10000 TL kadar rahat oyuncu koltuğu önerisi

hawk önermem fab v6 dan tut bir çok modelini kullandım son 5 yılda. Uzun süre sonra yıpranmalar ciddi boyuta çıkıyor malzeme kalitesizliği de çabası. Kolları astarları vidalları fırlıyor naparsan yap. 3 model kullandım hepsinde yaşadım obez falan da değilim :D
Ayrıca kuyruk sokumumda ciddi bir yara yapıyor kardeşimde de aynı şekilde. Bence hawk dışında başka model bakın.

Xdrive tarsus kullanıyorum memnunum. Markus benzeri bir şey arıyorsan tercih edebilirsin aradaki fiyat farkı azsa Markus al geç 10 yıl garantisi olması büyük olay

hawk önermem fab v6 dan tut bir çok modelini kullandım son 5 yılda. Uzun süre sonra yıpranmalar ciddi boyuta çıkıyor malzeme kalitesizliği de çabası. Kolları astarları vidalları fırlıyor naparsan yap. 3 model kullandım hepsinde yaşadım obez falan da değilim :D
Ayrıca kuyruk sokumumda ciddi bir yara yapıyor kardeşimde de aynı şekilde. Bence hawk dışında başka model bakın.
bende xdrive koltuk var vidalar bendekinde de gevsiyor sanirim bu kacinilmaz bisey

sizde kıl dönmesi olabilir bi doktora baktırın istiyosanız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy
Geri