dızciii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 987
Sac kalitesi, kalınlığı. Camının kapaklarının tam oturmaması boşluk kalması. Nzxt alacaksan h6 ve üstüne bak bariz fark var aralarındaMesela neyi rezalet ?
Sac kalitesi, kalınlığı. Camının kapaklarının tam oturmaması boşluk kalması. Nzxt alacaksan h6 ve üstüne bak bariz fark var aralarındaMesela neyi rezalet ?
Sac kalitesi gayet iyi. Ne bekliyorsunuz tank sacı mı ? Bence siz corsair 6500d airflow'a bir bakın dandik kasayı görünSac kalitesi, kalınlığı. Camının kapaklarının tam oturmaması boşluk kalması. Nzxt alacaksan h6 ve üstüne bak bariz fark var aralarında
Hocam başka kötü kasa söylemek saçma bi savunma. Ne nzxt ne corsair babamın şirketi değil umrumda da değil. Bizzat deneyimledim maalesef ve iade ettim nzxt h5 flow kasayı. Çok fazla fan sesini veriyo çünkü tam oturmuyo parçaları. Ayrıca yan camını tutan çıtaları yapıştırmışlar ayrılıyo zamanla. Sac kalitesi de iyi falan değil camı çıkarım bi üst panelden tutup kaldır bak nasıl esniyo. Keyfi sallamıyorum olanı söylüyorum kullandım da biliyorum. Bide tehdit ediyo döcksöckslcjd at fotoğrafSac kalitesi gayet iyi. Ne bekliyorsunuz tank sacı mı ? Bence siz corsair 6500d airflow'a bir bakın dandik kasayı görün
Onun dışında ne camda ne de diğer kapaklarda boşluk bulunmamaktadır. İnat edersen akşam detaylı fotoğraflar atarım.![]()
bakacaz gelsin bi bunun dışında konuyla alajalı yorumunuz varsa söyleyebilirsiniz.Hocam başka kötü kasa söylemek saçma bi savunma. Ne nzxt ne corsair babamın şirketi değil umrumda da değil. Bizzat deneyimledim maalesef ve iade ettim nzxt h5 flow kasayı. Çok fazla fan sesini veriyo çünkü tam oturmuyo parçaları. Ayrıca yan camını tutan çıtaları yapıştırmışlar ayrılıyo zamanla. Sac kalitesi de iyi falan değil camı çıkarım bi üst panelden tutup kaldır bak nasıl esniyo. Keyfi sallamıyorum olanı söylüyorum kullandım da biliyorum. Bide tehdit ediyo döcksöckslcjd at fotoğraf
Aynı kasanın 2022 sürümünü kullanıyordum ses konusunda hakkı var geri kalana bir şey demiycem çünkü uzun süre kullanmadımbakacaz gelsin bi bunun dışında konuyla alajalı yorumunuz varsa söyleyebilirsiniz.
2 fan yetmez tabii ki fan alman lazımbakacaz gelsin bi bunun dışında konuyla alajalı yorumunuz varsa söyleyebilirsiniz.
Yan camdaki profil yapıştırma doğru zaten cam ve alüminyum çerçeveyi başka bir şekilde bir birine tutturamazsın. Vida alakasız ve saçma duracağı için adamlar yapıştırmış. Ben bir keresinde yan camı aralayıp kasa içinde işlem yaparken cam çapraz bir şekilde masaya düştüğünde yapışan yer çıkmıştı daha sonra yapışan yere elimle tekrar bastırdım ve sorun yok. Bi kasayı neden üst panelden tutup kaldırasınız ki ? Kasanın üstünde tutma yeri mi var ? Altı ve önü mesh olan bir kasada nasıl bir ses yalıtımı bekliyorsunuz ? Kasanın en ince yeri üst taraftaki sıvı soğutucu radyatörünün vidalandığı kısım onunda olumsuz bir yanını görmedim.Hocam başka kötü kasa söylemek saçma bi savunma. Ne nzxt ne corsair babamın şirketi değil umrumda da değil. Bizzat deneyimledim maalesef ve iade ettim nzxt h5 flow kasayı. Çok fazla fan sesini veriyo çünkü tam oturmuyo parçaları. Ayrıca yan camını tutan çıtaları yapıştırmışlar ayrılıyo zamanla. Sac kalitesi de iyi falan değil camı çıkarım bi üst panelden tutup kaldır bak nasıl esniyo. Keyfi sallamıyorum olanı söylüyorum kullandım da biliyorum. Bide tehdit ediyo döcksöckslcjd at fotoğraf
Kardeşim boş yere savunma ben deneyimimi sundum. Kaliteli bi kasa değil. Kullanıyosun diye koruyucusu olmana gerek yok sana faydası yok. Bak bende lian li dynamic o11 mini v2 var evde boş yatıyo o da rezalet. Elimde duruyo diye boş öveyim mi? Kötüye kötü diyeceksinYan camdaki profil yapıştırma doğru zaten cam ve alüminyum çerçeveyi başka bir şekilde bir birine tutturamazsın. Vida alakasız ve saçma duracağı için adamlar yapıştırmış. Ben bir keresinde yan camı aralayıp kasa içinde işlem yaparken cam çapraz bir şekilde masaya düştüğünde yapışan yer çıkmıştı daha sonra yapışan yere elimle tekrar bastırdım ve sorun yok. Bi kasayı neden üst panelden tutup kaldırasınız ki ? Kasanın üstünde tutma yeri mi var ? Altı ve önü mesh olan bir kasada nasıl bir ses yalıtımı bekliyorsunuz ? Kasanın en ince yeri üst taraftaki sıvı soğutucu radyatörünün vidalandığı kısım onunda olumsuz bir yanını görmedim.
