oturum yeri dar görünüyor hocamhawk fab
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
boy kilo? 183 85 kiloyum hiç sorun çekmiyorum.oturum yeri dar görünüyor hocam
bende xdrive koltuk var vidalar bendekinde de gevsiyor sanirim bu kacinilmaz biseyhawk önermem fab v6 dan tut bir çok modelini kullandım son 5 yılda. Uzun süre sonra yıpranmalar ciddi boyuta çıkıyor malzeme kalitesizliği de çabası. Kolları astarları vidalları fırlıyor naparsan yap. 3 model kullandım hepsinde yaşadım obez falan da değilim
Ayrıca kuyruk sokumumda ciddi bir yara yapıyor kardeşimde de aynı şekilde. Bence hawk dışında başka model bakın.
bende 15li var. rahatlik olarak guzel ama vidalari filan gevsiyo geriye yaslaniyosan biraz esniyobu koltuk nasıl Xdrive
sizde kıl dönmesi olabilir bi doktora baktırın istiyosanızhawk önermem fab v6 dan tut bir çok modelini kullandım son 5 yılda. Uzun süre sonra yıpranmalar ciddi boyuta çıkıyor malzeme kalitesizliği de çabası. Kolları astarları vidalları fırlıyor naparsan yap. 3 model kullandım hepsinde yaşadım obez falan da değilim
Ayrıca kuyruk sokumumda ciddi bir yara yapıyor kardeşimde de aynı şekilde. Bence hawk dışında başka model bakın.
kral yeterince geniş koltukta bağdaş kuruyom (belki sizde farklı diyyorlardır) 1.80 85 kilobu marka güzel görünüyor oturum yeri daha geniş yok mu