) Riot gamesin banlar konusunda ve yaptırımlar konusunda kullanıcının yanında zerre olmadığını asla yardım etmediğini 10 sene öncesinden tecrübe ettiysem şimdi fersah fersah berbat haldedir

Sürü psikolojisi gibi oynamaya devam edin şu riot gamesin oyunlarını. Her koyun kendi bacağından asılıır. O dönemlerde pc doğru düzgün yoktu arkadaş zoruyla lole başladık tamam iyi güzel oyundu 8-9 kere penta attık ama kitleden doğru düzgün oynanmıyor ki? Lol öyleyse şuan valorantı düşünemiyorum bile (round usullü olduğu için)

5 bine yakın paran gitmiştir maalesef ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ticketimi ben attıktan sonra incelemeye aldıklarına dair mail attılar hemen. Yediğim ban donanım banı sanırım. Laptoptan istediğim gibi oynayabiliyorum ama kasamdan girince oyun engel oluyor.
5k bise değil neyseki tanidiklarim çoktan 40 50k barajlarının geçti

Bende LoL'de belki bilirsiniz bir ara her argo/küfüre ban atıyorlardı. Yani "bok" yazsanız bile uyarı yiyordunuz. Ben chati kullanmamama rağmen arka arkaya 2 kere uyarı, 3. oyunda ban yedim. Ticket atıyorum sürekli bot karşılık veriyordu. En son attığım ticket'a tekrar tekrar yazınca bir moderatör bağlandı. Bot ile aynı şeyleri söyledi, cevap olarak olanları yazdım, 5 dakika sonra hata olduğunu, cezaların kaldırıldığını bildirdiler. Biraz deneyin belki size de birisi dönüş sağlar.

1)Riot games’in adaletsiz hile sistemini eski adıyla Leaverbuster denen saçmalığı lolde bundan 10 sene önce tecrübe ettik. Vanguardla artık kernel seviyesine okuma yaptığı için bilgisayarınızda açtığınız amd anti lag gibi şeyleri bile hile algılayıp banlayabilir

2)akıl sağlığı ve psikoloji için riot gamesin herhangi bir oyunu oynanmaz. Kitle zaten belli 12-20 yaş arası toksik velet tayfa. Kitle böyleyken oyunlarından hayır mı bekliyosunuz? Riot games yıllardır “rapor sayısının fazlalığına göre tetiklenen” saçma sapan bir anti hileye sahipti

3)Kardeş seninde oynayan kitleden farkın yokmuş kusura bakma. Bi tomar parayı ne diye verdin?

Sadece skin….
Seni oyunda öne geçirmeyen bi oyuna para vermenize zerre acımıyorum akılsız başı kendiniz çekin. Kim bilir kaç bin liralar verdin insan o parayı sağlam bir MMORPG bulur çara item dizer önüne geleni keser geçer daha çok zevk alır

4) Riot gamesin banlar konusunda ve yaptırımlar konusunda kullanıcının yanında zerre olmadığını asla yardım etmediğini 10 sene öncesinden tecrübe ettiysem şimdi fersah fersah berbat haldedir

Sürü psikolojisi gibi oynamaya devam edin şu riot gamesin oyunlarını. Her koyun kendi bacağından asılıır. O dönemlerde pc doğru düzgün yoktu arkadaş zoruyla lole başladık tamam iyi güzel oyundu 8-9 kere penta attık ama kitleden doğru düzgün oynanmıyor ki? Lol öyleyse şuan valorantı düşünemiyorum bile (round usullü olduğu için)
Para yatırma kısmına katılmıyorum sadece. Para bizim değil sonuçta, zevk işi isteyen yatırır isteyen yatırmaz. Benim de ilk Valorant çıktığında, CS'nin Shader güncelleştirmesi sonrası Valorant'a Beta'da başladım ve sadece Amazon Prime'ın verdiği Shorty skinim var :kekw: Ama CS'de 40-50K envanterim var. Harici olarak da evet Riot oyunları sadece arkaya müzik açıp, arkadaşlarla troll yaparak oynanması gereken oyunlar.

