Samsung 990 Evo Plus 1tb Bu fiyata alınır mı?

Reaksiyon skoru
117
Arkadaşlar uzun vadede kullanım için bu ssdyi düşünüyorum sizce alınır mı bu fiyata?

Hocam bilginiz olsun şimdi baktım o ssd pcle 4.0 yanlış yazılmış yani. Ben 2 tb modelini aldım. Uzun ömürlü piyasanın iyisi ama acil değilse indirim beklenebilir bence 11k almıştım ben.

Anakart: Biostar B650MT-E PRO (DDR5, AM5, mATX
aynı anakartta 2 tb versiyonunu kullanıyorum anlamadığım şekilde vida deliği tam denk gelmiyor(büyük ihtimal 990 soğutması için taktığım soğutucudan kaynaklı dark marka) ama normal çalışıyor vaad edilen hızlarıda alıyorum.

aynı anakartta 2 tb versiyonunu kullanıyorum anlamadığım şekilde vida deliği tam denk gelmiyor(büyük ihtimal 990 soğutması için taktığım soğutucudan kaynaklı dark marka) ama normal çalışıyor vaad edilen hızlarıda alıyorum.
Normal SSD'yi takarken sorun oluyor mu peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bilginiz olsun şimdi baktım o ssd pcle 4.0 yanlış yazılmış yani. Ben 2 tb modelini aldım. Uzun ömürlü piyasanın iyisi ama acil değilse indirim beklenebilir bence 11k almıştım ben.
13müş hocam baktım şimdi 2tb versiyonu

Bu durumda almışken 13klik fiyatı olan 2tb olanını tavsiye ediyorsunuz dimi

Yok hocam normal de sorun yok. Aldığım soğutucudan bir tık kalın geliyor.

Hocam bunun ucu yok yani size hangisi iyiyse yeterli ise. Kaliteli marka piyasadaki en iyisi bence. Pcle 4 destekliyor anakartınız aldığınız da pcle 4 yani sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy
Geri