Söylediğiniz şeyler asılsız problem orada. Ayağı yere basan söyleminiz yok. kasanın tüm kapakları yerine sağlam bir şekilde oturmaktadır. Aralık açıklık kaçıklık bulunmamaktadır. Size gelen ürün kalite kontrol kusuru bulunan bir ürün olabilir buda konuyu alakadar etmez.Kardeşim boş yere savunma ben deneyimimi sundum. Kaliteli bi kasa değil. Kullanıyosun diye koruyucusu olmana gerek yok sana faydası yok. Bak bende lian li dynamic o11 mini v2 var evde boş yatıyo o da rezalet. Elimde duruyo diye boş öveyim mi? Kötüye kötü diyeceksin
Yav ne boş yaptın asılsız diyo bide döcnsöcnsöxn. Hadi ötede kudur ağzın köpüklendi iyi ki bi kasa aldın tamam en iyisi oSöylediğiniz şeyler asılsız problem orada. Ayağı yere basan söyleminiz yok. kasanın tüm kapakları yerine sağlam bir şekilde oturmaktadır. Aralık açıklık kaçıklık bulunmamaktadır. Size gelen ürün kalite kontrol kusuru bulunan bir ürün olabilir buda konuyu alakadar etmez.
Yazdığın şeylerin hiç birini yazılı (3. kişilerce) veya görsel olarak kanıtlayamazsın. Boş yapan ve asılsız yorum yapan sensin. Nzxt'in sitesindeki yorumlarda senin yazdığın yorumlarla alakalı bir tane bir yorum yok. Olumsuz yorumlar var tabii bu her üründe olur ancak senin yazıp yazıp durduğun şeylerle alakası yok.Yav ne boş yaptın asılsız diyo bide döcnsöcnsöxn. Hadi ötede kudur ağzın köpüklendi iyi ki bi kasa aldın tamam en iyisi o
Kendim kullandım yaşadım diyorum halâ 3. kişi diyo söcnsöcmeçckr. Tamam ağzı köpüklü kardeşim kullan sen h5 i çingen gibi başka bişe alamıyosun elindekinin köpeği olmuşsunYazdığın şeylerin hiç birini yazılı (3. kişilerce) veya görsel olarak kanıtlayamazsın. Boş yapan ve asılsız yorum yapan sensin. Nzxt'in sitesindeki yorumlarda senin yazdığın yorumlarla alakalı bir tane bir yorum yok. Olumsuz yorumlar var tabii bu her üründe olur ancak senin yazıp yazıp durduğun şeylerle alakası yok.
kardeş başka yerde tartışın ne bu agresiflik sorun çözmeye çalışıyoruz buradaKendim kullandım yaşadım diyorum halâ 3. kişi diyo söcnsöcmeçckr. Tamam ağzı köpüklü kardeşim kullan sen h5 i çingen gibi başka bişe alamıyosun elindekinin köpeği olmuşsun
sıcaklıklar normal olsa bile almalı mıyım peki örnek GPU maks 70 işlemci maks 65 civarları olsa bile problem olur mu anajartım vrm sogutması cok iyi degil b650m s2h2 fan yetmez tabii ki fan alman lazım
geldiğinde bakacam stok fanlar sys fana takılı değilse 2 tane p14 pro alıp çoklayıcı ile takmayı düşünüyomkardeş başka yerde tartışın ne bu agresiflik sorun çözmeye çalışıyoruz burada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıcaklıklar normal olsa bile almalı mıyım peki örnek GPU maks 70 işlemci maks 65 civarları olsa bile problem olur mu anajartım vrm sogutması cok iyi degil b650m s2h