Ekler

• 1774888937563.webp
    1774888937563.webp
    18.6 KB · Hit: 27
Arkadaşlar merhaba, bugün arkadaşlarıma beşli dereceli maçları oynarken bir anda oyundan herkesi atıp hileden dolayı bir oyuncunun uzaklaştırıldığını söyledi. Maalesef ki o oyuncu bendim. Size yemin ederim ki 6 yıldır oynadığım bu oyunda bir kez olsun hileye teşebbüs etmeyi bir kere bile düşünmedim. Ana hesabım Madde 7 gereçkesiyle kalıcı askıya alınmış ve alt hesabımdan da cihaz banı yediğim için oyuna giremiyorum. Arka planda her hangi bir 3. parti uygulama açık değildi. Bu devirde TikTok'tan mevlana hilesiyle canlı yayın yapanlar bile banlanmıyorken benim durup dururken ban yemem çok saçma. Madde 7 gereği troll, küfür ve boost gibi şeylerden de olabilir yazıyor ama hep arkadaşlarımla girdiğimiz için Discord'dan konuşuruz ve takımda yabancı varsa info harici mikrofon basmayız. Ben tekli de girip insanlara salça olmam, hep birileri çağırınca oynayan birisiyim. Yani herhangi bir trollük mevzusuda yok. Riot desteğe ticket attım ama hala yanıt gelmedi. Ne zaman sonuçlanır? Hesabım açılır mı? Hesap açılmazsa bile bu bilgisayardan Valorant bir daha oynayamayacak mıyım? Yeni toplamıştım sistemi... Arka planda çalışan uygulamalar ve yediğim banın ekran görüntüsünü aşağıya attım. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
asla açmayacaklardır aynı durumdan bende ban yedim hile kullanmadığımdan aşırı saçma bir oyun vakit kaybından başka bişey değil asla oynamıyorum artık

Sadece skin….

Valla hocam FPS tarzı oyunları seviyorum. Sadece rekabetci olması önemli değil hikayeli olarakta seviyorum. Lol, souls ve mmorpg oyunları hiç dikkatimi çekmeyen beni sıkan oyunlardır. CSGO'da ki hile sorunlarından dolayı Valorant'ta geçmiştim yaklaşık 3 yıldır aktif oynuyorum ama hesabı valorant ilk çıktığı zaman açmıştım. Skinler içinde yatırdığım paradan pişman değilim zaten ben aldığım dönem ucuzdu hepsi. Belirttiğim miktarda şu anki fiyatına yakın bir sayı. Valorantın toksik kitlesinin bende farkındayım ama onlar gibi bir oyuncu değilim. Öylesine kötü toksik ve hile oyuncu varken benim gibi bir adama donanım banı atmaları riot gamesin ne kadar rezil olduğunu gösteriyor. Bu olaylara da bilerek isteyerek çözüm bulmuyolar çünkü piyasa kendilerinde. Eğer CS, zamanında hile konusunda önlem alsaydı ve yenilikler getirseydi valoranta hic gecmek durumunda kalmazdım ve kalmazdı insanlar.

Arkadaşlar merhaba, bugün arkadaşlarıma beşli dereceli maçları oynarken bir anda oyundan herkesi atıp hileden dolayı bir oyuncunun uzaklaştırıldığını söyledi. Maalesef ki o oyuncu bendim. Size yemin ederim ki 6 yıldır oynadığım bu oyunda bir kez olsun hileye teşebbüs etmeyi bir kere bile düşünmedim. Ana hesabım Madde 7 gereçkesiyle kalıcı askıya alınmış ve alt hesabımdan da cihaz banı yediğim için oyuna giremiyorum. Arka planda her hangi bir 3. parti uygulama açık değildi. Bu devirde TikTok'tan mevlana hilesiyle canlı yayın yapanlar bile banlanmıyorken benim durup dururken ban yemem çok saçma. Madde 7 gereği troll, küfür ve boost gibi şeylerden de olabilir yazıyor ama hep arkadaşlarımla girdiğimiz için Discord'dan konuşuruz ve takımda yabancı varsa info harici mikrofon basmayız. Ben tekli de girip insanlara salça olmam, hep birileri çağırınca oynayan birisiyim. Yani herhangi bir trollük mevzusuda yok. Riot desteğe ticket attım ama hala yanıt gelmedi. Ne zaman sonuçlanır? Hesabım açılır mı? Hesap açılmazsa bile bu bilgisayardan Valorant bir daha oynayamayacak mıyım? Yeni toplamıştım sistemi... Arka planda çalışan uygulamalar ve yediğim banın ekran görüntüsünü aşağıya attım. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
çok geçmiş olsun 2 yıl önce aynı banı yedim açmadılar twiterde çok mağdur var sizin gibi son 2-3 gün içinde riot temizlik yaptı fakat hile açmıyaları banladı gördüğüm kadarıyla hersene böyle banlıyolar twiterdekileri görüp yeni ticket attım bende ama açılıcağını zannetmiyorum not ben anakart banı yemedim sadece hesap yedi

çok geçmiş olsun 2 yıl önce aynı banı yedim açmadılar twiterde çok mağdur var sizin gibi son 2-3 gün içinde riot temizlik yaptı fakat hile açmıyaları banladı gördüğüm kadarıyla hersene böyle banlıyolar twiterdekileri görüp yeni ticket attım bende ama açılıcağını zannetmiyorum not ben anakart banı yemedim sadece hesap yedi
Evet hocam birisinede sürekli geçici ban atıyolarmıs garip bir sistemi var. Umarim hatadır ve banlananların banları açılır

