Yardım Fiber internet bağlatıyorum Fiber modem onerisi lazım dostlar.

Fiber kullanmıyorum şuan arayıp tarife seçip bağlamaya gelecekler evde hazır fiber altyapı var hocam
Modem vermeyen fiber internet ilk kez duydum. 4000 liraya hopper mopper atanlar var gerek yok bu paraya mesh sistem kurmuyorsan ve modem ile aynı odada olacaksan kötü dedikleri modemler bile 1000+ verir Turkcell' in antensiz huawei modemi var onla 1200 görüyorum zaten.

Sen tam olarak ne için router bakıyorsun şimdi ihtiyacın ne onu söyle.

Bilgisayarın modemle aynı yerde 1000 versin arka odalarda 250+ yeter diyorsan herhangi bir modem bile malikanede oturmuyorsan işini görür 3+1 evde random modem sorunsuz

Modem vermeyen fiber internet ilk kez duydum. 4000 liraya hopper mopper atanlar var gerek yok bu paraya mesh sistem kurmuyorsan ve modem ile aynı odada olacaksan kötü dedikleri modemler bile 1000+ verir Turkcell' in antensiz huawei modemi var onla 1200 görüyorum zaten.

Sen tam olarak ne için router bakıyorsun şimdi ihtiyacın ne onu söyle.

Bilgisayarın modemle aynı yerde 1000 versin arka odalarda 250+ yeter diyorsan herhangi bir modem bile malikanede oturmuyorsan işini görür 3+1 evde random modem sorunsuz
Türk Telekom modem veriyor zaten ben istemiyorum .
Ayrı bir modem almak istiyorum gündelik kullanım için sıkıntı çıkarmayacak yazılımı iyi çekim gücü yüksek olması yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy
Geri