Evet hocam birisinede sürekli geçici ban atıyolarmıs garip bir sistemi var. Umarim hatadır ve banlananların banları açılır
hocam kalıcı uzaklaştırmadan ziyade hesabın kilitlenmesi dikkatimi çekti. Normalde hileden ban yesen kalıcı uzaklaştırma diyor ve asla açmıyorlar. Dediğin gibi destekle iletişim biraz uğraştırır ama açılma ihtimali var kilitleme ile uzaklaştırmanın farkını tam bende bilmiyorum ama bu riotun saçma sistemini bildiğim için arka planda ne vpn ne antivirüs ne tracker nede sıcaklık vb sayacı gösteren uygulamalar kullanmıyorum. Çünkü bot otoban atıyor. işin kısası kalıcı uzaklaştırma olsa veda et hesabına derdim ama kilitleme daha çok ihlalden falan olabiliyor çalınma şüphesi vb gibi. desteğe sorarsan açtırabilirsin kesin olmamakla beraber. biraz ilgisine kaldın destek ekibinin

hocam kalıcı uzaklaştırmadan ziyade hesabın kilitlenmesi dikkatimi çekti. Normalde hileden ban yesen kalıcı uzaklaştırma diyor ve asla açmıyorlar. Dediğin gibi destekle iletişim biraz uğraştırır ama açılma ihtimali var kilitleme ile uzaklaştırmanın farkını tam bende bilmiyorum ama bu riotun saçma sistemini bildiğim için arka planda ne vpn ne antivirüs ne tracker nede sıcaklık vb sayacı gösteren uygulamalar kullanmıyorum. Çünkü bot otoban atıyor.
hocam oyun sırasında sadece riot ve ekran kartımın driveri açıktı normalde islemci sogutucumun driveri de açık olurdu hep ama bu sefer kapalı olduğu maçta banladı beni. Eğer dediğiniz gibiyse ve kilitleme kalkabiliyorsa çok iyi olur ben bu ban ile kilit farkı olduğunu bilmiyordum

benim lol hesabı da durdruk yere oyuna girebiliyordum ban falan da yemedim oyuna girememeye başladım mail attım yardımcı olamadılar. eğer hesabın doğum tarihini falan detay biliyorsan geri alırsın

benim lol hesabı da durdruk yere oyuna girebiliyordum ban falan da yemedim oyuna girememeye başladım mail attım yardımcı olamadılar. eğer hesabın doğum tarihini falan detay biliyorsan geri alırsın
Hesap bilgilerim normal hocam çalınma gibi bir olay değil. Hesaba girebiliyorum ama sadece valoranta sokmuyor beni

hocam oyun sırasında sadece riot ve ekran kartımın driveri açıktı normalde islemci sogutucumun driveri de açık olurdu hep ama bu sefer kapalı olduğu maçta banladı beni. Eğer dediğiniz gibiyse ve kilitleme kalkabiliyorsa çok iyi olur ben bu ban ile kilit farkı olduğunu bilmiyordum
valla hocam açıkçası bende emin değilim riot bu sebepli banları açmıyor genelde. sizin suçunuz olmayabilir ama yakın zamanda indirdiğiniz oyun modları macro ayarları cart curt gibi başka oyunlar için indirdiğiniz şeyler bile bazen vanguardı tetikleyebiliyor. Son zamanlarda hesabınıza başka bir arkadaşınız falan girdimi? veya son zamanlarda başka oyun içinde olsa indirdiğiniz oyun optimize eden uygulama veya mod paketi gibi şeyler varmıydı onlarda yapmış olabilir suççsuz olsada

Hesap bilgilerim normal hocam çalınma gibi bir olay değil. Hesaba girebiliyorum ama sadece valoranta sokmuyor beni
başka bir cihazdan deneyin örneğin arkadaşınız denesin

b
bu arada desteğe sakın hile açmadım ama ban yedim gibi klasik bi konu açma genelde umursamazlar çünkü. daha çok kullandığım örneğin işlemci soğutucu driver uygulaması vb nedeniyle vanguard yanlış algıladı gibi bir bilet atarsan daha sağlıklı olur ilgilenmeleri açısından

valla hocam açıkçası bende emin değilim riot bu sebepli banları açmıyor genelde. sizin suçunuz olmayabilir ama yakın zamanda indirdiğiniz oyun modları macro ayarları cart curt gibi başka oyunlar için indirdiğiniz şeyler bile bazen vanguardı tetikleyebiliyor. Son zamanlarda hesabınıza başka bir arkadaşınız falan girdimi? veya son zamanlarda başka oyun içinde olsa indirdiğiniz oyun optimize eden uygulama veya mod paketi gibi şeyler varmıydı onlarda yapmış olabilir suççsuz olsada

başka bir cihazdan deneyin örneğin arkadaşınız denesin
Hayır hocam hesaba benim dışımda kimse girmedi. Oyun modu veya macro ayarları da yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri